Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:13
Πρώτα από όλα ο βοριδης είναι ένας ρατσιστής καραγκιόζης, που έβγαινε το 99 και ελεγε πως η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα και δεν αντέχει μετανάστες.
Μετά από 10 χρόνια ανακαλυψε πως ήταν τόσο πλούσια, που δικαιούται απάνθρωπη τιμωρία εσωτερικής υποτίμηση εγκληματικού τύπου.
Και τώρα που η Ελλάδα έγινε φτωχή όπως έπρεπε, δικαιωθηκε πως οι μεταναστες πρέπει να φύγουν.
Πέρα λοιπόν πως έχουμε να κάνουμε με ακροδεξιο καραγκιόζη, υπάρχει κάποιο έγγραφο του ΟΗΕ που να αποδεικνύει πως όλοι οι αφγανοι δε θεωρούνται πρόσφυγες; εγώ δεν έχω βρει κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο.
Πρόσφυγας θεωρείται αυτός που διαφεύγει απο εμπόλεμη ζώνη. Αυτός που φιλοξενείται ήδη αλλού, δεν είναι πλέον πρόσφυγας. Η Τουρκία φιλοξενεί Αφγανούς.
Για την ιστορία, o ;Asant sth Syr;ia ;edvse genik;h amnhst;ia gia toyw antifrono;yntew, apo to Sept;embrio
Καλά, αυτά είναι παπαριες που έβγαλες από τον εγκέφαλο σου. Όταν είσαι πολιτικός πρόσφυγας, είσαι πρόσφυγας παντού. Οι Ούγγροι που το παίζουν σκληροί, κλαψομουνιαζαν για εχθροπραξιες κάτι εβδομάδων το 1956 και είχαν φτάσει μέχρι τον Καναδά ως πρόσφυγες.
Και ποιος είναι πρόσφυγας η όχι, το ορίζει ο ΟΗΕ, όχι ο κάθε ρατσιστομαλακας τύπου βοριδη.
Πρόσφυγας είσαι στην πρώτη χώρα φιλοξενίας. Απο εκεί και μετά η μετακίνηση είναι μεταναστευτική.
Τώρα που είπες για Ούγγρους, να σου θυμίζω τί λέγατε για τους πρόσφυγες του Ανατολικού Μπλοκ στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου; Τί "αποστάτες" τους βγάζατε, "πράκτορες των ιμπεριαλιστών"...μέχρι και επιθέσεις κάνατε...
Γάταρος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 11:00
Ντροπιαστικό είναι να παραθέτεις βοθροσάιτ που γράφουν παπαριές. Παρακάτω είναι οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στις οποίες επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σεβαστά.
Τους μπιντέδες των κομμουνιστών, τους νεοδημοκράτες, τους σιχαίνομαι περισσότερο από τους κομμουνιστές, αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει ν' αναγνωρίσουμε πως αυτό που γράφει ο τίτλος βγήκε από την κωλάρα του αρθρογράφου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 11:41
Τασσομαι προσωπικα υπερ των ανοικτων συνορων και του δικαιωματος να εισερχεται ελευθερα χωρις περιορισμους καθε ξενος στην χωρα μου
Υπο δυο ομως προυποθεσεις
Να υπαρχει μια ισχυρη εξουσια στην χωρα μου η οποια να μπορει να επιβαλει νομο και ταξη , παρεχοντας ασφαλεια στους πολιτες της αλλα και στους ξενους που ζουν εδω
Και κατα δευτερον , οταν καποιος ερχεται στην χωρα μου η στον τοπο μου , εχει αυτος την ευθυνη του πως θα τραφει η στεγαστει και τα συναφη
το οτι εγω θα παω σε αλλη χωρα ελευθερα αυτο δεν σημαινει οτι οι κατοικοι αυτης της χωρας θα πρεπει να με τρεφουν η στεγασουν ..
συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά τα ανοικτά σύνορα υπό τον όρο να σου μειώσουν κατά 50% τη σύνταξη έτσι ώστε να είναι εφαρμόσιμο
τι, όχι;
Τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο ;
πως θα εξοικονομήσει το κράτος χρήματα για να υποστηρίξει τα εκατομμύρια που θα έρθουν;
μη μου πεις για την δεύτερη προϋπόθεση διότι και πάλι χρειάζονται χρήματα για ένα σωρό άλλες ανάγκες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
τα χρηματα βρισκονται ... αυτοι που θελουνε να φροντιζουμε για την ανετη διαβιωση των μεταναστων να δεχθουνε να δινουνε το 30% του εισοδηματος τους για αυτο το σκοπο ως κρατικη φορολογια ... εδω να σας δω
είναι νομίζω προφανές ότι οι δηλώσεις λαμβάνονται εκτός context και παρερμηνεύονται.
Οι πρόσφυγες έχουν από το ελληνικό και από το διεθνές δίκαιο μια σειρά από αυξημένα δικαιώματα, για παράδειγμα είναι υποχρεωμένο το κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής, τροφή και στέγη (τουλάχιστον για μια αρχική περίοδο), περίθαλψη, βοήθεια να ενταχθούν και όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτά εννοούν οι δύο φασίστες της ΝΔ με τον όρο "ανθρωπιστική βοήθεια".
Οι παράνομοι μετανάστες τώρα έχουν πολύ λιγότερα δικαιώματα. Ουσιαστικά έχουν μόνο τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην Ελ επικράτεια. Για παράδειγμα δε μπορείς να τους σκοτώσεις σαν κουνούπια ούτε μπορείς να μην τους ταϊζεις αν τους έχεις κλείσει φυλακή.
Η ανθρωπιστική βοήθεια τώρα γενικά είναι κάτι που σε γενικές γραμμές δεν το δικαιούται κανένας. Όποιος (συνήθως τρίτος, όχι το κράτος) θέλει να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, την προσφέρει. Όποιος δε θέλει δεν την προσφέρει.
Στο παράδειγμα του Μπούμπυ αν δεις κάποιον να πεινάει στο δρόμο εκτός από το να τον ρωτήσεις αν είναι πρόσφυγας ή παράνομος μετανάστης, μπορείς πάρα πολύ απλά να τον αγνοήσεις. Δεν προβλέπεται υποχρέωση ανθρωπιστικής βοήθειας και μάλλον γι' αυτό οι αριστεροί κάθε ΠΣΚΔΤΤΠ που κατεβαίνουν Μεταξουργείο για ρακόμελα γράφουν μεγαλοπρεπώς στις αρχιδάρες τους όλα τα ζητιανάκια (προσφυγόπουλα, μεταναστόπουλα και έλληνες πολίτες) που κυκλοφορούν στα βαγόνια του μετρό.
run έγραψε: 02 Οκτ 2019, 12:51
η ελλαδα ταλαιπωρειται από το 1991 από τους λαθρομετανάστες
δεν εφταναν τα δικα μας προβλήματα ειδικα με τα μνημονια ο πορτοκαλενιος συριζας το αμερικανοδουλικο και γερμανοδουλικο μας αφησε τα σύνορα τεντα ανοικτα
πρεπει το γρηγοροτερο να μαζευτεί η κατασταση το γρηγοροτερο
Ο συριζα πού κολλάει; Η νδ άνοιξε τα σύνορα και η νδ είναι κυβέρνηση τώρα που αυξήθηκαν οι ροές.
Γαταρος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:17
Μετά τους "λαθρομετανάστες" του Βορίδη που δε δικαιούνται ανθρωπιστική βοήθεια θα είναι οι φτωχοί που δε θα δικαιούνται επιδόματα, οι άνεργοι που δε θα δικαιούνται ΟΑΕΔ, οι ασθενείς που δε θα δικαιούνται ιατροφαρμακευτική κάλυψη και τέλος εσύ κι εγώ
Μετά θα είναι πρώτοι οι ΚΚΈδες που δεν θα δικαιούνται να μας τα κάνουν τσουρέκια με μλακίες.
Σε ένα κροαζιερόπλοιο ολη η κεντρική επιτροπή και προορισμός η Κούβα άμεσα με εισιτήριο one way.
Σε δεύτερο χρόνο με γαλέρες και κουπί όλα τα μέλη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά τα ανοικτά σύνορα υπό τον όρο να σου μειώσουν κατά 50% τη σύνταξη έτσι ώστε να είναι εφαρμόσιμο
τι, όχι;
Τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο ;
πως θα εξοικονομήσει το κράτος χρήματα για να υποστηρίξει τα εκατομμύρια που θα έρθουν;
μη μου πεις για την δεύτερη προϋπόθεση διότι και πάλι χρειάζονται χρήματα για ένα σωρό άλλες ανάγκες
Αν διάβασες τι έγραψα παραπάνω το κράτος η οι κάτοικοι της χώρας δεν υποχρεούνται να καλύπτουν τις ανάγκες κανενός
Ανοικτά σύνορα και ελεύθερη είσοδος δεν σημαίνει ότι υποχρεούνται να σε ταιζουν
foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:38
είναι νομίζω προφανές ότι οι δηλώσεις λαμβάνονται εκτός context και παρερμηνεύονται.
Οι πρόσφυγες έχουν από το ελληνικό και από το διεθνές δίκαιο μια σειρά από αυξημένα δικαιώματα, για παράδειγμα είναι υποχρεωμένο το κράτος να τους δώσει άδεια παραμονής, τροφή και στέγη (τουλάχιστον για μια αρχική περίοδο), περίθαλψη, βοήθεια να ενταχθούν και όλες αυτές τις μαλακίες. Αυτά εννοούν οι δύο φασίστες της ΝΔ με τον όρο "ανθρωπιστική βοήθεια".
Οι παράνομοι μετανάστες τώρα έχουν πολύ λιγότερα δικαιώματα. Ουσιαστικά έχουν μόνο τα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην Ελ επικράτεια. Για παράδειγμα δε μπορείς να τους σκοτώσεις σαν κουνούπια ούτε μπορείς να μην τους ταϊζεις αν τους έχεις κλείσει φυλακή.
Η ανθρωπιστική βοήθεια τώρα γενικά είναι κάτι που σε γενικές γραμμές δεν το δικαιούται κανένας. Όποιος (συνήθως τρίτος, όχι το κράτος) θέλει να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανθρωπιστική κρίση, την προσφέρει. Όποιος δε θέλει δεν την προσφέρει.
Στο παράδειγμα του Μπούμπυ αν δεις κάποιον να πεινάει στο δρόμο εκτός από το να τον ρωτήσεις αν είναι πρόσφυγας ή παράνομος μετανάστης, μπορείς πάρα πολύ απλά να τον αγνοήσεις. Δεν προβλέπεται υποχρέωση ανθρωπιστικής βοήθειας και μάλλον γι' αυτό οι αριστεροί κάθε ΠΣΚΔΤΤΠ που κατεβαίνουν Μεταξουργείο για ρακόμελα γράφουν μεγαλοπρεπώς στις αρχιδάρες τους όλα τα ζητιανάκια (προσφυγόπουλα, μεταναστόπουλα και έλληνες πολίτες) που κυκλοφορούν στα βαγόνια του μετρό.
ναι αλλα ο μπουμπης λεει πως αν δεν δωσουμε σπιτι τροφη και κανα χιλιαρικο το μηνα σε καθε Αλγερινο πορτοφολα ειμαστε ρατσιστες ... πως το παλευεις αυτο ...?
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:45
Οι μετανάστες δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, και οι εργαζόμενοι δεν έχουν εργασιακά.
Δίπλα στην κοινωνία η Δεξιά.
Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ των εννοιων ανθρωπιστική βοήθεια και ανθρωπινα δικαιώματα;
Καταλαβαίνω οτι ειδικά η δευτερη σε δυσκολεύει με την παιδεία που έχεις αλλά πάλεψε την λίγο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων