Εγώ σαν χειρότερο πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση θεωρώ τον Καραμανλή τον κουρασμένο. Ασφαλώς ο δεύτερος χειρότερος είναι ο Τσίπρας. Κάτι παλιούς, όπως ο Δεληγιάννης και ο Γούναρης, δεν ξέρω που να τους κατατάξω.Μπίστης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:39Δεν είχα τελείως αρνητική γνώμη γιά τον Τσίπρα αλλά βλέποντας στην παραπάνω γελοιογραφία τον θίασό του θυμήθηκα πως είναι παλιάνθρωπος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτός ο άνθρωπος, αυτός.
Re: Αυτός ο άνθρωπος, αυτός.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Να και το πικ της θητειας σας.

Το super-peak ήταν τα σχόλια γνωστών αριστερών για τα δύο κοριτσάκια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κάποτε νευρίαζα με το συριζομποτ, αλλά έχει εξελιχθεί στον κλόουν του Πχόρουμ και μου χαρίζει γέλιο ύστερα από μια κουραστική μέρα. Ευχαριστώ μεγάλε!

εδω θα σας σουβλιζω ολους μαζι οπως παντα
- Philip Mortimer
Ο Τσίπρας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερος από τον καραμανλη.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:59Εγώ σαν χειρότερο πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση θεωρώ τον Καραμανλή τον κουρασμένο. Ασφαλώς ο δεύτερος χειρότερος είναι ο Τσίπρας. Κάτι παλιούς, όπως ο Δεληγιάννης και ο Γούναρης, δεν ξέρω που να τους κατατάξω.Μπίστης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:39Δεν είχα τελείως αρνητική γνώμη γιά τον Τσίπρα αλλά βλέποντας στην παραπάνω γελοιογραφία τον θίασό του θυμήθηκα πως είναι παλιάνθρωπος
ποια ειναι αυτα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 02 Οκτ 2019, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Παψαμε να ειμαστε ειδικη περιπτωση
Σωστό, αλλά κρίνουμε συνολικά το ... έργο τους.Philip Mortimer έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:06Ο Τσίπρας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερος από τον καραμανλη.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:59Εγώ σαν χειρότερο πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση θεωρώ τον Καραμανλή τον κουρασμένο. Ασφαλώς ο δεύτερος χειρότερος είναι ο Τσίπρας. Κάτι παλιούς, όπως ο Δεληγιάννης και ο Γούναρης, δεν ξέρω που να τους κατατάξω.Μπίστης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:39Δεν είχα τελείως αρνητική γνώμη γιά τον Τσίπρα αλλά βλέποντας στην παραπάνω γελοιογραφία τον θίασό του θυμήθηκα πως είναι παλιάνθρωπος
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος που να διαβαζει αυτους τους λογαριασμους? δε νομιζω..
δε μπαινει η γιαγια εδω παιδια ουτε η θειτσα απ ατα πατησια.
βλεπω λεπορελο πανος κ λοιπους καραγκιοζηδες και τους λυπαται η ψυχη μου.
να εχεις την αναξιοπρεπεια καθημερινοτητα..
τι φαση ρε? ποιον κοροιδευετε?
Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο;πήζον bot έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:45 υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος που να διαβαζει αυτους τους λογαριασμους? δε νομιζω..
1.
Εσενα κοροιδευουμε, βλέπεις κανεναν αλλο? 
εσυ ποιος νομιζεις οτι εισαι?Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:52Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο;πήζον bot έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:45 υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος που να διαβαζει αυτους τους λογαριασμους? δε νομιζω..
δεν ξεγελας κανεναν ρομπα γινεσαι.
σοβαρεψου
Δεν σε έβρισα εγώ, εσύ άρχισες το βρίσιμο γιατί είσαι νούμερο και περίγελως όλων.πήζον bot έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:54εσυ ποιος νομιζεις οτι εισαι?Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:52Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο;πήζον bot έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:45 υπαρχει κανεις τοσο ηλιθιος που να διαβαζει αυτους τους λογαριασμους? δε νομιζω..
δεν ξεγελας κανεναν ρομπα γινεσαι.
σοβαρεψου
1.
ναι ναι..Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2019, 23:58Δεν σε έβρισα εγώ, εσύ άρχισες το βρίσιμο γιατί είσαι νούμερο και περίγελως όλων.
βαλτε ενα μετρο.
δε θα ερχεστε ολη η αγελη με ψεμματα και να θλετε να κατσω και με σταυρωμενα τα χερια.
πειτε τις μλκιες σας στα νηματα σας.
ή ελατε ενας δυο να κουτσουλησετε τα ψεμματα σας. μεχρι εκει.
πυρ ομαδον με ψεμματα εχει ξεβρακωμα.
λετ μι μπι, του λετ γιου γουορκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση