Κάτσε ρε Γραφικέ, κάτσε λίγο να το δούμε λίγο αλλιώς. Έχεις επικοινωνία με μια κοπέλα, κάθε μέρα μιλάτε υπάρχει μπόλικο υλικό να γνωρίσεις από αυτή και σου εξάπτει την περιέργεια. Έρχεται απρόοπτα και είσαι φουλ πηγμενος από προσωπική ζωή όχι διασκεδάσεις κτλ από προσωπικά θέματα. Θες αλλά δεν μπορείς. Και ο άλλος σου λεει δεν ξέρεις να διεκδικείς ,είσαι στον κόσμο σου κτλ δε θα ένιωθες ανασφάλεια ότι δεν αποκόμισε καλή εμπειρία από σένα;Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:02Έκανε ολόκληρο ταξίδι να σε βρει, από πού κι ως πού νιώθεις ανασφάλεια; Αυτός νιώθει ανασφάλεια που δεν τον γουστάρεις ερωτικά. Ακόμα κι ο τρόπος που εκφράζεσαι εδώ, λες "ήθελε να βάλεις την σχέση σας πιο ψηλά από την προσωπική σου ζωή". Ο τρόπος που τον αντιμετώπισες κι αυτά που λες εδώ δείχνει ότι την σχέση την θεωρείς κάτι ξεχωριστό, κατώτερο από την προσωπική σου ζωή όχι μέρος της. Αν θέλεις fuck buddy δεν γίνεται να έχεις κάποιον που μένει μακρυά.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:49 Ο γραφικός είπε για την ανασφαλεια του. Εμένα λογικό είναι να μου έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια. Αυτός δεν είχε λόγο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε όχι και δεν χουφτωσε. Είπαμε όλα κι όλα.Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:11 Ρε Ναίδα αφού δεν σε χούφτωσε σε άνετο αυτοκίνητο τι το συζητάμε ακόμα; κάνετε παράσιτα στη συζήτηση... όχου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πω ρε φίλε τέλειο! Θα ψάξω να πάρω, και θα ήθελα ενα ιδιο και σε κόκκινο άμα υπάρχει, να το εχω να ταιριάζει και με την αφίσα του Λενιν στο δωμάτιο.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:04Κοιτα και ενα συγγενικο ειδος που λεγεται parrotletvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:14Πειραχτήρι το μπαγάσικο, σαν εμένα. Θα πάρω τελικά,ειτε με τις συμβουλές σου είτε χωρίς, το αποφάσισα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:11
![]()
Ό,τι και να νομίζουν αυτοί θα το κάνουν βάσει των στοιχείων που δίνεις εσύ.
Κι επειδή είναι πολύ πιθανό να τη δω Μπρόιερ και στο δικό σου θέμα, βρες κάποια άλλη να σου μιλήσει για τα πουλιά της.
![]()
-
Γραφικός
Δεν είναι ανασφάλεια αυτό, απογοήτευση είναι.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:19 Θες αλλά δεν μπορείς. Και ο άλλος σου λεει δεν ξέρεις να διεκδικείς ,είσαι στον κόσμο σου κτλ δε θα ένιωθες ανασφάλεια ότι δεν αποκόμισε καλή εμπειρία από σένα;
Καμμία σχέση. Πιστεύω ότι επειδή τον γουστάρει πολύ τη χάλασε το σκηνοθετικό πλάνο. Θα ήθελε κάτι πιο γκλάμορους που θα είχε την άνεση να το οργανώσει σε άλλο χρόνο. Ηλιοβασιλέματα, κεράκια κλπ κάτι σαν βίντεο γάμου.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:09Κι αν για τρεις μέρες είχε συνέχεια πράγματα να κάνει; Δεν είναι μεν απίθανο, αλλά οι πιθανότητες είναι τόσο μικρές που θα σκέφτηκε ότι τον βαριέσαι (αν είναι καλοπροαίρετος).Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:05 Εξαρτάται τη σοβαρότητα του λόγου που δεν θα μπορούσε να έρθει. Έχω μάθει να δείχνω κατανόηση στις ανάγκες του άλλου.
Edit: Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου θα παραδεχθείς και μόνη σου ότι η βαρεμάρα ήταν ένας παράγοντας για το πόσο λίγο τον είδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή τι χούφτωμα έκανε, της πρώτης δημοτικού στις τουαλέτες;
the end
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν παρακολουθω πια τι γράφετε δω μέσα,γιατι μολις συνειδητοποίησα οτι θελω σαν τρελός πουλί. Αισθάνομαι τη ζωή μου να γυρνάει σελίδα,ειμαι πολυ ενθουσιασμένος.
Τα παρουσιάζεις λίγο τραγικά.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:12δηλαδη 2 φορες τον καβλωσες και τον αφησες στα κρυα του λουτρου. και μαλιστα με προοπτικη να φυγει και να τον ξαναδεις ξερογωποτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
για πες μας, τι αλλες αποριες εχεις για την αλλοκοτη συμπεριφορα του.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ουτε καν. του την επεσε, του τριφτηκε, τον κουτουπωσε, και μετα τον παρατησε, 2 φορες συνεχομενα.Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:42Πώς να τον καλύψει ο λόγος σου; Δηλαδή πώς να μην βγάλει το συμπέρασμα "μετά από δυόμιση μήνες που έχουμε να βρεθούμε, έχει δυο συνεχόμενες φορές να κάνει κάτι καλύτερο από σεξ μαζί μου; Νάιδα, δεν ψηνόσουν, παραδέξου το.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11 Ο λόγος μου θα έπρεπε να τον καλυψει. Αν δεν τον καλυψε δεν μου κάνει ούτε για φίλος φιλικά.
εστω τη δευτερη φορα, επρεπε να συνεχισει απο εκει που το αφησε την προηγουμενη, λογω "χρονου". να κανονιστει κατευθειαν συναντηση σε ξενοδοχειο η οπου, να σκυλογαμηθουν σαν ανθρωποι να ξεθυμανουν, και μετα αν εμενε χρονος να βγουνε και για καφε να τα πουνε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Γραφικός
Edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 01 Οκτ 2019, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
souvlatzisvantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:23 Δεν παρακολουθω πια τι γράφετε δω μέσα,γιατι μολις συνειδητοποίησα οτι θελω σαν τρελός πουλί. Αισθάνομαι τη ζωή μου να γυρνάει σελίδα,ειμαι πολυ ενθουσιασμένος.
-
Ορέστης 35
Συμφωνω με Ναιδα. Απλα δεν εκατσε η φαση. Συμβαινουν αυτα. Δηλαδη ο αλλος το ειχε δεσει κομπο οτι θα γαμησει; Κανοντας μια απροσμενη επισκεψη;
Μήπως να μη πάρεις παπαγάλο; Θα σου ζαλίσει τον γκιώνη.vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:23 Δεν παρακολουθω πια τι γράφετε δω μέσα,γιατι μολις συνειδητοποίησα οτι θελω σαν τρελός πουλί. Αισθάνομαι τη ζωή μου να γυρνάει σελίδα,ειμαι πολυ ενθουσιασμένος.
Κάνα σπουργίτι;
ετσι μουρχεται να γκουγλισω "αρεσει στις γυναικες το πρωκτικο και γιατι" να βρω οτιναναι απαντησεις και να κατσω να στα λεω, ετσι για το γαμωτο.
αλλα θα με περασουνε για πουστη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις