Δεν έχω νευριάσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:53Εννοείς ότι αυτός σου φέρθηκε άσχημα;Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:50
Αν σου συμπεριφερόταν γυναίκα όπως του συμπεριφέρθηκα εγώ ερωτικά, ζεστά και καλά και καταλάβαινες ότι θέλει να σου σπάσει τα νεύρα θα είχες θέμα.
Αν όχι γιατί σου έσπασε τα νεύρα;
Για τα δικά μας, δεν τίθεται θέμα, είμαστε προπονημένοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετά από τόσες καταγραφές απόψεων, παραθέσεις γεγονότων, συναισθημάτων και πεποιθήσεων, δεδομένης της καθημερινής μας τριβής με την πραγματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις, μπορούμε με πλήρη συνέπεια να σταθούμε εμβριθείς ενώπιον της κοινωνίας και να δηλώσουμε με σαφήνεια

Spoiler
ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πως δεν με κουράζει; Αλλά τι να κάνω; Ρόλος είναι πρέπει να τον σεβαστώΊφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:05
Δε σε κουράζει να μισείς όλο τον κόσμο;
Μήπως αν σταματούσες θα έκανες χάρη στον εαυτό σου;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπα. Το πιθανότερο μικροτσούτσουνος.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:02 Πιστεύεις ότι αυτός που γουστάρει να γαμάει κώλο είναι εν μέρει και εν άγνοια του ένα κλικ κοπρολαγνος;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σκέφτεται απλά ότι τον πριονοκορδελιάζει κάπου με σαφώς μεγαλύτερη τριβή και μικρότερη οπή, πράγμα που του δημιουργεί μεγαλύτερη ηδονή +το οτι διεγείρεται περισσότερο και το αίσθημα κυριαρχίας του,καθώς το πρωχτικόν είναι πρωτίστως κίνηση επιβολής και δευτερευόντως ερωτισμού (κλασικο παραδειγμα το γκλάκα-γκλάκα που πέφτει και στα ντουζ των φυλακών απο οχι απαραίτητα γκέι άτομα). Αυτά. Μάλλον. Απ'όσα μου εχει πει ο ξάδερφος απ το Ζεφύρι δηλαδή.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:18 Μα...μα....τί όχι ρε λοβ; Το βάζεις σ' ένα έντερο, δουλειά του είναι να αφοδεύει, υποθέτω ότι δεν το σκέφτονται εκείνη τη στιγμή αλλά τί σκέφτονται; είναι ένα έντερο που αφοδευει σαντιγί με άρωμα λεβάντας;
Ένα στεγνό μουνί, πχ σ' ένα βιασμό, θα αισθανθείς πιο πολύ την τριβή. θα σου αρέσει;. Με τίποτα. θα τσούζει και θα ξενερώνεις. Δεν είναι απτικό το θέμα το ξαναλέω ( και ν' ακούςvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 19:47Σκέφτεται απλά ότι τον πριονοκορδελιάζει κάπου με σαφώς μεγαλύτερη τριβή και μικρότερη οπή, πράγμα που του δημιουργεί μεγαλύτερη ηδονή +το οτι διεγείρεται περισσότερο και το αίσθημα κυριαρχίας του,καθώς το πρωχτικόν είναι πρωτίστως κίνηση επιβολής και δευτερευόντως ερωτισμού (κλασικο παραδειγμα το γκλάκα-γκλάκα που πέφτει και στα ντουζ των φυλακών απο οχι απαραίτητα γκέι άτομα). Αυτά. Μάλλον. Απ'όσα μου εχει πει ο ξάδερφος απ το Ζεφύρι δηλαδή.Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:18 Μα...μα....τί όχι ρε λοβ; Το βάζεις σ' ένα έντερο, δουλειά του είναι να αφοδεύει, υποθέτω ότι δεν το σκέφτονται εκείνη τη στιγμή αλλά τί σκέφτονται; είναι ένα έντερο που αφοδευει σαντιγί με άρωμα λεβάντας;
τη ξεκάθαρη σωματική δραστηριότητα.
Ο ξάδερφος τι λέει;
παρένθεση:
Η κόρη μου βλέπει Κωνσταντίνου και Ελένης στο youtube και είναι το επεισόδιο με ένα χασάπη που είναι αδερφή.
Είπαν τη λέξη και με ρώτησε το κορίτσι τι είναι αδερφή.
Τι θα κάνατε ρε;
Η κόρη μου βλέπει Κωνσταντίνου και Ελένης στο youtube και είναι το επεισόδιο με ένα χασάπη που είναι αδερφή.
Είπαν τη λέξη και με ρώτησε το κορίτσι τι είναι αδερφή.
Τι θα κάνατε ρε;
Τιμή στους βασιλείς με το καφέ στέμμα!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πόσα ποπκορν να έτρωγε ο Αγις σε αυτό το νήμα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι συζήτηση έχασα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Περίμενε να στα πω από την αρχή
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πιστεύω να είναι τίποτα του κώλου...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Όϊ ρε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
M' αρέσει που παρείσφρυσαν και στοιχεία κοινωνικοπολιτικά στο θέμα.
Αφιερωμένο σ' όλους. Χωρίς μουσική υπόκρουση, το προτιμώ σκέτο.
Αφιερωμένο σ' όλους. Χωρίς μουσική υπόκρουση, το προτιμώ σκέτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν υπάρχει άσχημο σημείο στο ανθρώπινο κορμίΓραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:06 Για το πρωκτικό έχω τοποθετηθεί σε παλιά ανάρτησή μου.
Γραφικός έγραψε: 06 Δεκ 2018, 02:40 Η κωλοτρυπίδα είναι το πιο καλά κρυμμένο σημείο του σώματος. Δεν μπορείς να την δεις εάν δεν πας να ψάξεις ειδικά για αυτή. Έχει γύρω της τα κωλομέρια, που είναι ό,τι πιο όμορφο στο ανθρώπινο σώμα. Σαν να σου λέει η φύση "καλά δεν είσαι εδώ; μείνε εδώ. Με αυτά μπορείς να ασχολείσαι το υπόλοιπο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις". Αλλά έστω ότι είσαι πεισματάρης και λες "δε γαμιέται, για να δούμε τι έχει παραπέρα" και τα ανοίγεις. Έρχεσαι αντιμέτωπος με την ασχήμια την ίδια. Κάθε ένστικτό σου λέει ότι έχεις μπει σε απαγορευμένη επικράτεια, είναι εμφανές ότι η καλύτερη δυνατή ιδέα είναι να τα ξανακλείσεις και να αφαιρέσεις από την μνήμη σου ότι πίσω από αυτά τα αριστουργήματα υπάρχει αυτό το τερατούργημα. Αλλά δεν το πιάνεις και λες "θέλω να το εξετάσω". Πλησιάζεις και σκάει η μυρωδιά, από τις χειρότερες στον κόσμο. Αυτή η μυρωδιά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι σημαίνει "κίνδυνος- θάνατος" και μωρό να είσαι θα αποφύγεις κάτι που βρωμάει έτσι. Ως ενήλικας όμως κι έχοντας χάσει την σοφία των μωρών λες "εγώ σε αυτό το πράμα θα μπω" και δεν μπορείς να μπεις με τίποτα. Βρε σπρώξε, βρε ξανασπρώξε, βρε βάζοντας όλη την δύναμη, απαγορεύεται η είσοδος. Αν μετά από όλα αυτά τα σημάδια πεις "εγώ θα πάρω βαζελίνη και, βρέξει- χιονίσει, σε αυτό το πράμα ΘΑ ΜΠΩ"... τι να σου πω. Κακό του κεφαλιού σου.
πόσο μάλλον σε εκείνον/η που λατρεύεις
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος