Γω μακαρίζω τη στιγμή που άνοιξε κατάστημα που δέχεται όλους τους λογαριασμούς ,μέχρι και ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας κλπ δίπλα στο σπίτι μου. Δεν πολυεμπιστεύομαι το e- banking και δε με πειράζει να πληρώσω λίγα ευρώ παραπάνω ,αρκεί να γλιτώσω απ' την ταλαιπωρία.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
Re: Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
Ευχαριστώ, λέω να πω απλώς αυτό έβγαλε η ΑΙ του μηχανήματος. Ειναι η β' φαση αναπληρωτων, οι πιο πολλές είναι μεσήλικες τριτεκνες φιλολογίνες, θα το χάψουν.Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:53Kαλό κουράγιοDorian έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:44αυριο τρέχω πρώτη φορα σε core 2 duo, θα επιζήσω; μάλλον απλως θα γραψω τα κριτήρια που δήλωσαν.Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 21:51
"Έτρεξα" προχτές το timetables σε 4πύρηνο 4ghz με 16 gb μνήμη και μου έβγαλε 32 λάθη, δε φταίει το πρόγραμμα , η μαλακία του υπουργείου φταίει.![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Θα πεις : "εγώ πάτησα το κομβίον: δημιουργία προγράμματος και ακολούθως δις το κομβίον : βελτίωση προγράμματος".Dorian έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:22Ευχαριστώ, λέω να πω απλώς αυτό έβγαλε η ΑΙ του μηχανήματος. Ειναι η β' φαση αναπληρωτων, οι πιο πολλές είναι μεσήλικες τριτεκνες φιλολογίνες, θα το χάψουν.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
και αν καμία έχει λογαριασμό εδώ και σε διαβάζει, τύπου Μπιζέλι;Dorian έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:22Ευχαριστώ, λέω να πω απλώς αυτό έβγαλε η ΑΙ του μηχανήματος. Ειναι η β' φαση αναπληρωτων, οι πιο πολλές είναι μεσήλικες τριτεκνες φιλολογίνες, θα το χάψουν.
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Nero
Μην ξύνεις πληγές. Το μπιζέλι έφυγε, μας σνομπάρει. Γράφει μόνο στο χαμαιτυπείοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:34και αν καμία έχει λογαριασμό εδώ και σε διαβάζει, τύπου Μπιζέλι;![]()
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Nero έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:39Μην ξύνεις πληγές. Το μπιζέλι έφυγε, μας σνομπάρει. Γράφει μόνο στο χαμαιτυπείοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:34και αν καμία έχει λογαριασμό εδώ και σε διαβάζει, τύπου Μπιζέλι;Dorian έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:22
Ευχαριστώ, λέω να πω απλώς αυτό έβγαλε η ΑΙ του μηχανήματος. Ειναι η β' φαση αναπληρωτων, οι πιο πολλές είναι μεσήλικες τριτεκνες φιλολογίνες, θα το χάψουν.![]()
![]()
πύτε αν έχει έξαλλες 40άρες το μέρος που λες, μπορώ να έχω κάποιο λινκ;
έχει βαρύνει το κλίμα εδώ μέσα
ωραία πύτισσα η ζωή
- hellegennes
Λογικά θα έχουμε ίδιο σύστημα. Είναι ό,τι πιο ασφαλές υπάρχει μαζί με την τραπεζική πληρωμή (ασφαλέστερο από e-banking και ταχυδρομεία -μακριά!).Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:16Γω μακαρίζω τη στιγμή που άνοιξε κατάστημα που δέχεται όλους τους λογαριασμούς ,μέχρι και ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας κλπ δίπλα στο σπίτι μου. Δεν πολυεμπιστεύομαι το e- banking και δε με πειράζει να πληρώσω λίγα ευρώ παραπάνω ,αρκεί να γλιτώσω απ' την ταλαιπωρία.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γραφικός
1. Μόνο εσένα έχει πελάτη ώστε να έχει αργία;hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
2. Δεν σε είχε ενημερώσει προηγουμένως; Αν όχι ήταν δική του η ευθύνη.
3. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρίσκει χαριτωμένο τ' ότι τον βρίζεις, απλά έχει κατανοήσει ότι η υπηρεσία που οφείλει να παρέχει σε κάποιους από τους πελάτες του για να τους κρατήσει είναι να τους βοηθήσει να υποκρίνονται τα άλφα μέιλ, με τον ίδιο τρόπο που το σέρβις ενός μαγαζιού οφείλει να υπομένει τον κάθε καράμπαμπα. Το τι γαμοσταυρίδι άκουσαν κάποιοι πρώην πελάτες μου που τους τα' χα μαζεμένα όταν έκλεισα την αντιπροσωπεία δεν λέγεται.
- Rocco Siffredi
γιατι δεν εμπιστευεσαι το e bankingΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:16Γω μακαρίζω τη στιγμή που άνοιξε κατάστημα που δέχεται όλους τους λογαριασμούς ,μέχρι και ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας κλπ δίπλα στο σπίτι μου. Δεν πολυεμπιστεύομαι το e- banking και δε με πειράζει να πληρώσω λίγα ευρώ παραπάνω ,αρκεί να γλιτώσω απ' την ταλαιπωρία.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
δεη,ευδαπ,ενφια κλπ εχουν ονλαιν που βαζεις τα στοιχεια της καρτας και ξεμπερδευεις ουτε ουρες ουτε τπτ
τι φοβασαι μην γινει χακινγκ σε καμια δεη και διαρρευσουν τα στοιχεια της καρτας;
- hellegennes
1. Όχι, αλλά είμαι ένας από τους καλύτερους πελάτες του, αν όχι ο καλύτερος (δικά του λόγια).Γραφικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 10:531. Μόνο εσένα έχει πελάτη ώστε να έχει αργία;hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
2. Δεν σε είχε ενημερώσει προηγουμένως; Αν όχι ήταν δική του η ευθύνη.
3. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βρίσκει χαριτωμένο τ' ότι τον βρίζεις, απλά έχει κατανοήσει ότι η υπηρεσία που οφείλει να παρέχει σε κάποιους από τους πελάτες του για να τους κρατήσει είναι να τους βοηθήσει να υποκρίνονται τα άλφα μέιλ, με τον ίδιο τρόπο που το σέρβις ενός μαγαζιού οφείλει να υπομένει τον κάθε καράμπαμπα. Το τι γαμοσταυρίδι άκουσαν κάποιοι πρώην πελάτες μου που τους τα' χα μαζεμένα όταν έκλεισα την αντιπροσωπεία δεν λέγεται.
2. Εννοείται πως όχι, είναι τελείως αρούκατος και ό,τι να 'ναι. Κομμουνιστής, γαρ. Συνήθως δεν έρχεται ο ίδιος, στέλνει συνεργάτες του ή υπαλλήλους, γιατί ή σε καμμιά πορεία του ΠΑΜΕ θα βρίσκεται ή σε καμμιά διαμαρτυρία για κατάσχεση/διακοπή ηλεκτρικού ή σε κανένα φεστιβάλ.
3. Πρώτον, δεν υποκρίνομαι το άλφα αρσενικό, είμαι. Δεύτερον, κάνεις λάθος. Παρότι είναι μπερεκεντές, τον αγαπάω και με αγαπάει. Είναι ψυχούλα και πάρα πολύ πράος, αλλά το θέλει το μπινελίκι του για να πάρει μπρος, γιατί αν τον αφήσω να έρθει όποτε θέλει, ανάμεσα στα χασίσια και το ξύπνημα στις 2 το μεσημέρι, δεν θα έχω εμπόρευμα 2 στις 7 μέρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δύο πράγματα: μην κάνει λάθος και μην υποκλέψει κάποιος τις πληροφορίες του.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:28γιατι δεν εμπιστευεσαι το e bankingΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:16Γω μακαρίζω τη στιγμή που άνοιξε κατάστημα που δέχεται όλους τους λογαριασμούς ,μέχρι και ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας κλπ δίπλα στο σπίτι μου. Δεν πολυεμπιστεύομαι το e- banking και δε με πειράζει να πληρώσω λίγα ευρώ παραπάνω ,αρκεί να γλιτώσω απ' την ταλαιπωρία.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
δεη,ευδαπ,ενφια κλπ εχουν ονλαιν που βαζεις τα στοιχεια της καρτας και ξεμπερδευεις ουτε ουρες ουτε τπτ
τι φοβασαι μην γινει χακινγκ σε καμια δεη και διαρρευσουν τα στοιχεια της καρτας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να κάνουμε παρέα. Αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου, θέλω να της γνωρίζω καλό κόσμο
Spoiler
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Rocco Siffredi
αν εχεις μια αλφα εξοικειωση με υπολογιστη πριν πατησεις πληρωμη σου βγαζει το ποσο το τσεκαρειςhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:14Δύο πράγματα: μην κάνει λάθος και μην υποκλέψει κάποιος τις πληροφορίες του.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:28γιατι δεν εμπιστευεσαι το e bankingΣτύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:16
Γω μακαρίζω τη στιγμή που άνοιξε κατάστημα που δέχεται όλους τους λογαριασμούς ,μέχρι και ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας κλπ δίπλα στο σπίτι μου. Δεν πολυεμπιστεύομαι το e- banking και δε με πειράζει να πληρώσω λίγα ευρώ παραπάνω ,αρκεί να γλιτώσω απ' την ταλαιπωρία.
τις πληροφοριες σου που λες η καρτα το ονομα σου εχει δεν εχει αλλες πληροφοριες
αν χακαρουν την δεη να κλεψουν στοιχεια απο τις καρτες για να τις χρησιμοποιησουν τι να πω χλωμο το κοβω και αν γινει θα πεσει ειδοποιηση
- hellegennes
Δεν εννοώ αυτό, εννοώ τις τραπεζικές σου πληροφορίες. Π.χ. με keylogger.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γραφικός
Πιθανόν. Δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε εκείνον, ούτε την σχέση σας. Αν εξακολουθώ να έχω κάποιες αμφιβολίες είναι γιατί κανείς δεν παραδέχεται "ναι ρε φίλε, γιατί να πάει χαμένη μία ευκαιρία να δείξω ότι την έχω μεγάλη;". Όλοι κάτι τέτοια σαν τα δικά σου θα πούνε.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:14 3. Πρώτον, δεν υποκρίνομαι το άλφα αρσενικό, είμαι. Δεύτερον, κάνεις λάθος. Παρότι είναι μπερεκεντές, τον αγαπάω και με αγαπάει. Είναι ψυχούλα και πάρα πολύ πράος, αλλά το θέλει το μπινελίκι του για να πάρει μπρος, γιατί αν τον αφήσω να έρθει όποτε θέλει, ανάμεσα στα χασίσια και το ξύπνημα στις 2 το μεσημέρι, δεν θα έχω εμπόρευμα 2 στις 7 μέρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 105 Απαντήσεις