!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alexandroso

Re: Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:37 Το θέμα είναι ότι οι 10 χιλιάδες επιστροφές που μπήκαν ως στόχος, είναι τόσο φιλόδοξες όσο και ανεπαρκείς.

Κάτι μου λέει ότι ο μηχανισμός δεν θα τραβήξει με αποτέλεσμα το πραγματικό ισοζύγιο να είναι ίδιο ή χειρότερο από ΣΥΡΙΖΑ, αναλόγως τις ροές. Θα δείξει.
Θα κριθεί στο αν θα φύγουν από μόνοι τους και αν θα πάρουν το μήνυμα αποτροπής οι υπόλοιποι.
:lol: Ναι, θα γυρίσουν στο Αφγανιστάν και στη Συρία γιατί οι χρυσαυγίτες θα σουφρώσουν τις μυτούλες τους αλλιώς.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:37 Το θέμα είναι ότι οι 10 χιλιάδες επιστροφές που μπήκαν ως στόχος, είναι τόσο φιλόδοξες όσο και ανεπαρκείς.

Κάτι μου λέει ότι ο μηχανισμός δεν θα τραβήξει με αποτέλεσμα το πραγματικό ισοζύγιο να είναι ίδιο ή χειρότερο από ΣΥΡΙΖΑ, αναλόγως τις ροές. Θα δείξει.
Θα κριθεί στο αν θα φύγουν από μόνοι τους και αν θα πάρουν το μήνυμα αποτροπής οι υπόλοιποι.
:lol: Ναι, θα γυρίσουν στο Αφγανιστάν και στη Συρία γιατί οι χρυσαυγίτες θα σουφρώσουν τις μυτούλες τους αλλιώς.
Μιλάμε για όσων η αίτηση ασύλου απορρίφθηκε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56

Α, και πάλι δεν καταλαβαίνω ποιός θα προτιμήσει να γυρίσει πίσω μόνος του. Εγώ όταν υπηρετούσα στην Κόνιτσα και πιάναμε Αλβανούς και τους ρωτάγαμε πόσες φορές είχαν μπει στην Ελλάδα απαντούσαν πάνω από δέκα είκοσι οι περισσότεροι. Εντάξει, αυτό ήταν πιο εύκολο λόγω εγγύτητας, αλλά και πάλι απ τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει τίποτα στις χώρες τους δεν βλέπω γιατί να γυρίσουν εκεί από μόνοι τους ή ακόμα κι αν τους γυρίσουν γιατί να μην ξαναφύγουν. Οσο άσχημα και να περνάνε στους καταυλισμούς δεν συγκρίνεται με το να πέφτουν βόμβες στα κεφάλια τους.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56

Θα πρέπει πρώτα να τους βρεις. Καλή τύχη.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

plouf έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:07
Northern Spirit έγραψε: 01 Οκτ 2019, 11:07 Ποιος ο σκοπος του νηματος περαν του κλαψομ*νιασματος ακροδεξιων;
:fp:
Μαζεψου ωρε γκρεκοτσαβ.Γιατι δεν μας λες ποσους λαθραιους καλοδεχονται
εκει στο Τσαβονησι? :giggle:
ενα σωρο παρολο που δεν συνορευουνε με Ασια-Αφρικη
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μα δεν εκφράζω αισιοδοξία στο ποστ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:59 Α, και πάλι δεν καταλαβαίνω ποιός θα προτιμήσει να γυρίσει πίσω μόνος του

Δεν θα τον ρωτήσουν.Σύμφωνα με τις εξαγγελίες όποιος έρχεται και κατατάσσεται σε πιθανό λαθρομετανάστη (90% περίπου) θα κλείνεται σε κλειστό κέντρο στα νησιά.Όταν τελεσιδικήσει η αίτησή του και απορριφθεί θα απελαύνεται στην Τουρκία.
πατησιωτης

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:24 Εγώ πάντως προτιμώ να απελάσουμε τους χρυσαυγίτες και τους μεταναστοφάγους νεοδημοκράτες απ τη χώρα. Εχω ένα όνειρο που λεγε κι ο Μάρτιν. :P

https://www.iefimerida.gr/news/154708/% ... 4%CF%8C-86
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νέα «απόβαση» σκαφών στη Λέσβο με εκατοντάδες πρόσφυγες - Εκρηκτική η κατάσταση στη Μόρια

Νέες αφίξεις μεταναστών είναι σε εξέλιξη στη Λέσβο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πέντε βάρκες από τα τουρκικά παράλια προσέγγισαν το νησί στην περιοχή Σκάλα Σικαμινιάς μεταφέροντας τουλάχιστον 250 ανθρώπους.
https://www.real.gr/koinonia/arthro/nea ... ia-576485/

Εικόνα

Κι άλλους!!!!! Κι άλλους!!!
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Το θέμα είναι ότι οι 10 χιλιάδες επιστροφές που μπήκαν ως στόχος, είναι τόσο φιλόδοξες όσο και ανεπαρκείς.
Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005:
Mα θα διώξει 10 χιλιάδες ο Κούλης, πώς! 10 χιλιάδες δεν είναι ούτε οι αριθμοί ενός διμήνου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

sys3x έγραψε: 01 Οκτ 2019, 01:49
Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:51
sys3x έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:26 Γιατί το κάνετε αυτό ρε, γιατί;
Δε θέλετε να δοκιμάσουμε για λίγο έστω να κάνουμε ότι μιλάμε πολιτισμένα; σαν άθρωποι;
Δε θέλετε.
Έχετε αλληλοβριστεί σε τόσα σχόλια βρε συσεξ.
Και;
Τι και; Το δικό μου σχόλιο σε πείραξε; Αυτό χαλάει τον πολιτισμένο διάλογο;
Κάτι που έχει πει ο ίδιος και όχι σε pm;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

πατησιωτης έγραψε: 01 Οκτ 2019, 16:19
alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:59 Α, και πάλι δεν καταλαβαίνω ποιός θα προτιμήσει να γυρίσει πίσω μόνος του

Δεν θα τον ρωτήσουν.Σύμφωνα με τις εξαγγελίες όποιος έρχεται και κατατάσσεται σε πιθανό λαθρομετανάστη (90% περίπου) θα κλείνεται σε κλειστό κέντρο στα νησιά.Όταν τελεσιδικήσει η αίτησή του και απορριφθεί θα απελαύνεται στην Τουρκία.
Η μόνη ρεαλιστική λύση. Με αυτούς που έχουν χαθεί στο πλήθος όμως τι θα κάνουν;
πατησιωτης

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:56

Αυτοί θα μείνουν στην παρανομία μέχρι να συλληφθούν κατά τύχη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51
Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 00:51
Έχετε αλληλοβριστεί σε τόσα σχόλια βρε συσεξ.
Και;
Να σε πω, οι άνθρωποι μπορούν και για μένα μέχρι ένα σημείο πρέπει κιόλας να βρίζονται, αυτό όμως μπορεί να γίνει χωρίς να προσβάλλει ο ένας τον άλλον, εφόσον μπορώ και έχω το δικαίωμα να μιλάω μόνο εκ μέρους μου μπορώ να σε πω ότι μέχρι στιγμής δεν με έχει προσβάλλει η λουλού και ελπίζω, τι ελπίζω δηλαδή είναι εντελώς στα ** μου, δεν τον έχω προσβάλλει κ γω.
Δεν είναι θέλω να πω το μέλημα μου να βρίσω για να προσβάλλω (όχι πάντα τουλάχιστον, 9 στις 10 ας πούμε στο πολυ περίπου), εσύ τι πιστεύεις; ότι κάνεις το ίδιο ή ότι έχεις τον ίδιο σκοπό;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:56

Αυτό συμφέρει και τους μκοτζήδες και μάλλον θα κάνουν την πάπια κ αυτοί, μόνο τα συριζόμπαλα θα σκούζουν, έχω ετοιμάσει τις λεκάνες μου, θα μαζέψουμε ζεστό δάκρυ για όλο το χειμώνα.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

sys3x έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:05
Juno έγραψε: 01 Οκτ 2019, 17:51

Και;
Να σε πω, οι άνθρωποι μπορούν και για μένα μέχρι ένα σημείο πρέπει κιόλας να βρίζονται, αυτό όμως μπορεί να γίνει χωρίς να προσβάλλει ο ένας τον άλλον, εφόσον μπορώ και έχω το δικαίωμα να μιλάω μόνο εκ μέρους μου μπορώ να σε πω ότι μέχρι στιγμής δεν με έχει προσβάλλει η λουλού και ελπίζω, τι ελπίζω δηλαδή είναι εντελώς στα ** μου, δεν τον έχω προσβάλλει κ γω.
Δεν είναι θέλω να πω το μέλημα μου να βρίσω για να προσβάλλω (όχι πάντα τουλάχιστον, 9 στις 10 ας πούμε στο πολυ περίπου), εσύ τι πιστεύεις; ότι κάνεις το ίδιο ή ότι έχεις τον ίδιο σκοπό;
Αυτή τη φορά, απλώς είπα τη γνώμη μου για τον χαοτικό. Θα μπορούσα να μην ανακατευτώ, το αναγνωρίζω.

Όλες τις υπόλοιπες φορές, επίσης λέω τη γνώμη μου ή αμύνομαι σε επιθέσεις. Αυτό το τελευταίο το θεωρώ δικαίωμά μου. Και πιστεύω πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά στην πραγματική ζωή με έχει γλιτώσει από πολλή ταλαιπωρία και πολλά ενοχλητικά άτομα, κυρίως στη δουλειά.
Λες κάτι και μετά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί.

Εντάξει, καλύτερα να μην είχα μιλήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν θέλουν οι admin/mods, ας το σβήσουν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”