!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Χαρακτηριστικός βαρύμαγκας εκπρόσωπος της λεβεντογέννας κερκυραϊκής νήσου εις την οποία δικαίως αφθονεί το επώνυμον Πουλημένος
Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)
Δεν περίμενα ότι θα πήζατε τόσο πολύ, ειδικά ο σώγαμπρος 
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τόσα χρόνια ενασχόλησης με το χώρο και με την προστασία των "αδερφων μας" ενα έχω να πω
Έπρεπε να είναι Σταρχίδια μας και όπως είμαστε σταρχίδια τους. Μια χαρά κάνουν τούμπες και οι μεν και οι δε σε Αλβανούς και Τούρκους όταν πρόκειται για το συμφέρον τους. Στη πλειοψηφία τους, μόνος λόγος που κολλάνε προς την Ελλάδα είναι μπας και αρπάξουν κανένα ψιλό.
Έπρεπε να είναι Σταρχίδια μας και όπως είμαστε σταρχίδια τους. Μια χαρά κάνουν τούμπες και οι μεν και οι δε σε Αλβανούς και Τούρκους όταν πρόκειται για το συμφέρον τους. Στη πλειοψηφία τους, μόνος λόγος που κολλάνε προς την Ελλάδα είναι μπας και αρπάξουν κανένα ψιλό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οριστε κυριοι, μεχρι ο Ερμης συμφωνει. Τι αλλο θελετε πια? I rest my case!!Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:51 Τόσα χρόνια ενασχόλησης με το χώρο και με την προστασία των "αδερφων μας" ενα έχω να πω
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για τους ίδιους λόγους για τους οποίους η αριστερά δεν μπορεί να εγκαταλείψει την Κύπρο,υπάρχει και στη δεξιά μια δυσανεξία με το κυπριακό.Το κυπριακό ιστορικά δούλεψε υπέρ της αριστεράς στην Ελλάδα,υπονόμευσε τη νίκη της δεξιάς στον εμφύλιο πόλεμο και ουσιαστικά εξέθεσε όλη την ιδεολογία της μεταπολεμικής εθνικοφροσύνης.Lord Snow έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:55Οριστε κυριοι, μεχρι ο Ερμης συμφωνει. Τι αλλο θελετε πια? I rest my case!!Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:51 Τόσα χρόνια ενασχόλησης με το χώρο και με την προστασία των "αδερφων μας" ενα έχω να πω
Ωστόσο η αγανάκτηση για αυτό εκφράζεται στον χώρο της δεξιάς μόνο από μεμονωμένα άτομα και είναι αδύνατον να εκφρασθεί από οργανωμένα κόμματα,διότι για όλα τα κόμματα της δεξιάς τα εθνικά ζητήματα έχουν κεντρική θέση.
Ναι ρε σεις δεν είναι καλοί χαρακτήρες οι Κύπριοι, κείται μακράν σου έλεγε ο άλλος ...
Το θέμα είναι να θες να παραδώσεις, δικαιολογίες βρίσκονται όλο και λογικότερες
Το θέμα είναι να θες να παραδώσεις, δικαιολογίες βρίσκονται όλο και λογικότερες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
μπουρδολογιεςπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:02Για τους ίδιους λόγους για τους οποίους η αριστερά δεν μπορεί να εγκαταλείψει την Κύπρο,υπάρχει και στη δεξιά μια δυσανεξία με το κυπριακό.Το κυπριακό ιστορικά δούλεψε υπέρ της αριστεράς στην Ελλάδα,υπονόμευσε τη νίκη της δεξιάς στον εμφύλιο πόλεμο και ουσιαστικά εξέθεσε όλη την ιδεολογία της μεταπολεμικής εθνικοφροσύνης.Lord Snow έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:55Οριστε κυριοι, μεχρι ο Ερμης συμφωνει. Τι αλλο θελετε πια? I rest my case!!Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:51 Τόσα χρόνια ενασχόλησης με το χώρο και με την προστασία των "αδερφων μας" ενα έχω να πω
Ωστόσο η αγανάκτηση για αυτό εκφράζεται στον χώρο της δεξιάς μόνο από μεμονωμένα άτομα και είναι αδύνατον να εκφρασθεί από οργανωμένα κόμματα,διότι για όλα τα κόμματα της δεξιάς τα εθνικά ζητήματα έχουν κεντρική θέση.
Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
Βλέπω το αποτέλεσμα : η Κύπρος είναι πολύ πιο πετυχημένη οικονομικά από την Ελλάδα.Μια πολιτική συζήτηση να παρακολουθήσεις στο ΡΙΚ αμέσως βλέπεις διαφορά επιπέδου από τα πάνελ των ελληνικών καναλιών.Η σύγκριση με μια πληθυσμιακή ομάδα που προέρχεται από την πιο καθυστερημένη χώρα της Ευρώπης.όχι φυσικά με δική της ευθύνη,δεν έχει νόημα.
Δεν έπρεπε να τους αφήσουν να συζητάνε με τον Ανάν.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτό ναι, υπάρχουν τόσα προγράμματα ανενεργά απ' το 2008 εξαιτίας οικονομικής δυσπραγίας: φρεγάτες , εκσυγχρονισμός Μ-2000 ( φορέας Exocet) και πολλά άλλαVon Mackensen έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:48πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
Οκ αφού λοιπόν φοβούνται να αγοράσουν αεροπλάνα για την πάρτυ τους ας αγοράσουν μερικά για εμάς συν καμια φρεγάτα. Η μήπως το τζάμπα είναι καλύτερο;
- Sid Vicious
Λογικά ο ελ τσαβ έφαγε καμια χυλοπιτα από Κύπρια ή καμια καρπαζά από Κύπριο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Μια χαρά και οι δύο. Οι χειρότεροι όλων είναι κάτι Αθηνέζοι συνήθωςΕρμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- hellegennes
Ναι, τρομερό επίπεδο και σπουδαία χώρα. Λάμπει διεθνώς σε όλους τους τομείς: κοινωνική εξέλιξη, επιστήμες, κουλτούρα.πατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:24Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
Βλέπω το αποτέλεσμα : η Κύπρος είναι πολύ πιο πετυχημένη οικονομικά από την Ελλάδα.Μια πολιτική συζήτηση να παρακολουθήσεις στο ΡΙΚ αμέσως βλέπεις διαφορά επιπέδου από τα πάνελ των ελληνικών καναλιών.Η σύγκριση με μια πληθυσμιακή ομάδα που προέρχεται από την πιο καθυστερημένη χώρα της Ευρώπης.όχι φυσικά με δική της ευθύνη,δεν έχει νόημα.
Αλήθεια, δικά τους σόου ταλέντων δεν έχουν να μην έρχονται και μας πρήζουν τα παπάρια, αφού είναι τόσο πετυχημένοι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αναλογικά με τον πληθυσμό είναι πολύ πιο επιτυχημένοι από το ελλαδικο κρατοςhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2019, 16:11Ναι, τρομερό επίπεδο και σπουδαία χώρα. Λάμπει διεθνώς σε όλους τους τομείς: κοινωνική εξέλιξη, επιστήμες, κουλτούρα.πατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:24Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:16 Δε χρειάζονται πολλά. Αρκεί να συναναστραφείτε με αρκετούς Κύπριους και αρκετούς Βορειοηπειρώτες. Θα καταλάβετε.
Αλήθεια, δικά τους σόου ταλέντων δεν έχουν να μην έρχονται και μας πρήζουν τα παπάρια, αφού είναι τόσο πετυχημένοι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις