Frozen έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:46
Γενικά αλλάζεις ανά διαστήματα ή είσαι σταθερή σε συγκεκριμένη μάρκα;
Αλλάζω γενικά. Ανάλογα τι μου τραβάει την προσοχή κατα διαστήματα από αυτές που βγαίνουν ή άλλες που δοκιμάζω.
Είναι κάποιες που μ' αρέσουν σταθερά και διαχρονικά όπως πχ η hypnotic poison του Dior.
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:05
Αλλάζω γενικά. Ανάλογα τι μου τραβάει την προσοχή κατα διαστήματα από αυτές που βγαίνουν ή άλλες που δοκιμάζω.
Είναι κάποιες που μ' αρέσουν σταθερά και διαχρονικά όπως πχ η hypnotic poison του Dior.
Την είχα κ γω αυτή παλιότερα!
Τώρα φοράω την Modern Muse από Estée Lauder την οποία αγαπώ. Είναι ανάλαφρη.
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:05
Την είχα κ γω αυτή παλιότερα!
Τώρα φοράω την Modern Muse από Estée Lauder την οποία αγαπώ. Είναι ανάλαφρη.
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:06
Τι να φοραμε εμεις οι αντρες;
Givenchy play την μαύρη
Ω ναι!
Την ροζ λες; Πολύ καλή!πριν πάρω την her μου είχαν κάνει δώρο την la nuit tresor της lancome επίσης πολύ ωραία αλλά η καρδιά μου ήταν κλεμμενη ήδη όταν μου την εκαναν δώρο.
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:17
Την ροζ λες; Πολύ καλή!πριν πάρω την her μου είχαν κάνει δώρο την la nuit tresor της lancome επίσης πολύ ωραία αλλά η καρδιά μου ήταν κλεμμενη ήδη όταν μου την εκαναν δώρο.
Την ροζ ναι! Αν κ την προτιμώ το καλοκαίρι/άνοιξη κυρίως, το χειμώνα Dior.
Ω ναι ξέρω!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days.
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 14:48
Πύτε αργησες και ανησύχησα
Σου κάθισε στον λαιμό καμία ελιά με την οδοντογλυφίδα ενω κολατζίζατε με τους αλλους εργάτες;
Η κούρσα στο παγκόσμιο της Ντόχα που μόλις παρακολούθησα στα 400 Μ με την naser να κάνει 48.18 και uibo 48.38 την τριτη και Πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με τις δύο πρώτες να έχουν γίνει το 80 από Μαρίτα Κοχ και κρατοσβίλοβα.