!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλιά αποθήκη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
σούπερ δημήτριος

Re: Παλιά αποθήκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:20 Οι αφελείς νέοι ανοίγουν αυτό το κουτί κάτω από τη Σίνγκερ και περιμένουν να βρουν μπισκότα. :smt005:
λέει μπατερ κουκις,είναι λογικό να υποθέσουν ότι έχει μπισκότα μέσα.το τηλέφωνο,ακόμα και εξωγήινος να είσαι αν έχεις αυτιά και στόμα και σου πουν ότι αυτό είναι μια συσκευή επικοινωνίας σηκώνεις το ακουστικό και το βάζεις στο αυτί σου
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

paul25 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:29
Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:19 Και τώρα βγάζουν και ανταλλακτικά για τις παλιές, ξέρω τι κάνουν, ό,τι και με τις παλιές μηχανές BMW.
Η δικια μου ειναι του 1918 και ειχε παραχθει μαζι με αλλα 100.000 κομματια στο Β εξαμηνο (τελη Α ΠΠ) του ετους σε μια περιοχη που λεγοταν clydebank στη Σκωτια. Ειχε ειδικη μπομπινα για το νημα (vibrating shuttle) κατι ουαου! Για την εποχη.Την ανακαινησα και την στολισα σαν επιπλο.
Εγώ δεν την έχω ανακαινήσει αλλά δουλεύει κανονικά και δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ... είναι με σκελετό μαντέμι ξύλο και έιναι διακοσμημένη με χρυσά γράμματα σχέδια και έχει την Αιγυπτιακή σφήγκα.
the end
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:20 Οι αφελείς νέοι ανοίγουν αυτό το κουτί κάτω από τη Σίνγκερ και περιμένουν να βρουν μπισκότα. :smt005:
λέει μπατερ κουκις,είναι λογικό να υποθέσουν ότι έχει μπισκότα μέσα.το τηλέφωνο,ακόμα και εξωγήινος να είσαι αν έχεις αυτιά και στόμα και σου πουν ότι αυτό είναι μια συσκευή επικοινωνίας σηκώνεις το ακουστικό και το βάζεις στο αυτί σου
Από πού να ξέρουν ότι δεν καλεί αν δεν το σηκώσουν πρώτα; Βλέπεις να έχουν πρόβλημα με πιο πολύπλοκες ηλεκτρονικές συσκευές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:35
Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:19 Και τώρα βγάζουν και ανταλλακτικά για τις παλιές, ξέρω τι κάνουν, ό,τι και με τις παλιές μηχανές BMW.
Η δικια μου ειναι του 1918 και ειχε παραχθει μαζι με αλλα 100.000 κομματια στο Β εξαμηνο (τελη Α ΠΠ) του ετους σε μια περιοχη που λεγοταν clydebank στη Σκωτια. Ειχε ειδικη μπομπινα για το νημα (vibrating shuttle) κατι ουαου! Για την εποχη.Την ανακαινησα και την στολισα σαν επιπλο.
Εγώ δεν την έχω ανακαινήσει αλλά δουλεύει κανονικά και δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ... είναι με σκελετό μαντέμι ξύλο και έιναι διακοσμημένη με χρυσά γράμματα σχέδια και έχει την Αιγυπτιακή σφήγκα.
Ειναι διαφορετικη η δικη σου. Βαλε καμια φωτο οποτε μπορεσεις.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η Σφίγγα γράφεται με γιώτα. Η σφήκα γράφεται με ήτα. Υπάρχει και παλιότερη γραφή με [γκ], αλλά αφορά το έντομο, όχι το μνημείο.

Ααααχ! Καιρό είχα να το κάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:03 :lol: Και εγώ τι θα έχω; είναι της γιαγιάς μου την είχε πάρει μάλιστα μεταχειρησμένη από μια άλλη μοδίστρα που παράτησε το επάγγελμα.

Θα βάλω φώτο κάποια στιγμή αν τσουλήσει το νήμα.
μα θα σου είναι άχρηστη τότε :roll:

έχω ένα ινδικό αναλόγιο για βιβλία, αλλά δε γνωρίζω εάν είναι αρκετά παλιό,
πάντως είναι πανέμορφο, σκαλιστό ξύλο κτλ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:36 Από πού να ξέρουν ότι δεν καλεί αν δεν το σηκώσουν πρώτα; Βλέπεις να έχουν πρόβλημα με πιο πολύπλοκες ηλεκτρονικές συσκευές;
γιατί στα τηλέφωνα με πλήκτρα δεν σηκώνεις το ακουστικό για να μιλήσεις?βασικά σχολιάζουμε καραστημένα γιουτουμπίσια βίντεο που ε'ίναι όντως χαζό :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Εχω πει σε πιτσιρικα για πλακα "δε σ'ακουω, παρε το μηδεν" και με κοιταζε λες και του μιλουσα τσεχικα :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

paul25 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:36

Ειναι διαφορετικη η δικη σου. Βαλε καμια φωτο οποτε μπορεσεις.
νύχτα
Βαριόμουν αλλά ψήθηκα... δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί της, την έχω σε μια γωνιά σκεπασμένη, θέλει καθάρισμα και φτιάξιμο τα ξύλα..

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
the end
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:12 Σετ μπογιές μοντελισμού.

Εικόνα

Αν ξέρει ο waldorf υπάρχουν ακόμα αυτές οι μάρκες; Κάποιες δεν έχουν ξεραθεί τελείως.
enamels σμάλτα, έχει τουλάχιστον 20 χρόνια που άλλαξε η σύνθεση στα χρώματα μοντελισμού σε ακρυλικά..
Άβαταρ μέλους
paul25

Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:48 Βαριόμουν αλλά ψήθηκα... δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί της, την έχω σε μια γωνιά σκεπασμένη, θέλει καθάρισμα και φτιάξιμο τα ξύλα..

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ωωω! Εσυ εχεις και ολο το επιπλο, ωραια ειναι, ποιος ειναι ο αριθμος της; το γραφει στο ασημενιο ταμπελακι στη βαση.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

paul25 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:54
Ωωω! Εσυ εχεις και ολο το επιπλο, ωραια ειναι, ποιος ειναι ο αριθμος της; το γραφει στο ασημενιο ταμπελακι στη βαση.
Τώρααα την σκέπασα πάλι... θα σου πω αύριο να μου πεις και πως βρίσκεις στοιχεία.
the end
Άβαταρ μέλους
paul25

Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:57
Τώρααα την σκέπασα πάλι... θα σου πω αύριο να μου πεις και πως βρίσκεις στοιχεία.
Ενδεχομενως να το δω σε μεγενθυση και εγω αυριο. Τωρα ειμαι απο κινητο. Τα εχει ολα αρχειουετημενα η Singer στον ιστοτοπο της. Ειναι πολυ οργανωμενη εταιρεια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Μην πετας τιποτα απ αυτα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

paul25 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:59
Πάνας έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:57
Ενδεχομενως να το δω σε μεγενθυση και εγω αυριο. Τωρα ειμαι απο κινητο. Τα εχει ολα αρχειουετημενα η Singer στον ιστοτοπο της. Ειναι πολυ οργανωμενη εταιρεια.
Δεν φαίνεται, θα σου το πω αύριο, το μόνο που δεν μπορεί να επανέλθει σε μια ανακατασκευή είναι η φθορά στα γράμματα και σχέδια στον κορμό σε ένα σημείο που βλέπεις... αυτό έχει γίνει λόγο του μηχανισμού που διπλώνει και κλείνει... αναγκαστικά πρέπει να την πιάσεις από εκεί για να βγει από την φωλιά που είναι με μεντεσέδες.
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”