!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Von Mackensen

Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:19
Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15 Και τώρα που ήρθη το εμπάργκο θα μπορούσαν κάλλιστα με ένα ποσό γύρω στα 12-15 εκατομμύρια να αγοράσουν τα 30 περίπου F-16 block 30 ( για τα οποία ψάχνουμε αγοραστές) ,να τους κάνουν έναν υποτυπώδη εκσυγχρονισμό και να αποκτήσουν αεροπορία. Δεν πρόκειται...
Που θα σταθμεύουν αυτά,στο διάστημα;Ίσως δεν ξέρεις ότι οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει ότι εάν πάνε να χάσουν το στρατιωτικό τους πλεονέκτημα στην Κύπρο θα κάνουν προληπτικό χτύπημα.Οι πύραυλοι S-300 γιατί κατέληξαν στην Κρήτη νομίζεις.

Οκ αφού λοιπόν φοβούνται να αγοράσουν αεροπλάνα για την πάρτυ τους ας αγοράσουν μερικά για εμάς συν καμια φρεγάτα. Η μήπως το τζάμπα είναι καλύτερο;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Έχω μια αδερφή/κουκλίτσα αληθινή/τη λένε Βόρειο Κύπρο/την αγαπώ πολύ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

αφήνω αυτό εδώ

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το νήμα αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι το μακράν ανθελληνικό κόμμα στο κοινοβούλιο είναι το κόμμα των παιδεραστών και των ανωμάλων.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

elchav, δε βλέπω αναφορά στην ειδική υποκατηγορία των τσάρληδων και ανησυχώ :-/
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

όλα θα γίνουν ΒΒ, δε θέλω άγχος. Αν και η συνεισφορά σου θα ήταν παραπάνω από πολύτιμη :blm:

αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο κρου, στους άλλους δεν απαντώ λόγω ώρας και χρόνου

καληνύχτα αλλά μη ξεχνιόμαστε. Ο εχθρός είναι ανατολικά

Εικόνα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:08
Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:03 Μπλόφα λέγεται βρε ηττοπαθή.
Ας απαντήσουμε κι εμείς οτι θα ισοπεδώσουμε την Αδριανούπολη. Και με όλμο την πετυχαίνεις, τόσο κοντά είναι.
Αυτά έλεγε και ο Ιωαννίδης. :D
Ο Ιωαννίδης είχε να αντιμετωπίσει και τον 6ο στόλο των ΗΠΑ, ο οποίος είχε στηθεί μεταξύ Κρήτης - Κύπρου. Έχεις κάπως επιλεκτική μνήμη. Ας μας άφηναν οι "σύμμαχοι" να εμπλακούμε και βλέπαμε τι θα γινόταν το 74, ώστε το κάθε σκατίδι τύπου Ακάρ στο παρόν να μιλά εκ του ασφαλούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 03 Οκτ 2019, 02:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:22 Μετά το νήμα που άνοιξε ο χρήστης Kauldron, και τις καίριες τοποθετήσεις των χρηστών Nero και vantono, αλλά και τις αντιρρήσεις του χρήστη under, θέτω στο δημόσιο διάλογο την εξής πρόταση:

Θέλετε εξόρυξη φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων; 50-50 της συνολικής αξίας των κοιτασμάτων (δεν μας νοιάζει αν θα πάρετε χρήματα από τους Τ/Κ ή θα μειώσετε το δικό σας ποσοστό) ώστε να εξοπλιστούμε αμυντικά και να είμαστε η ασφαλής φτερούγα απέναντι στον τούρκο κατακτητή που τόσο επιζητάτε. Έχετε την εντύπωση ότι θα έρθει η κυπριακή εθνοφυλακή :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: (θα ξεμείνω από emojis) αν πάνε να καταλάβουν τη Σάμο;
ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ
Αν για κάποιο λόγο επανενωθεί, η νήσος της Αφροδίτης, αποχωρούμε γιατί είμεθα και πολιτισμένοι και δεν θα θέλαμε να παρέμβουμε ανάμεσα στις δύο αγαπημένες κοινότητες, ότι κι αν γίνει.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, μπορείτε να βασίζεστε πάνω μας όσο σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Ε.Ε. :e045:

Για να το θέσω και με ένα παράδειγμα.
Έχετε ένα μικρότερο αδελφό. Είναι μαλάκας από μικρός, μπλέκει συνεχώς, δημιουργεί μόνο προβλήματα, είναι αυτοκαταστροφικός και γενικά δεν κάνει για τίποτα στη ζωή του. Ενώ ήσασταν πάντα δίπλα του, μία φορά σταθήκατε η αφορμή να φάει φάπες.
Έκτοτε, όντες ενοχικοί, σε κάθε μαλακία είστε δίπλα του ακόμα και αν έχουν περάσει 30 χρόνια. Σας βάζει να μαλώσετε με το μαλάκα γείτονα για πάρτη του αλλά προσπαθεί να τα βρει μαζί του. Σας θέλει μόνο σε περίπτωση που τον ξαναδείρει ο μαλάκας γείτονας αλλά εσείς εκεί, είστε δίπλα στο μικρό αδελφούλη σας, χαρτζιλικώνοντας τον (ενώ τώρα βγάζει πιο πολλά από εσάς), προσπαθώντας να τον προστατεύσετε (ενώ μάλλον θα φάτε ξύλο κι εσείς) και γενικά στηρίζοντας αυτό το αχάριστο κωλοπαιδάκι χωρίς καμία διάθεση αναγνώρισης ή ανταμοιβής. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;

Τροφή για σκέψη.

Εικόνα
Εικόνα

Όχι. Εγώ θέλω πόλεμο και να πάρουμε όλην την Μκρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη, Και μάλιστα να φύγουν όλοι οι Τούρκοι. Να πάρουν τα σπίτια τσάμπα όσοι αποδεδειγμένα είχαν καταγωγή από τα επίμαχα μέρη. Να εκμεταλλευτούμε εμείς μόνο τα εδάφη που μας ανήκουν σε κρατικό επίπεδο για να είναι πλούσιο το κράτος και να δίνει σωστά τις συντάξεις. Να είμαστε επίσης και εξοπλισμένοι. Αν αυτό δεν γίνεται δεν θέλω τίποτα λιγότερο κι αρνούμαι να δεχτώ στο όνομα οποιασδήποτε ρητορικής περί ρεαλιστικότητας, τα σχέδια κάποιων συμφερόντων
και τελικά να είμαι απλά ο μαλάκας της υπόθεσης όπως πάντα. Ας μας κατακτήσουνε. Το ίδιο θα νιώθω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:34
Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:07
Paralimnitis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:00 Στα αρχιδια μας αν εξοπλιστειτε αμυντικα,αν παλι μας κανουν ντου οι τουρκοι θα κανετε οτι και το 74, οτι και το 64 που αφηνατε στην τηλληρια τους τουρκους να ριχνουν ναπαλμ στα χωρια μας και εμφανιστηκαν τα ελληνικα αεροπλανα οταν απεχωρησε η τουρκικη αεροπορια :smt005: .Πιο πιθανον να πανε κυπριοι αν την πεσουν στην Σαμο,εχουμε ξαναστειλει κοροιδα σαν τον προπαππου μου που πηγε εθελοντης στους βαλκανικους, παρα να στειλετε βοηθεια εσεις στην Κυπρο.

Υ.Γ1 Βtw τα πραγματι σιχαματα οι ομονιατες που ανεβασες στις φωτο ειναι πολυ πιο συμπαθεις στο ελλαδικο οπαδικο κινημα απο οτι οι αποελιστες π.χ,απο που εμνευστηκαν τα πανια που ανεβασες νομιζεις ? :lol:
Μην κατηγορείς εναν ολόκληρο λαό με τι αποφάσεις επαιρναν αυτοί που κυβερνούσαν.
Έχω γνωρίσει πάρα πολλους πολεμιστές του 1974,Ελλαδίτες,που λένε μέχρι και σήμερα αν χρειαστεί θα ξαναπολεμήσουν για την Κύπρο.
ε το λένε και λιγάκι εκ του ασφαλούς ως 70 χρονώνανε
Τουλάχιστον το λένε.Αλλοι κάνουν εντελώς τις κότες πάντως.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Δε βλέπω το λόγο γιατί ασχολείστε. Υπάρχει λόγος που το "Πουλημένος" είναι ένα συνηθισμένο Κερκυραϊκό επώνυμο.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

τεν τεν έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:13
Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:35
Ξέρεις τι σκέφτομαι εγώ; Πάλι καλά που έχουμε μόνο τους κουμπάρους. Η Πόντιοι το 19 είχαν απαίτηση να φτιάξουν δικό τους ανεξάρτητο κράτος υπο ελληνική προστασία και εντολή. ο Σοφός εθνάρχης τους έκοψε τα όνειρα παρότι του τραβάγανε τα μανίκια και δεχόταν και άλλες πιέσεις και δεν έγινε ποτέ. Τώρα δεν θα είχαμε 1 θα είχαμε 2 σπυριά στη μέση του πουθενά να μας τρώνε πόρους και διπλωματικό κεφάλαιο γιατί "είναι αδέρφια μας. Να είναι καλά ο εθνάρχης...και ο κεμαλ και οι μπολσεβίκοι :oops:
Ποσό μαλακάς εισαι;
Φιλική ερώτηση
Κυρίως αρχιδάκι.

Πόντιος είσαι ρε και θίχτηκες ; ο Ο.Ρ τα λέει καλά γιά την Κύπρον ;
Συνήθως (ο Νήρο) όταν μιλάει γιά Ελ χρησιμοποιεί τον β' πληθυντικό, τώρα θυμήθηκε το μας γιά να κόψει λογαριασμό ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 08:19
foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:34
Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:07
Μην κατηγορείς εναν ολόκληρο λαό με τι αποφάσεις επαιρναν αυτοί που κυβερνούσαν.
Έχω γνωρίσει πάρα πολλους πολεμιστές του 1974,Ελλαδίτες,που λένε μέχρι και σήμερα αν χρειαστεί θα ξαναπολεμήσουν για την Κύπρο.
ε το λένε και λιγάκι εκ του ασφαλούς ως 70 χρονώνανε
Τουλάχιστον το λένε.Αλλοι κάνουν εντελώς τις κότες πάντως.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ξεχασατε ολοι οτι η Τουρκικη εισβολη δεν σχεδιαστηκε το 1974.Ηταν ετοιμη απο το 1964.Ξεχασατε επισης οτι η προδοσια της δεξιας δεν ξεκιναει με το πραξικοπημα του Σαμψων το 1974 αλλα με τις σφαγες των Τουρκοκυπριων απο τους παρακρατικους Γριβα-Ντερντιλη.Ξεχασατε επισης οτι την Τουρκικη εισβολη το 1964 την σταματησαν οι Σοβιετικοι που απειλησαν την Τουρκια με πολεμο.Τελος ξεχασατε οτι εκεινη την περιοδο μεγαλη πολιτικη δυναμη στο νησι ηταν το ΑΚΕΛ.Που μπορουσε να ενωσει Ελληνοκυπριους και Τουρκοκυπριους και ειχε καθαρα φιλοσοβιετικο προσανατολισμο.Συνεπως ναι οι Αμερικανοι δουλευαν ενα σχεδιο διχοτομησης και απλα ψαχναν να βρουν σε ποιον δεξιο ηγετη θα επεφτε ο κληρος της προδοσιας.
Η μονη λυση που θα μπορουσε να χαρακτιριστει δικαιη θα ηταν η Κυπρος να γινει ανεξαρτητη χωρα ως εννιαιο κρατος με μια εθνοτητα την Κυπριακη.Να αποχωρησουν οι Βρεττανικες βασεις και να παψει να υπαρχει η ομηρια των εγγυητριων δυναμεων.Φυσικα τραβεστι ομοσπονδιες τελειως δυσλειτουργικες οπως προβλεποντε στο σχεδιο Αναν θα χειροτερευαν το προβλημα.Για να γινει αυτο θα πρεπει να αποχωρησουν τα στρατευματα κατοχης της Τουρκιας. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 03 Οκτ 2019, 09:33 Ξεχασατε ολοι οτι η Τουρκικη εισβολη δεν σχεδιαστηκε το 1974.Ηταν ετοιμη απο το 1964.Ξεχασατε επισης οτι η προδοσια της δεξιας δεν ξεκιναει με το πραξικοπημα του Σαμψων το 1974 αλλα με τις σφαγες των Τουρκοκυπριων απο τους παρακρατικους Γριβα-Ντερντιλη.Ξεχασατε επισης οτι την Τουρκικη εισβολη το 1964 την σταματησαν οι Σοβιετικοι που απειλησαν την Τουρκια με πολεμο.Τελος ξεχασατε οτι εκεινη την περιοδο μεγαλη πολιτικη δυναμη στο νησι ηταν το ΑΚΕΛ.Που μπορουσε να ενωσει Ελληνοκυπριους και Τουρκοκυπριους και ειχε καθαρα φιλοσοβιετικο προσανατολισμο.Συνεπως ναι οι Αμερικανοι δουλευαν ενα σχεδιο διχοτομησης και απλα ψαχναν να βρουν σε ποιον δεξιο ηγετη θα επεφτε ο κληρος της προδοσιας.
Η μονη λυση που θα μπορουσε να χαρακτιριστει δικαιη θα ηταν η Κυπρος να γινει ανεξαρτητη χωρα ως εννιαιο κρατος με μια εθνοτητα την Κυπριακη.Να αποχωρησουν οι Βρεττανικες βασεις και να παψει να υπαρχει η ομηρια των εγγυητριων δυναμεων.Φυσικα τραβεστι ομοσπονδιες τελειως δυσλειτουργικες οπως προβλεποντε στο σχεδιο Αναν θα χειροτερευαν το προβλημα.Για να γινει αυτο θα πρεπει να αποχωρησουν τα στρατευματα κατοχης της Τουρκιας. :8)
Σχέδια πολέμου υπάρχουν για κάθε ενδεχόμενο.Υλοποιούνται μόνο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.Ποτέ το ΑΚΕΛ δεν είχε πλειοψηφία και φυσικά ελάχιστη επιρροή στους Τουρκοκύπριους.Τα περί κυπριακής εθνότητας ήταν χίμαιρα.Εάν το ΑΚΕΛ πίστευε ότι υπάρχει τέτοια εθνότητα θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτό αντάρτικο κατά της Αγγλίας - άλλωστε την τεχνογνωσία την είχαν από άλλους "συντρόφους" :D - και να μην αφήσει τα πάντα στην ΕΟΚΑ.Γνώριζε όμως ότι στην Κύπρο υπάρχουν Έλληνες και Τούρκοι όπως και σε όλη την τέως οθωμανική αυτοκρατορία.
Βεβαίως η αριστερά ειδικεύεται στη δημιουργία νέων εθνοτήτων.Κατόρθωσε και δημιούργησε εθνότητα "Μακεδόνων" με υλικό Βουλγάρους,γιατί να μη δημιουργήσει και εθνότητα Κυπρίων από Έλληνες;αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα. :D
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Συμφωνώ ότι η διαχρονική επιρροή του ΑΚΕΛ στους Τούρκους υπερεκτιμαται και τα περί κυπριακής εθνότητας δεν στεκουν. Κυπριακος λαός ναι, υπάρχει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”