!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

μου τη σπαει το ποδοσφαιρο, και πολυ περισσοτερο οι ποδοσφαιρακηδες, οι φανατικοι οπαδοι, οι θαμωνες προποτζηδικων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικιές αριστεράντζες, το δεξί μου κωλομέρι είναι πιο αριστερό απ' όλο σας το είναι.
Δατ σεντ, θεωρώ αρκετά σοβαρό πρόβλημα το τι έχετε εντοπίσει όλα τα κακώς κείμενα της ανθρωπότητας στην πατριαρχία, όχι γιατί είναι καλή η πατριαρχία (ή κακή φορ δατ μάτερ) αλλά γιατί νομίζετε ότι πάτε να λύσετε ένα πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μιά απολύτως φυσική εξέλιξη συγκέντρωσης εξουσίας. Αυτή δε την συγκεκριμένη ολόιδια φρασεολογία την έχω εντοπίσει σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου που έχουν κάποια σχέση με κοινωνικές επιστήμες, ψυχολογία, ψυχ* κτρ, το πάτερν περιέχει και μια δόση μικρή ή μεγάλη αριστερίλας (όπως λέμε πουτσίλας) η οποία συνοδεύει τους εν λόγω φίλους, η σιγουριά, το μένος και η επίδειξη ντεμέκ πνευματικής ανωτερώτητας που τους έχει βαρέσει στο 11 είναι απάλευτη αλλά όχι όσο ο φασισμός που αναβλύζουν καθώς ότι μαλακία έχουν στο μυαλουδάκι τους προσπαθούν εντελώς άκομψα να την επιβάλλουν είτε σε μιά συζήτηση είτε σε ένα χώρο (σχολείο, δουλειά κτλ).
Επίσης στην Ίφιδα και σε όσους άλλους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβληματισμούς θέλω να σας πω παιδιά, όχι για να σας δώσω κουράγιο κτλ αλλά γιατί ισχύει και είναι μεγάλη πραγματικότητα, είστε πάρα πάρα πολύ τυχεροί που έχετε τέτοιου είδους προβληματισμούς και προβλήματα όχι γιατί είναι εύκολα αλλά γιατί υπάρχουν μακράν πιο δύσκολες καταστάσεις για να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος.
Λουλού ούτε να μου περάσει από το μυαλό καν δεν μπορεί (μπαίνω στην διαδικασία και αυτόματα καταρρέει το σύστημα μου) η απώλεια σου (κυριολεκτικά μιλάω) αλλά μάλλον ήσουν δυνατός ή όσο δυνατός και αν και μάλλον δεν το έχεις ανάγκη πλέον σου το εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:13
Επίσης στην Ίφιδα και σε όσους άλλους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβληματισμούς θέλω να σας πω παιδιά, όχι για να σας δώσω κουράγιο κτλ αλλά γιατί ισχύει και είναι μεγάλη πραγματικότητα, είστε πάρα πάρα πολύ τυχεροί που έχετε τέτοιου είδους προβληματισμούς και προβλήματα όχι γιατί είναι εύκολα αλλά γιατί υπάρχουν μακράν πιο δύσκολες καταστάσεις για να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος.
Καλά δε το συζητώ, έχεις απόλυτο δίκιο, άι Νόου, μπροστά σε γονείς και παιδιά που ζουν με αρρώστιες ή άλλα θέματα, αυτά που λέω είναι γελοιότητες, και ξέρω ότι είμαι πολύ πολύ τυχερή και μόνο που έχουμε την υγεία μας. Κι ελπίζω οι βλακείες που με ανησυχούν να είναι το μόνο μας πρόβλημα και να μη χρειαστεί να δοκιμαστουμε σε πραγματικά και σοβαρά προβλήματα.
Δόξα και τιμή σε όσους τα καταφέρνουν στα σοβαρα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ίφιδα έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:48
sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:13
Καλά δε το συζητώ, έχεις απόλυτο δίκιο, άι Νόου, μπροστά σε γονείς και παιδιά που ζουν με αρρώστιες ή άλλα θέματα, αυτά που λέω είναι γελοιότητες, και ξέρω ότι είμαι πολύ πολύ τυχερή και μόνο που έχουμε την υγεία μας. Κι ελπίζω οι βλακείες που με ανησυχούν να είναι το μόνο μας πρόβλημα και να μη χρειαστεί να δοκιμαστουμε σε πραγματικά και σοβαρά προβλήματα.
Δόξα και τιμή σε όσους τα καταφέρνουν στα σοβαρα
Σοβαρά είναι όλα μωρέ ο βαθμός δυσκολίας είναι που αλλάζει, τέσπα, δύναμη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ίφιδα έγραψε: 02 Οκτ 2019, 02:21
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 01:44
.
Σόρρυ κορίτσι....

Τό παιδί παίζει μέ αλλα παιδιά συχνά ;;;

Εξω το βγάζεται συχνά ;;;

.
Ελεύθερα

Βγαίνουμε έξω κάθε μέρα εκτός αν ρίχνει καρεκλοποδαρα ή είναι άρρωστος

Με παιδιά παίζει στο πάρκο και στον παιδικό που το πηγαίνω ακριβώς για λόγους κοινωνικοποίησης αλλά η αλήθεια είναι ότι τον βλέπω να θέλει περισσότερο, αν είχε ένα αδερφάκι ίσως ήταν αλλιώς αλλά δυστυχώς δεν...

Με τα παιδιά τώρα, με κάποια τα πάει πολύ καλά και παίζουν πολύ ωραία, το απολαμβάνουν, με άλλα είναι επιθετικός κι ας έχει μαλλιασει η γλώσσα μας κι ας εφαρμόζουμε τακτικες οπως "αν εισαι επιθετικος θα πρεπει να φύγουμε" και φεύγουμε όταν δεν συμπεριφέρεται καλα ή με τιμωρίες όπως δε θα δει βίντεο ή δε θα φάει κάτι που του αρέσει ή αποσύρουμε κάποιο παιχνίδι του κλπ

.
Τό παιδί δέν θέλει τόσο νά κάνει παρέα μέ μάς.....

Τό παιδί θέλει μόνο νά ΠΑΙΞΕΙ..... :gb:

Ολα οπως καί τή Γνώση θέλει νά τά παίρνει μέσα από ΠΑΙΧΝΙΔΙ......ΟΜΑΔΙΚΟ.....

Δέν είναι μαλάκες οι Φιλανδοί πού έδωσαν τό μισό σχολικό χρόνο στό παιχνίδι.....

Γιά τήν "φυσική" επιθετικότητα μπορεί νά τόν στέλνεις γιά μπάλα καί άλλη Ομαδική αθληση.....

Εγώ θά άρχιζα νά τόν μαθαίνω καί ντράμς γιά λίγο διάστημα γιά ανεξαρτητοποίηση τών άκρων.....

Καί σέ κάποιον πού θά τού μάθαινε ευλυγισία......

Γιά τιμωρίες καί γενικότερα κάνε καί καμμιά επίσκεψη σέ κανα Ψύχο......
images (16) (1).jpg
images (16) (1).jpg (4.64 KiB) Προβλήθηκε 398 φορές

.
images (16) (1).jpg
images (16) (1).jpg (4.64 KiB) Προβλήθηκε 398 φορές
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:57

Εγώ θά άρχιζα νά τόν μαθαίνω καί ντράμς γιά λίγο διάστημα γιά ανεξαρτητοποίηση τών άκρων.....

Καί σέ κάποιον πού θά τού μάθαινε ευλυγισία......

images (16) (1).jpg

.
:smt005: Θα σηκώσει την πολυκατοικία στο πόδι και όποιος γκρινιάζει θα τον δένει κόμπο όπως η κοπελιά;
the end
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:33 Δεν είναι νήμα για διαλόγους. Είναι νήμα κραξίματος αυτών που σπάνε νεύρα με τη βλακεία τους, την δεδομένη τους αυτοπεποίθηση που χαλαρά κι αβίαστα την εκφράζουν με την αυταπάτη ότι έχουν και υπόσταση κιόλας που θα ευοδώσει στην κοινωνική αλληλεπίδραση. Ουστ ρε.
Εδώ θα σχολιάζονται και θα κράζονται τα κακώς κείμενα που βλέπω στο ίντερνετ (αυτός ο ιστότοπος με τους χρήστες του, θα εξαιρείται).
Spoiler
Πολιτική παράκαμψης των κανονισμών :roll:
Οι δημοσιεύσεις θα αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο η κάθε μία. Το νήμα στοχεύει στο να προκαλέσει πλήγμα στην ιξώδη νοοτροπία και σε κάθε στερεότυπη συμπεριφορά.
Τι κάνεις στην υπόλοιπη ζωή σου; Εννοώ εκτός του να γράφεις στο ίντερνετ. Είσαι ευχαριστημένος από αυτήν;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sharp έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:12
Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:33 Δεν είναι νήμα για διαλόγους. Είναι νήμα κραξίματος αυτών που σπάνε νεύρα με τη βλακεία τους, την δεδομένη τους αυτοπεποίθηση που χαλαρά κι αβίαστα την εκφράζουν με την αυταπάτη ότι έχουν και υπόσταση κιόλας που θα ευοδώσει στην κοινωνική αλληλεπίδραση. Ουστ ρε.
Εδώ θα σχολιάζονται και θα κράζονται τα κακώς κείμενα που βλέπω στο ίντερνετ (αυτός ο ιστότοπος με τους χρήστες του, θα εξαιρείται).
Spoiler
Πολιτική παράκαμψης των κανονισμών :roll:
Οι δημοσιεύσεις θα αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο η κάθε μία. Το νήμα στοχεύει στο να προκαλέσει πλήγμα στην ιξώδη νοοτροπία και σε κάθε στερεότυπη συμπεριφορά.
Τι κάνεις στην υπόλοιπη ζωή σου; Εννοώ εκτός του να γράφεις στο ίντερνετ. Είσαι ευχαριστημένος από αυτήν;
Όχι. Μα καθόλου όμως. Δεν θέλω να μιλάω κιόλας γιατί μου τη σπάει που θα προσπαθεί ο καθένας να λέει "Μα όχι ρε! Είναι ωραία!" Μια μαλακία είναι λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 09:47
Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 09:35
Pedro έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:54 Ρε παιδια τι συζηταμε; Αν δεν ασχοληθει - προτιστως- η μανα με το παιδι,ποιος διαολο θα ασχοληθει;

Αυτο ,τωρα,εμενα μου την σπαει. Δλδ κατι που πρεπει να γινεται με αγαπη γιατι να το βαζουμε στην ζυγαρια και να λεμε,τοσα κανει η γυναικα και τοσα ο αντρας;

Αντε τωρα.
πρωτιστως ο αντρας, ειδικα με αγορι. ειδικα απο την ηλικια που καταλαβαινει και μετα.

να ασχοληθει με το παιδι δεν εννοουμε να του πλυνει τα βρακια, ουτε να του κανει τον ταριφα μεχρι τις δραστηριοτητες.
Eσείς οι δύο είστε που δεν γουστάρετε τα... παραδοσιακά;

Με το μαλακό παίδες, θα πάθουμε τίποτα από την ταχύτητα της εκσέλικσης. :lol:

Χαοτικέ, ωραίος. Σ' όλο το νήμα.
Ευχαριστώ. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γιά τήν "φυσική" επιθετικότητα μπορεί νά τόν στέλνεις γιά μπάλα καί άλλη Ομαδική αθληση.....
.
To οποιοδήποτε παιχνίδι μεταξύ των μικρών παιδιών ΕΙΝΑΙ ομαδική άθληση.

Και ακριβώς γι' αυτό βλέπεις κακομαθημένα "διαολάκια" που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι "αντιαυταρχικοί" γονείς να ανταπεξέρχονται μια χαρά στους συλλογικούς κανόνες της αγέλης, όταν αντιληφθούν ότι εδώ παίζουν άλλοι όροι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ο χαοτικός ήταν απολαυστικός στο τσατ του ράδιο,
τις παλιές καλές μέρες

αν τον αγαπήσεις μια φορά, μετά τον αγαπάς για πάντα
για κάποιο παράξενο λόγο, και μ έναν αλλόκοτο τρόπο

τώρα μου τη σπάει το ύφος του αλλά αρκετά με τα οφφ τόπικ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:22
.
To οποιοδήποτε παιχνίδι μεταξύ των μικρών παιδιών ΕΙΝΑΙ ομαδική άθληση.

Και ακριβώς γι' αυτό βλέπεις κακομαθημένα "διαολάκια" που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι "αντιαυταρχικοί" γονείς να ανταπεξέρχονται μια χαρά στους συλλογικούς κανόνες της αγέλης, όταν αντιληφθούν ότι εδώ παίζουν άλλοι όροι.
Όλα αυτά καλά είναι ως συμβουλές για φιλικό επίπεδο. πρέπει να είναι καλοδεχούμενες. Να σκέφτεστε όμως και την πρόταση επίσκεψης σε έναν ειδικό. Γιατί μπορεί αυτό που φαίνεται από το παιδί να ερμηνεύεται ως πρόβλημα απ΄τους γονείς, να βιώνεται επίσης σαν τέτοιο. Μπορεί όμως να ξεπέφτει και στο επίπεδο ανησυχίας. Αλλά μπορεί να είναι και απόλαυση. όλα να τα σκεφτόμαστε. κι ακόμα πιο πολύ να σκεφτόμαστε πως ορίζουμε αυτό που μας περιγράφουν. Δηλαδή αυτή η σύνδεση της επιθετικότητας με την εξωτερίκευση μιας φυσιολογικής καθ όλα έντασης και ζωηράδας, μου κάνει λάθος. Άλλο ένα ζωηρό παιδί, κινητικό, έντονο. Κι άλλο ένα θυμωμένο παιδί που βράζει.
Το ζητούμενο είναι να δούμε τι έχει και μετά να μάθει το ίδιο τι έχει. Αν είναι κάτι που το βασανίζει όλη αυτή η κατάσταση κάθε φορά. Το να πεις του κάνω άσκηση για να περάσει, σαν το μασάζ σε άλλες περιπτώσεις, θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με φάρμακα κι ενέσεις που θα μπορούσε να του κάνει ένας γιατρός.

Σε κάτι αθλητικό να πάει όταν είναι χαρούμενο, όταν νιώθει καλά, όταν έχει αυτοπεποίθηση. Ότι αυτό που έχει μέσα του ως "ζωογόνος ενέργεια" (εναλλακτικά εκφρασμένο) θα το κάνει δώρο προς τα έξω. θα το κάνει "καρπούς" ένα πράγμα όχι να το κάνει για να καθαρίζει την αρνητίλα του.

Δεν μιλάω για κάποιο παιδί. Για τις προτάσεις που κάθε φορά καλούμαστε να κάνουμε σχολιάζω και προτείνω.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

νύχτα έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:23 ο χαοτικός ήταν απολαυστικός στο τσατ του ράδιο,
τις παλιές καλές μέρες

τα καλύτερα χάνω :a040:
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:48
νύχτα έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:23 ο χαοτικός ήταν απολαυστικός στο τσατ του ράδιο,
τις παλιές καλές μέρες

τα καλύτερα χάνω :a040:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

τις παλιές καλές μέρες

Κι εμένα μου τη σπάει το ύφος του, όπως ακριβώς του τη σπάει το δικό μου. :lol:

Αλλά είμαστε και οι δύο ειλικρινείς με τον δικό μας τρόπο στον δικό μας χρόνο.

Κατά τα άλλα νύχτα μου, δεν υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Είναι καθαρά θέμα δικής μας οπτικής.

Και η νοσταλγία αποκτά νόημα όταν δεν αφορά μόνον στο ανεπίστρεπτο παρελθόν αλλά στο παρόν και στο μέλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”