σοφά τοποθετήθηκανΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:49 Μου θυμίζετε κάτι σειρές μου στην ΕΛΔΥΚ που έλεγαν πως ήμασταν εκεί διότι πληρώναμε τις ''μισές δουλειές'' των Τούρκων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι
Re: H ΝΔ δεν έστειλε μαχητικά στην Κύπρο για να μη θυμώσουν οι Τούρκοι
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Θα ήταν τίποτα μπαρουτοκαπνισμενοι Κερκυραιοιelchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:56σοφά τοποθετήθηκανΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:49 Μου θυμίζετε κάτι σειρές μου στην ΕΛΔΥΚ που έλεγαν πως ήμασταν εκεί διότι πληρώναμε τις ''μισές δουλειές'' των Τούρκων.
Παραδινομαι κι εγώ και το όπλο μου κι ο αδερφός μου κτλ κτλ
σίγουρα καλύτερο από σώγαμπροιMaspoli έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:59Θα ήταν τίποτα μπαρουτοκαπνισμενοι Κερκυραιοιelchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:56σοφά τοποθετήθηκανΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:49 Μου θυμίζετε κάτι σειρές μου στην ΕΛΔΥΚ που έλεγαν πως ήμασταν εκεί διότι πληρώναμε τις ''μισές δουλειές'' των Τούρκων.
Παραδινομαι κι εγώ και το όπλο μου κι ο αδερφός μου κτλ κτλ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Πόσο πλάκα έχουν τα πηξίματα χρυσαυγιτών.Πιο πολύ και από αυτά των Συριζαίων γελάω
επίσης, συνήθως οι κερκυραίοι πάνε ναυτικό αλλά εσύ δεν ήξερες ότι ο Καποδίστριας είναι κερκυραίος οπότε δεν περιμένω πολλά, μπλιατ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Η άβολη στιγμή που διαπιστώνεις οτι μέχρι και ο σύριζα είναι πιο πατριωτικός απ' τη ΝΔ, και επειδή δεν έχεις επιχειρήματα, λές "πήξτε" και γελάς σα μαλάκας.Πόσο πλάκα έχουν τα πηξίματα χρυσαυγιτών.Πιο πολύ και από αυτά των Συριζαίων γελάω
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο αραβόμορφος κρίκος κρίκου μου ειναι προσωπικά τέρμα σπαστικόφατσα και φουλ αντιπαθής. Θα προτιμούσα μεχρι και Σεφερλή να δω, παρά αυτόν που εκανε τη μαλακία το λούμπεν να τον κάνει βάιραλ, και τωρα μας κατσικώθηκε κι εντος Ελλάδας.Nero έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:30 Όπως επίσης μ'αρέσει και ο αδύναμος κρίκος. Απλά δεν ξέρω αν αξίζουν αυτά τα στείλουμε f16 κλπ![]()
όχι, διαγωνισμό για το χρυσό μετάλλιο πχορουμικού Προδότη, σε ενα καινουριο σχετικά νήμα που ανοίχτηκε. Την πρωτιά δυστυχώς την εχει ο νερο μεχρι στιγμής, και παλεύουμε να του την κλέψουμε.
Πραγματι.elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:56σοφά τοποθετήθηκανΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 19:49 Μου θυμίζετε κάτι σειρές μου στην ΕΛΔΥΚ που έλεγαν πως ήμασταν εκεί διότι πληρώναμε τις ''μισές δουλειές'' των Τούρκων.
Δυνατοι μαλακες ειστε και οι δυο,μην μαλωνετε.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:07 όχι, διαγωνισμό για το χρυσό μετάλλιο πχορουμικού Προδότη, σε ενα καινουριο σχετικά νήμα που ανοίχτηκε. Την πρωτιά δυστυχώς την εχει ο νερο μεχρι στιγμής, και παλεύουμε να του την κλέψουμε.![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Yπόψη, το ΚΚΕ ήταν πρώτο σε ερωτήσεις σχετικά με αμυντικά θέματα στη Βουλή, από τις εκλογές και μετά. Μήπως πρέπει τελικά να πάς στη ΝΔ? Πολύ πατριώτες άρχισαν να γίνονται αυτοί.όχι, διαγωνισμό για το χρυσό μετάλλιο πχορουμικού Προδότη, σε ενα καινουριο σχετικά νήμα που ανοίχτηκε. Την πρωτιά δυστυχώς την εχει ο νερο μεχρι στιγμής, και παλεύουμε να του την κλέψουμε.![]()
https://www.militaire.gr/quot-kata-ripa ... po-to-kke/Το ΚΚΕ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το κόμμα που έχει καταθέσει τις περισσότερες ερωτήσεις για θέματα Άμυνας και για το προσωπικό των ΕΔ. Για να μην πούμε ότι είναι το μοναδικό στη νέα Βουλή που έχει ασχοληθεί. Η κατάθεση ερωτήσεων γίνεται “κατά ριπάς” και μάλλον σ΄ αυτό έχει παίξει ρόλο η εκλογή του Αντισυνταγματάρχη ε,α Νίκου Παπαναστάση ,που είναι πλέον βουλευτής .
Έχετε και Αντισυνταγματάρχη βουλευτή?!?!?!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μην ανησυχείς. Είσαι και εσύ δυνατό περιστατικό.vantono έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:07
όχι, διαγωνισμό για το χρυσό μετάλλιο πχορουμικού Προδότη, σε ενα καινουριο σχετικά νήμα που ανοίχτηκε. Την πρωτιά δυστυχώς την εχει ο νερο μεχρι στιγμής, και παλεύουμε να του την κλέψουμε.![]()
Ρε φαντασιοπληκτε μίλησα για την καταγωγή της φαρας των Καποδιστραίων. Ήταν κερκυραϊκή; μήπως να μιλήσουμε και για την καταγωγή της φαρας της μάνας του;elchav έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:04επίσης, συνήθως οι κερκυραίοι πάνε ναυτικό αλλά εσύ δεν ήξερες ότι ο Καποδίστριας είναι κερκυραίος οπότε δεν περιμένω πολλά, μπλιατ
Κι όσο για το ναυτικό είναι γνωστό τι απάτες και γιωταδες είστε στο χαβουζονησο αλλα στο ναυτικό πάνε και οι Κερκυραίοι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει πχ στην Αθήνα; Έτσι νομίζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 02 Οκτ 2019, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ειχαν χιουμορ οι Τουρκοι θα εστελναν εκεινοι F16.
Ε καλά τα έχουμε πει, ένας ο Ντζερζινσκι κι ο άλλος ο vantono στην ιστορία του κομμουνιστικο κινηματος διεθνωςKauldron έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:13Yπόψη, το ΚΚΕ ήταν πρώτο σε ερωτήσεις σχετικά με αμυντικά θέματα στη Βουλή, από τις εκλογές και μετά. Μήπως πρέπει τελικά να πάς στη ΝΔ? Πολύ πατριώτες άρχισαν να γίνονται αυτοί.όχι, διαγωνισμό για το χρυσό μετάλλιο πχορουμικού Προδότη, σε ενα καινουριο σχετικά νήμα που ανοίχτηκε. Την πρωτιά δυστυχώς την εχει ο νερο μεχρι στιγμής, και παλεύουμε να του την κλέψουμε.![]()
https://www.militaire.gr/quot-kata-ripa ... po-to-kke/Το ΚΚΕ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το κόμμα που έχει καταθέσει τις περισσότερες ερωτήσεις για θέματα Άμυνας και για το προσωπικό των ΕΔ. Για να μην πούμε ότι είναι το μοναδικό στη νέα Βουλή που έχει ασχοληθεί. Η κατάθεση ερωτήσεων γίνεται “κατά ριπάς” και μάλλον σ΄ αυτό έχει παίξει ρόλο η εκλογή του Αντισυνταγματάρχη ε,α Νίκου Παπαναστάση ,που είναι πλέον βουλευτής .
Έχετε και Αντισυνταγματάρχη βουλευτή?!?!?!Ααα, πρέπει να φύγεις επειγόντως.
![]()
Πως τους ξεχωρίζεις;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 20:01Πόσο πλάκα έχουν τα πηξίματα χρυσαυγιτών.Πιο πολύ και από αυτά των Συριζαίων γελάω
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 0 Απαντήσεις