Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
- hellegennes
Re: Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 02 Οκτ 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και μετά και μετά;hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- hellegennes
Μετά μου τα έφερε, γιατί θα τον έπαιρνε ο διάολος (είναι παλιός μου προμηθευτής και τον βρίζω συχνά. Είναι τέρμα γραφικός ΚΚΕς αλλά καλοκάγαθος).Frozen έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:23Και μετά και μετά;hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις μεγάλη καρδιά!hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:24Μετά μου τα έφερε, γιατί θα τον έπαιρνε ο διάολος (είναι παλιός μου προμηθευτής και τον βρίζω συχνά. Είναι τέρμα γραφικός ΚΚΕς αλλά καλοκάγαθος).Frozen έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:23Και μετά και μετά;hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Να της ελεγες: βεβαιως κυρα μου,αμα θελετε να στειλουμε και με γουεστερν γιουνιον στην αυτραλια.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»![]()
Παρεπιπτοντως ,ουτε ενα νερακι δεν πηραν να κανεις σεφτε;
Για ρωτα ποσοι το πιστευουν αυτο, και αν δεν ειναι πανω απο 70% να μου πεις ότι θέλεις.Μηχανικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 03:07 Δεύτερη φορά που μου λέει κάποια γυναίκα ότι αποφεύγει να χρησιμοποιεί το κλιματιστικό (απλό Split) γιατί η εξωτερική μονάδα έχει μαζέψει πολύ σκόνη και μπορεί να περνάει και μέσα στο σπίτι.
Πιστεύει ότι ο αέρα που βγάζει η εσωτερική μονάδα έρχεται από την εξωτερική μονάδα.
- κάτι για τη στύση, έχετε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αυριο τρέχω πρώτη φορα σε core 2 duo, θα επιζήσω; μάλλον απλως θα γραψω τα κριτήρια που δήλωσαν.Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 21:51Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:15
Έχω βγάλει πρόγραμμα σχολείου ως χάρη σε φίλο και είναι πολύ δύσκολο για άνθρωπο με τους default περιορισμούς, πόσο μάλλον με έξτρα συνθήκες. Ποιος ξέρει πόσες εργατοώρες χάνονται σε αυτή τη δουλειά. Κανονικά πρέπει να υπάρχει λογισμικό του Υπουργείου.
"Έτρεξα" προχτές το timetables σε 4πύρηνο 4ghz με 16 gb μνήμη και μου έβγαλε 32 λάθη, δε φταίει το πρόγραμμα , η μαλακία του υπουργείου φταίει.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- hellegennes
Πληρωμή με WU θα μπορώ να κάνω σύντομα (μόνο εντός Ελλάδας) γιατί το σχήμα στο οποίο είμαι είναι τριπλέτα Εθνικής-RBS-Worldbridge. Αλλά κατάθεση, ρε φίλε;Pedro έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:33Να της ελεγες: βεβαιως κυρα μου,αμα θελετε να στειλουμε και με γουεστερν γιουνιον στην αυτραλια.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
Χθες, η τράπεζα απέναντι έκλεισε τις πόρτες της σε κάποια φάση γιατί δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τον κόσμο που είχε έρθει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και τους ανακατεύθυναν όλους σε εμάς. Οπότε ήρθαν διάφοροι άσχετοι που δεν είναι πελάτες, απλά ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμούς (κυρίως ΕΝΦΙΑ, αλλά και εφορία, ΔΕΗ και διάφορα άλλα). Είναι λοιπόν μία που είχε καμμιά 10αριά λογαριασμούς και χάρηκε πολύ που ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά αντί 2 ώρες και στο τέλος ρώτησε ενθουσιασμένη: «μπορώ να κάνω και καταθέσεις εδώ;»![]()
![]()
Παρεπιπτοντως ,ουτε ενα νερακι δεν πηραν να κανεις σεφτε;
Δεν έχω θέμα πάντως, οι περισσότεροι κάτι παίρνουν όσο περιμένουν. Έχω στρατηγικά τοποθετημένα προϊόντα στο ταμείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Kαλό κουράγιοDorian έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:44αυριο τρέχω πρώτη φορα σε core 2 duo, θα επιζήσω; μάλλον απλως θα γραψω τα κριτήρια που δήλωσαν.Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 21:51Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:15
Έχω βγάλει πρόγραμμα σχολείου ως χάρη σε φίλο και είναι πολύ δύσκολο για άνθρωπο με τους default περιορισμούς, πόσο μάλλον με έξτρα συνθήκες. Ποιος ξέρει πόσες εργατοώρες χάνονται σε αυτή τη δουλειά. Κανονικά πρέπει να υπάρχει λογισμικό του Υπουργείου.
"Έτρεξα" προχτές το timetables σε 4πύρηνο 4ghz με 16 gb μνήμη και μου έβγαλε 32 λάθη, δε φταίει το πρόγραμμα , η μαλακία του υπουργείου φταίει.
Σε φαρμακείο δουλεύεις;
hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:45Spoiler
Πληρωμή με WU θα μπορώ να κάνω σύντομα (μόνο εντός Ελλάδας) γιατί το σχήμα στο οποίο είμαι είναι τριπλέτα Εθνικής-RBS-Worldbridge. Αλλά κατάθεση, ρε φίλε;Pedro έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:33Να της ελεγες: βεβαιως κυρα μου,αμα θελετε να στειλουμε και με γουεστερν γιουνιον στην αυτραλια.hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:20 Παίρνω τηλέφωνο τον προμηθευτή που μου φέρνει μπουκάλια και ποτά και του ζητάω να μου φέρει. Μου λέει σήμερα έχει απεργία, δεν δουλεύω (είναι κουμμούνι). Του λέω κι εγώ ότι, αν δεν τα φέρει, από μεθαύριο θα έχει αργία (μόνιμη).
![]()
Παρεπιπτοντως ,ουτε ενα νερακι δεν πηραν να κανεις σεφτε;![]()
Δεν έχω θέμα πάντως, οι περισσότεροι κάτι παίρνουν όσο περιμένουν. Έχω στρατηγικά τοποθετημένα προϊόντα στο ταμείο.
Βαλε ταμπελα εξω οτι δεχεσαι πληρωμες με bitcoin κλπ
Γενικα ολα αυτα λειτουργουν υπερ σου,γιατι προσελκυεις και πελατες που δεν ειναι συστηματικοι.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
όχι σε ζωολογικό κήπο με κατσίκες, στην περιοχή του LEONAS
ωραία πύτισσα η ζωή
- hellegennes
Γι' αυτό το έκανα, αν και είναι ένας πρόσθετος μπελάς.Pedro έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:01hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:45Spoiler
Πληρωμή με WU θα μπορώ να κάνω σύντομα (μόνο εντός Ελλάδας) γιατί το σχήμα στο οποίο είμαι είναι τριπλέτα Εθνικής-RBS-Worldbridge. Αλλά κατάθεση, ρε φίλε;Pedro έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:33
Να της ελεγες: βεβαιως κυρα μου,αμα θελετε να στειλουμε και με γουεστερν γιουνιον στην αυτραλια.![]()
Παρεπιπτοντως ,ουτε ενα νερακι δεν πηραν να κανεις σεφτε;![]()
Βαλε ταμπελα εξω οτι δεχεσαι πληρωμες με bitcoin κλπ![]()
Γενικα ολα αυτα λειτουργουν υπερ σου,γιατι προσελκυεις και πελατες που δεν ειναι συστηματικοι.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σήμερα μου είπαν κι αυτό:
- μπορώ να πάρω το προιόν τη Δευτέρα και να σας κόψω
μια επιταγή για τα 24,80 στις 26 του μηνός;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις