!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:22
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:04
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:14
Πειραχτήρι το μπαγάσικο, σαν εμένα. Θα πάρω τελικά,ειτε με τις συμβουλές σου είτε χωρίς, το αποφάσισα.
Κοιτα και ενα συγγενικο ειδος που λεγεται parrotlet

πω ρε φίλε τέλειο! Θα ψάξω να πάρω, και θα ήθελα ενα ιδιο και σε κόκκινο άμα υπάρχει, να το εχω να ταιριάζει και με την αφίσα του Λενιν στο δωμάτιο.
Οτι παρεις να ειναι απο εκτροφεα μεγαλωμενο στο χερι. Εχουν και φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:28 Συμφωνω με Ναιδα. Απλα δεν εκατσε η φαση. Συμβαινουν αυτα. Δηλαδη ο αλλος το ειχε δεσει κομπο οτι θα γαμησει; Κανοντας μια απροσμενη επισκεψη;
Ναι, γιατί όχι; Δίνω 4,25 στο διπλό.
the end
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:28 Συμφωνω με Ναιδα. Απλα δεν εκατσε η φαση. Συμβαινουν αυτα. Δηλαδη ο αλλος το ειχε δεσει κομπο οτι θα γαμησει; Κανοντας μια απροσμενη επισκεψη;
Ορέστη άλλη νάιδα διαβάζεις; Αυτά που λες τα έλεγε πριν κανένα 6μηνο, τώρα λέει οτι το παιδί έχει δίκιο, έπρεπε να γαμήσει κλπ, και θέλει να την βοηθήσουμε να μην τον χάσει.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 01 Οκτ 2019, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:34 Είναι καθήκον κάθε πχωρουμίτη και όχι μόνο του Πάνα και του Χαοτικού, να οδηγήσουν και αυτό το τίμιο νήμα στο γραμμοβίτσι. Αν αυτό γίνει μέσα από την κουβέντα για τις υιοθεσίες των όμο ή από τη συζήτηση περί του πόσο θα πουλήσει το άρλεκιν της "φίλης της Νάιδας", λίγο έχει σημασία.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
σας τον χωσαμε στον κωλο, στο γραμμο.

σας αρεσε; πως ακριβως θα περιγραφατε την εμπειρια;

ενταξει, μια πρωτη προσπαθεια εκανα, δεν ειναι και πολυ επιτυχημενη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 01 Οκτ 2019, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:30
Ορέστη άλλη νάιδα διαβάζεις; Αυτά που λες τα έλεγε πριν κανένα 6μηνο, τώρα λέει οτι το παιδί έχει δίκιο, έπρεπε να γαμήσει κλπ, και θέλει να την βοηθήσουμε να μην τον χάσει.
Να του δωσει ενα χαρτζιλικι να παει στις πουτανες. Τι ειναι αυτα ρε; Πλυση εγκεφαλου της κανατε;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:37
Namrail έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:34 Είναι καθήκον κάθε πχωρουμίτη και όχι μόνο του Πάνα και του Χαοτικού, να οδηγήσουν και αυτό το τίμιο νήμα στο γραμμοβίτσι. Αν αυτό γίνει μέσα από την κουβέντα για τις υιοθεσίες των όμο ή από τη συζήτηση περί του πόσο θα πουλήσει το άρλεκιν της "φίλης της Νάιδας", λίγο έχει σημασία.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
σας τον χωσα μνε Οι ΑμερικανοΆγγλοι στον κωλο, αφού μπορούσαν ως πολύ πιο ισχυροί, κι εμείς ως μπανιστηρτζίδικες κοτούλες τραβούσαμε μαλακία κρυμένοι πίσω απ τα δέντρα στο γραμμο.

σας αρεσε; πως ακριβως θα περιγραφατε την εμπειρεια;

ενταξει, μια πρωτη προσπαθεια εκανα, δεν ειναι και πολυ επιτυχημενη.
Τώρα είναι πετυχημένη

:p8:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:37
Feindflug έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:30
Η Ίφιδα, ως η άλλη 15χρονη του νήματος, έχει απορίες για τον πρωκτικό έρωτα. Προφανώς την πιέζει ο σύζυγος για μια backdoor πάσα.
:lol: μπα όχι, ευτυχώς. Η αλήθεια είναι όμως πως οι γνώσεις μου για το θέμα είναι 15χρονης. Βασικά ούτε αυτής αν μιλάμε για σημερινή 15χρονη.

Είμαι σίγουρη πάντως ότι έχουν κι άλλες τις ίδιες απορίες ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ :011:
λοιπον, για να το δουμε λιγο σοβαρα. :roll:

προφανως, η εμπειρια δεν ειναι ιδια για καθε κωλο, καθεμια και καθενας θα το βλεπει διαφορετικα. αλλη θα ποναει, αλλη θα της αρεσει, και καθε ενδιαμεσο σταδιο. ουτε θα ειναι ιδια η εμπειρια με καθε συντροφο.

θεωρω ως καλυτερη λυση, την δοκιμη, για να αποκτησει καθεμια τη δικη της αποψη. αρχικα οχι με συντροφο, αλλα με καποιο αντικειμενο η ειδικο δονητη, ωστε να εχει ολη την ανεση να επιβαλλει στον εαυτο της το ρυθμο, το βαθος, κλπ. οποια φορουμιτισα (η φορουμιτης) το τολμησει, ας μας ενημερωσει για τα αποτελεσματα.

πριν το πειτε, οχι ευχαριστω, εγω δεν σκοπευω να δοκιμασω, προτιμω να μεινω με την απορια.

που ναναι αυτη η ψυχη ο σουβλατζης....

Γραφικός

Naida συγνώμη αν παραφέρθηκα, ήθελες συμπαράσταση και το κάναμε δικαστήριο. Συμπαράσταση δεν μπορώ να σου δώσω στην προκειμένη περίπτωση, αλλά αν υπάρχει κάτι που έγραψα και σε ενοχλεί μπορώ να το σβήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:42 Να του δωσει ενα χαρτζιλικι να παει στις πουτανες. Τι ειναι αυτα ρε; Πλυση εγκεφαλου της κανατε;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Επειδή όμως όπως ανέλυσα εμπεριστατωμένα ο κώλος δεν ενδείκνυται για φυσιολογικές καταστάσεις αντιπαραθέτω το φυσιολογικό όπου πρωταγωνιστούμε ασφαλώς εμείς γιατί

Στο Μελιγαλά
γαμήσαμε μουνιά

:102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:26
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11 Ο λόγος μου θα έπρεπε να τον καλυψει. Αν δεν τον καλυψε δεν μου κάνει ούτε για φίλος φιλικά.
Πώς να τον καλύψει ο λόγος σου; Δηλαδή πώς να μην βγάλει το συμπέρασμα "μετά από δυόμιση μήνες που έχουμε να βρεθούμε, έχει δυο συνεχόμενες φορές να κάνει κάτι καλύτερο από σεξ μαζί μου; Νάιδα, δεν ψηνόσουν, παραδέξου το.
ουτε καν. του την επεσε, του τριφτηκε, τον κουτουπωσε, και μετα τον παρατησε, 2 φορες συνεχομενα. :102:

εστω τη δευτερη φορα, επρεπε να συνεχισει απο εκει που το αφησε την προηγουμενη, λογω "χρονου". να κανονιστει κατευθειαν συναντηση σε ξενοδοχειο η οπου, να σκυλογαμηθουν σαν ανθρωποι να ξεθυμανουν, και μετα αν εμενε χρονος να βγουνε και για καφε να τα πουνε.
Από εκεί το πιάσαμε αλλά με το που το πιάσαμε :102: ε μετά ανασυγκροτήθηκε αλλά εγώ έπρεπε να γυρίσω και είχαμε φάει και κίνηση.
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:34
enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:30
Δύσκολο εγχείρημα
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:30 Καλά ταξίδι αστραπή δεν παίζει.
:102:

Δεν νομίζω κι αυτή να θέλει πραγματικά να μην τον χάσει, πιο πολύ έχει ανάγκη κάποιον να κατηγορεί που είναι μόνη της. Γι' αυτό πήγε και διάλεξε και κάποιον που μένει στου διαόλου τη μάνα, για να μην είναι υποχρεωμένη να τον τρώει στην μάπα πολύ χρόνο.
Όχι δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση. Φυσικά και τον γούσταρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:28
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:52
Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:29 επανασπαμαρω.

μιλατε ορε, μη ντρεπουστε τετοιοι πουστε, να μορφωθει το φιλοθεαμον κοινο.
Τελικά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα σ αυτό το φόρουμ εκτός απ' αυτό. Απογοητεύτηκα λιγάκι
Πού να ρωτήσω; Έχεις καμιά ιδέα;
ετσι μουρχεται να γκουγλισω "αρεσει στις γυναικες το πρωκτικο και γιατι" να βρω οτιναναι απαντησεις και να κατσω να στα λεω, ετσι για το γαμωτο.

αλλα θα με περασουνε για πουστη :102:

:003:
Πσσσσσ

Άννα, 26: «Η αίσθηση που αρχικά σου δημιουργείται, είναι ότι θέλεις να πας τουαλέτα. Νιώθεις ότι θα τα κάνεις πάνω σου. Κάποιες φορές συμβαίνει, αν προηγουμένως δεν έχεις ενεργηθεί. Όταν όμως το ξεπεράσεις, πραγματικά θα το ευχαριστηθείς. Ειδικά αν ο παρτενέρ σου σε φροντίσει, αν μπαίνει μέσα σου αργά και όχι απότομα, τότε είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει. Η αίσθηση είναι διαφορετική από το κανονικό σεξ γιατί νιώθεις ότι το μόριό του είναι πολύ βαθιά μέσα σου. Πάντως, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω εύκολα σε οργασμό με το πρωκτικό, αλλά μου άρεσε πολύ!»

Αγγελίνα, 29: «Πάντα το απέφευγα γιατί νόμιζα ότι πονάει πολύ. Το αγόρι μου ηθελε πολύ να το δοκιμάσουμε κι έτσι το έκανα. Τελικά δεν πονάει τόσο, αλλά είναι πολύ άβολο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε λιπαντικό κι έτσι δεν πόνεσα καθόλου. Το σημαντικό για να το απολαύσεις είναι να είσαι χαλαρή, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, γιατί αν δεν το έχεις ξανακάνει, όσο να ‘ναι φοβάσαι. Εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά στο αγόρι μου άρεσε πολύ! Μόνο και μόνο γι’ αυτό θα το ξαναέκανα!»

Ιωάννα, 35: «Το θεωρώ τόσο ανούσιο! Δεν μου αρέσει καθόλου και δε συγκρίνεται με την απόλαυση που νιώθεις όταν κανεις σεξ κανονικά. Δεν είναι μόνο ότι πόνεσα, αλλά ένιωσα πολύ περίεργα και δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα!»

Κατερίνα, 23: «Μέχρι πριν από δύο χρόνια έκανα περισσότερο πρωκτικό σεξ, παρά κανονικό. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το δοκίμασα που ήθελα να το κάνω συνέχεια. Όταν το πρωκτικό σεξ είναι καλό, είναι απλά τέλειο! Αρκεί ο άλλος να ξέρει τι κάνει και πως το κάνει! Αυτό έχει μεγάλη σημασία! Νιώθεις πόνο μαζί με ευχαρίστηση και αυτό είναι απίστευτα απολαυστικό! Ακόμα κι αν το μόριο του παρτενέρ σου δεν είναι τόσο μεγάλο, εκεί νιώθεις ότι είναι τεράστιο, γιατί απλά γεμίζει όλη την περιοχή. Η απόλαυση είναι απερίγραπτη! Μόνο να μην είναι απότομος και βίαιος, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό να οδηγήσει σε τραυματισμό και διάρροια!»

Χριστίνα, 32: «Το αν θα σου αρέσει το πρωκτικό σεξ, εξαρτάται καθαρά από τον σύντροφό σου. Γι’ αυτό φρόντισε να το δοκιμάσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις ότι θα σου φερθεί σωστά. Να βάλεις πολύ λιπαντικό και να του πεις να ξεκινήσει αρχικά να πειράζει με τα δάχτυλά του την περιοχή. Εσύ πρέπει να είσαι χαλαρή για να το απολαύσεις κι αυτό θα γίνει μόνο αν τον εμπιστεύεσαι απόλυτα. Μιας και η πίσω οδός λειτουργεί στην ουσία σαν έξοδος και όχι σαν είσοδος, η διείσδηση μπορεί αρχικά να σε πονέσει. Γι’ αυτό ο σύντροφός σου πρέπει να είναι υπομονετικός και προσεκτικός στις κινήσεις του.Μην το κάνεις ποτέ με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά ή με μια περιστασιακή σου σχέση, αν θες να το ευχαριστηθείς!».

WTF ρε, μπορεί τα κάνεις πάνω σου λέει, διάρροια λέει, τιναφταρε;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:16
Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:12
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57

Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.

για πες μας, τι αλλες αποριες εχεις για την αλλοκοτη συμπεριφορα του. :fp:
Μπορεί να γουστάρει βιασμούς το κορίτσι... τώρα αυτό που μένει είναι η ψυχοσύνθεση του θύματος εε... του βιαστή ήθελα να πω.
πλακα-πλακα, αμα τη στριμωχνε πουθενα, δυσκολα θα βρισκοταν δικαστης να τον καταδικασει.

Γραφικός

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:48 Όχι δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση. Φυσικά και τον γούσταρα.
Εγώ κάνω έντιτ πάντως τα σχόλια που έγραψα και θεωρώ προσβλητικά. Εσύ κάνε ό,τι θες με τις παραθέσεις τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”