!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11
Για ένα γκέι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τεκνοποίηση και οικογένεια πέραν του σοκ που θα προκαλέσει κάτι τέτοιο στους άλλους... αν δεν υποχρεωθεί από την κοινωνία να φανεί φυσιολογικός δεν πρόκειται να μεταφέρει τα γονίδιά του... ακόμα και για αυτό ή φύση έχει προνοήσει.
Ποιος το λέει αυτό;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:12
GoBack έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:08
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:06

:o
Αν σε παρηγορεί πάντως, αυτός θα έχει πολλές περισσότερες απορίες από εσένα.
Μεγάλη ένταση... και μετά έπρεπε να φύγει...

Αναρωτήσου αν ο λόγος που έπρεπε να φύγεις τον κάλυψε.
Τελικά στην αρχή απαντούσαμε άσχετα διότι ο τύπος δεν χρησιμοποίησε το σωστό ρήμα. Δεν είναι "διεκδικείς" η λέξη που έψαχνε. Μάλλον κάτι προς το "ενδιαφέρεσαι" έπρεπε να γράψει.
Ειναι αποριας αξιο πως υπηρξε και δευτερη συναντηση σε αυτη τη ρεαλιστικη ιστορια της Ναιδας.
Εδώ πάνε Ευρώπη να παίξουν οι ελληνικές ομάδες, γυρίζουν ( :roll: ) και τις επόμενες Κυριακές ξαναπηγαίνει ο κόσμος και τις βλέπει.
Eχεις δικιο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τελικά στην αρχή απαντούσαμε άσχετα διότι ο τύπος δεν χρησιμοποίησε το σωστό ρήμα. Δεν είναι "διεκδικείς" η λέξη που έψαχνε. Μάλλον κάτι προς το "ενδιαφέρεσαι" έπρεπε να γράψει.
Εγώ προτείνω να σκεφθείς τη Νάιδα ή τη φίλη της στη θέση του τύπου.

Να πήγαινε μια απ' τις δυο να τον δει στην πόλη του και να έπαιζαν οι αντίστοιχες φάσεις παράλογης "διεκδίκησης". :lol:
Πραγματικές ή φανταστικές.

Αναφορικά δε με τις εκφράσεις "έσπασε κάτι", ναι, είναι πολύ ρομαντικό όταν αφορά σε γυαλί αλλά καθόλου ρομαντικό όταν αφορά σε όρχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:57

Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.

Ειναι αποριας αξιο πως υπηρξε και δευτερη συναντηση σε αυτη τη ρεαλιστικη ιστορια της Ναιδας.
Γιατί να μην υπήρχε δεύτερη συναντηση; Δεν σου φαίνεται ρεαλιστική ε;
καμάρι μου είναι που δεν με ξέρεις σαν άτομο :lol:
Δεν εννοώ για τα ερωτικά. Εννοώ γενικότερα μπλέκομαι άθελά μου σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Στο σπίτι μου δεν ήμουν μονη μου. Για αυτό έπρεπε να γυρίσω κιολας. Έχω το διαολακι να με ανακρίνει :lol:
Δεν σε δουλεύω καθόλου. Μα καθόλου.
και εγώ εύχομαι να μας δουλεύεις πάντως, αλλιώς θα πρέπει να αναλάβει άλλος. Τι είναι αυτά που γράφεις παιδάκι μου αν δεν είναι πλάκα, προπόνηση για τσάτ με 15άχρονα κάνεις;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:13
Για ένα γκέι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τεκνοποίηση και οικογένεια πέραν του σοκ που θα προκαλέσει κάτι τέτοιο στους άλλους... αν δεν υποχρεωθεί από την κοινωνία να φανεί φυσιολογικός δεν πρόκειται να μεταφέρει τα γονίδιά του... ακόμα και για αυτό ή φύση έχει προνοήσει.
Ποιος το λέει αυτό;
Κάτσε Φροζενάκι να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.

Σχεδόν όλοι οι γκέι εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που θέλουν ολική μετάλλαξη αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Εσύ ξέρεις πολλούς γκέι να θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά να είναι και με τον σύντροφό τους;

Ποια γυναίκα πχ θα δεχτεί κάτι τέτοιο; Θα δεχόσουν να φέρεις ένα παιδί ενός γκέι σε αυτόν τον κόσμο και μετά να το πάρει και να το μεγαλώσει με τον σύντροφό του;
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:06
Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:58

Δεν βαθμολογούμε την φύση... το λάθος δεν αναπαράγεται ή δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ρε συ τώρα που το σκέφτομαι είναι καλύτερα να βγαίνει ο άλλος και να λέει είμαι γκέι παρά να παντρεύεται (για τους ευνόητους λόγους του παρελθόντος) και να κάνει δυό τρία παιδιά μεταφέροντας τα γονίδια... :P
Έχουμε λοιπόν:

Οι Γκέι είναι στείροι
Οι γκέι δεν επιβιώνουν

Εικόνα

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :sal5: :vp15:
Σκέψου ρε μλκ αυτό που έγραψα και άσε τις ειρωνείες... το όνειρο ενός γκέι είναι πως θα κάνει παιδιά ή πως θα ζήσει έτσι όπως θέλει;

:smt005:
Ρε παπάρα επικοινωνείς καθόλου; έχει προνοήσει η φύση να μην εχει όνειρο για τεκνοποίηση ο γκέι και έχετε όλοι εσείς που δεν είστε λάθη της;
Έχεις αποδείξει με επιτυχία ότι δεν έχουν αυτό το όνειρο και οι γκέι και οι λεσβίες;
Το να ζήσει όπως θέλει είναι όνειρο των γκέι και όχι όλου του κόσμου;
Κι όλα αυτά τα προβλέπει η φύση και βάζει αυτόματη διόρθωση στον εντοπισμό λαθών της;

Μλκ μην το συνεχίσεις, θα το γαμήσεις καθολικά :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enaon έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:17
Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Στο σπίτι μου δεν ήμουν μονη μου. Για αυτό έπρεπε να γυρίσω κιολας. Έχω το διαολακι να με ανακρίνει :lol:
Δεν σε δουλεύω καθόλου. Μα καθόλου.
και εγώ εύχομαι να μας δουλεύεις πάντως, αλλιώς θα πρέπει να αναλάβει άλλος. Τι είναι αυτά που γράφεις παιδάκι μου αν δεν είναι πλάκα, προπόνηση για τσάτ με 15άχρονα κάνεις;
Τι εννοείς; Πραγματικά όμως το περίεργο είναι ποιο;.που δεν κάναμε σεξ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:17
:smt005:
Ρε παπάρα επικοινωνείς καθόλου; έχει προνοήσει η φύση να μην εχει όνειρο για τεκνοποίηση ο γκέι και έχετε όλοι εσείς που δεν είστε λάθη της;
Έχεις αποδείξει με επιτυχία ότι δεν έχουν αυτό το όνειρο και οι γκέι και οι λεσβίες;
Το να ζήσει όπως θέλει είναι όνειρο των γκέι και όχι όλου του κόσμου;
Κι όλα αυτά τα προβλέπει η φύση και βάζει αυτόματη διόρθωση στον εντοπισμό λαθών της;

Μλκ μην το συνεχίσεις, θα το γαμήσεις καθολικά :D
Φυσικά και το έχω τεκμηριώσει... το παιδί είναι το αποτέλεσμα του έρωτα...

Πες ρε μλκ πως θα κάνουμε παιδιά εμείς οι δύο ή η Ναίδα με την Φρόζεν;
the end
Άβαταρ μέλους
Frozen

Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:17
Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:13
Ποιος το λέει αυτό;
Κάτσε Φροζενάκι να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.

Σχεδόν όλοι οι γκέι εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που θέλουν ολική μετάλλαξη αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Εσύ ξέρεις πολλούς γκέι να θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά να είναι και με τον σύντροφό τους;

Ποια γυναίκα πχ θα δεχτεί κάτι τέτοιο; Θα δεχόσουν να φέρεις ένα παιδί ενός γκέι σε αυτόν τον κόσμο και μετά να το πάρει και να το μεγαλώσει με τον σύντροφό του;
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Πρώτον ναι γνωρίζω γκέι που θα ήθελε παιδί, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μοναδική περίπτωση.
Δεύτερον, δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Διάβασα πρόσφατα για ένα γκέι ζευγάρι που είχαν υιοθετήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες και προσπαθούσαν να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη και να τους παρέχουν αξιοπρέπεια.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:22
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Πρώτον ναι γνωρίζω γκέι που θα ήθελε παιδί, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μοναδική περίπτωση.
Δεύτερον, δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Διάβασα πρόσφατα για ένα γκέι ζευγάρι που είχαν υιοθετήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες και προσπαθούσαν να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη και να τους παρέχουν αξιοπρέπεια.
Στο δεύτερο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, όσο γκειλίκι να περάσουν σε ξένο παιδί δεν τρέχει τίποτα, αυτό θα βρει τον δρόμο του, αυτό που έχει σημασία είναι τα γονίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 01 Οκτ 2019, 15:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:17

Γιατί να μην υπήρχε δεύτερη συναντηση; Δεν σου φαίνεται ρεαλιστική ε;
καμάρι μου είναι που δεν με ξέρεις σαν άτομο :lol:
Δεν εννοώ για τα ερωτικά. Εννοώ γενικότερα μπλέκομαι άθελά μου σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις.
Σπιτι δεν ησουν μονη,σε ξενοδοχειο δεν ηθελες να πας.Μιλαμε περισσοτερες πιθανοτητες εχει ο ορεστης να γαμησει απο σενα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:19 Τι εννοείς; Πραγματικά όμως το περίεργο είναι ποιο;.που δεν κάναμε σεξ;
ρε σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει και τίποτα που να μην είναι περίεργο σε ότι λές 5 σελίδες τώρα. Εκτός αν κάνεις πλάκα. Αν δεν κάνεις, είσαι τυχερή που νομίζουμε ακόμα οτι κάνεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
Frozen

Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:24
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Στο δεύτερο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, όσο γκειλίκι να περάσουν σε ξένο παιδί δεν τρέχει τίποτα, αυτό που έχει σημασία είναι τα γονίδια.
Πάλι τα μπερδεύεις.
Είπες ότι όνειρο του είναι να κάνει φυσιολογική ζωή κια όχι να αναπαραχθεί. Εκεί σε διόρθωσα.
Έπειτα τι γονίδια; βρήκαν το γονίδιο που κάνει κάποιον γκέι;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Frozen έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:26
Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:24
Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
Στο δεύτερο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, όσο γκειλίκι να περάσουν σε ξένο παιδί δεν τρέχει τίποτα, αυτό που έχει σημασία είναι τα γονίδια.
Πάλι τα μπερδεύεις.
Είπες ότι όνειρο του είναι να κάνει φυσιολογική ζωή κια όχι να αναπαραχθεί. Εκεί σε διόρθωσα.
Έπειτα τι γονίδια; βρήκαν το γονίδιο που κάνει κάποιον γκέι;
Ε, όλο και κάποιο θα υπάρχει... την εντολή του τι θα γίνει την παίρνει από αυτά.
the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”