ΕθνικοκοινωνιστηςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:02 .
Γιατί στην τελική το θέμα δεν είναι πόσο σε χαλάει αλλά πόσο σε φτιάχνει κάποιος.![]()
Θα δείξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Ναι, σαν τη νια που παραπονιόταν ότι έβλεπε τους απέναντι να κυκλοφορούν τσίτσιδοι όταν ανέβαινε πάνω στο σκαμνί που είχε βάλει στο τραπέζι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι είναι οι λούτσοι, δικιά μου. Γλυστεροί!Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:56Ναι ρε γμτ όλο μου ξεγλιστραειFeindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:15Εδώ κουτσομπολεύετε μισή μέρα και 52 σελίδες γιατί δεν τον έφαγε η Naida και πώς θα γίνει να τον φάει και θα εκτιμήσετε την ποίηση ενός καλλιτέχνη που δάκρυσε ένα δειλινό κάποιου Οκτωβρίου, καθώς είδε το τελευταίο, κιτρινοκόκκινο φύλλο ενός πλατάνου να πέφτει στο μουχλιασμένο έδαφος μιας σιωπηρής πλατείας;Ίφιδα έγραψε: 02 Οκτ 2019, 00:05
Γιατί ρε συ; Δώσε και σώσε δικέ μου
Ντρεπεσαι;
Φοβάσαι μη στο κλεψουν;
Όπως και να 'χει, θα αναγνωριστώ μετά τον θάνατό σας.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Σε φτιάχνει;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:05ΕθνικοκοινωνιστηςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:02 .
Γιατί στην τελική το θέμα δεν είναι πόσο σε χαλάει αλλά πόσο σε φτιάχνει κάποιος.![]()
Θα δείξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
Δασκαλος.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:12Σε φτιάχνει;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:05ΕθνικοκοινωνιστηςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:02 .
Θα δείξει.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:02Oύτε κι εσύ ξέρεις τι θέλεις αλλά γουστάρεις.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:55Μπα δεν νομίζω. Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και χαλάει και μενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:39 Εγώ πάντως πιστεύει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν τον προλάβεις εσύ.
Από τη στιγμή που δεν σου δήλωσε ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί και τι όχι και άρχισε μετά από τέτοια σκηνικά να μιλά για "διεκδικήσεις", ταιριάζετε.
Θα δείξει.
γιαγιά γαλη, αυτήν την σοφία την είχες απο πάντα ή κατακαθισε μετα τα 55;
ωραία πύτισσα η ζωή
Εγώ ξέρω τι θέλω αλλά προσωπικά να φερεται ο άλλος έτσι με ξενερώνει. Κόβω καπιστριΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:02Oύτε κι εσύ ξέρεις τι θέλεις αλλά γουστάρεις.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:55Μπα δεν νομίζω. Μάλλον δεν ξέρει τι θέλει και χαλάει και μενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 14:39 Εγώ πάντως πιστεύει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν τον προλάβεις εσύ.
Από τη στιγμή που δεν σου δήλωσε ξεκάθαρα τι τον ενοχλεί και τι όχι και άρχισε μετά από τέτοια σκηνικά να μιλά για "διεκδικήσεις", ταιριάζετε.
Θα δείξει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χαριτωμένο, τύπισσα, αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει.
Ξέρω ότι θα απαντήσεις με γρίφους κουλτουρέ και ψαγμένες παρομοιώσεις επιπέδου κρυπτογραφήσεως Β' ΠΠ, αλλά προσπάθησε να γίνεις κατανοητή σε ένα παιδί του λαού που ξεκίνησε από χαμηλά και έφτασε ακόμα πιο χαμηλά.
Dein Herz, meine Gier
Μαρη χθες δεν μας έλεγες ότι δεν ξέρεις τι θέλεις;!Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:15 [
Εγώ ξέρω τι θέλω αλλά προσωπικά να φερεται ο άλλος έτσι με ξενερώνει. Κόβω καπιστρι![]()
Αφιερωμένο λοιπόν
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Μετά τα 65.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:15γιαγιά γαλη, αυτήν την σοφία την είχες απο πάντα ή κατακαθισε μετα τα 55;
Εσύ πόσες γιαγιάδες φερμάρισες σήμερα;
Ρε δεν πάτε να καθαρίσετε κανέναν λούτσο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ σου έχει πει κανείς ότι το να αναφέρεσαι στην γαλη και να κεντραρεις στην ηλικία την ενοχλεί; Νομίζεις την πικαρεις ή κάτι τέτοιο;.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:15
γιαγιά γαλη, αυτήν την σοφία την είχες απο πάντα ή κατακαθισε μετα τα 55;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το θέμα, τύπισσα, είναι να πάρεις στρό-φαλλο στο χέρι.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:15Εγώ ξέρω τι θέλω αλλά προσωπικά να φερεται ο άλλος έτσι με ξενερώνει. Κόβω καπιστρι![]()
Dein Herz, meine Gier
Βασικά ξέρω τι δεν θέλω. Μάλλον και το θελω ξέρω. Νομίζω.
Ευχαριστώ για το τραγούδι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τίποτα δε θέλω ρε φίλε. Θα πάω να μονασω. Σιχτιρ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-