+1
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
-
Γραφικός
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Νάιδα, οι πρώην σου πρέπει να έχουνε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Στο λέω να το ξες να μην απογοητευτείς, με εμάς τους κοινούς θνητούς θα προλάβαινες να τελειώσεις και θα σου περίσσευε η μία ώρα και τα πενήντα εννιά λεπτά της άλλης.
Ακούμε.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ε τώρα όντως έχει χαθεί κάτι, με τα δεν ξέρεις να διεκδικείς και είσαι στον κόσμο σου και η ψυχραμαρα. Σαν κατι να εσπασε.νύχτα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:23 ναιδάκιμ καλούτσκο λίγο παιδιάρισμα μου κάνουν όλα αυτά![]()
ρε συ χάνεται η μισή ομορφιά της ιστορίας με κάτι τέτοια, γιατί το κάνουν αυτό;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι αλλη βενζοκαινη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τον γάμησες;vantono έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:29 Άντε να τελειώνει η νάιδα με την ιστορία της φίλης της, να σας πω κι εγώ τη δική μου με τον ξάδερφό μου απ το Ζεφύρι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γραφικός
Naida αν δεν ψήνεσαι δεν χρειάζεται να "υποκύψεις" αυτά τα πράματα θέλουν αμοιβαιότητα για να είναι ωραία. Αλλά μην τρως τον χρόνο και την ψυχική ενέργεια του αθρωπιού. Πε του το. Θα τσαντιστεί, θα το ξεπεράσει και πάμε γι' άλλα.
Λάθος είναι, οφείλουμε όμως από την στιγμή που γεννήθηκαν να τους φερόμαστε και να τους αντιμετωπίζουμε ως φυσιολογικούς. Όπως κάνουμε και με τα υπόλοιπα λάθη της φύσης, όπως τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:33Δεν είναι λάθος της φύσης οι γκέι; Άσε μας ρε. Το ξαναλέω η φύση μας έκανε να αποζητούμε το άλλο φύλλο για να γεννιούνται απόγονοιGoBack έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:26Τι θες να πεις μιλά καθαραΧαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:25
Ε είναι φτηνά ρε. Με παραπάνω όλο και κάτι δίνουν μη νομίζεις.
Απλά είναι ανωμαλία ρε φίλε! Είναι λάθος της φύσης να πηγαίνουν οι άντρες μεταξύ τους. Η φύση έδωσε το σεξ για να γεννιούνται παιδιά κι εξάλου....α τι; Ωχ! Άλλο λέμε ε;
Σόρυ ρε, λάθος
![]()
![]()
( Δεν είναι κάτι από παλιά σου δήλωση. Όποτε μιλάω έτσι όλοι ψάχνονται αν αφορά τους ίδιους. )
Επίδομα όμως μην πεις να τους βγάλουμε... οκ;
the end
Να το εξηγήσω κιόλας (γιατί εγώ λέω ψαγμένα ρε! Δεν τα πιάνετε γαμώτο
Είναι επιχείρημα που ακούγεται αυτό για να εκφράσουν κάποιοι πανέξυπνοι την αντίθεσή τους με το πουστριλίκι.
Κάνω κι εγώ αυτό το ειρωνικό αντεπιχείρημα.
(Καλά εγώ είμαι και κουλτουριάρης. Μη μασάς)
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:35Νάιδα, οι πρώην σου πρέπει να έχουνε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Στο λέω να το ξες να μην απογοητευτείς, με εμάς τους κοινούς θνητούς θα προλάβαινες να τελειώσεις και θα σου περίσσευε η μία ώρα και τα πενήντα εννιά λεπτά της άλλης.
Και πού ξερεις ότι το πρωτο 90λεπτο δεν θα ξεκλειδώνει μεταλλικά πορτάκια το ενα πισω απο τι αλλο στην ενισχυμενη ζωνη ναιδοαγνοτητας;
ωραία πύτισσα η ζωή
Και τι βαθμό βάζει η δασκάλα στη φύση σήμερα;Πάνας έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:40Λάθος είναι, οφείλουμε όμως από την στιγμή που γεννήθηκαν να τους φερόμαστε και να τους αντιμετωπίζουμε ως φυσιολογικούς. Όπως κάνουμε και με τα υπόλοιπα λάθη της φύσης, όπως τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.Χαοτικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:33Δεν είναι λάθος της φύσης οι γκέι; Άσε μας ρε. Το ξαναλέω η φύση μας έκανε να αποζητούμε το άλλο φύλλο για να γεννιούνται απόγονοι![]()
( Δεν είναι κάτι από παλιά σου δήλωση. Όποτε μιλάω έτσι όλοι ψάχνονται αν αφορά τους ίδιους. )
Επίδομα όμως μην πεις να τους βγάλουμε... οκ;

-
Γραφικός
Αφού βρίσκατε χρόνο για να βγείτε.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:21Ο χρόνος φίλε.Ασέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:07αδυνατω να καταλαβω τι συγκυριες μπορει να υπαρξουν για να μη γαμηθει ενα ζευγαρι που ειναι 2.5 μηνες μακρια ο ενας απο τον αλλο.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 12:28 Υπάρχει απόσταση και έπαιξε το 2.5 μηνό αναγκαστικά. Δεν έβαλα κανένα περιορισμό τριμήνου(αφου ήδη υπάρχει απόσταση τι τριμηνο να παίξει;) αλλά δεν βγήκε το σεξουαλικό λόγω συγκυριών.
Άμα γουστάρω και κώλο θα δώσω. Γιατί να μη δώσω; Άμα γουστάρω όμως. Όχι για να νιώσει ο άλλος καλά.
Ναι αλλά δεν συνυπολογίζεις τη διαστολή του συναρτήσει της ταχύτητας
-
Γραφικός
Κάτι έσπασε σε εσένα, κάτι έσπασε και σε αυτόν, άνδρες υπάρχουν κι άλλοι, γυναίκες υπάρχουν κι άλλες δεν έχουμε λοιπόν τίποτα που να μη διορθώνεται με ένα μπουκάλι τεκίλα. Φαντάσου να έσπαγε μόνο στον έναν άνθρωπο, θα είχαμε δράματα.Naida έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:36Ε τώρα όντως έχει χαθεί κάτι, με τα δεν ξέρεις να διεκδικείς και είσαι στον κόσμο σου και η ψυχραμαρα. Σαν κατι να εσπασε.νύχτα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:23 ναιδάκιμ καλούτσκο λίγο παιδιάρισμα μου κάνουν όλα αυτά![]()
ρε συ χάνεται η μισή ομορφιά της ιστορίας με κάτι τέτοια, γιατί το κάνουν αυτό;![]()
Όχι δεν υπήρχε. Την πρώτη μέρα βγήκαμε στο κεντρο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση,τον πείραζα κι εγώ ,κάπου στριμωχτήκαμε σε ένα στενό αλλά έπρεπε να φύγω. Την δεύτερη μέρα, φάγαμε κίνηση στην παραλιακή, πάλι υπήρχε μεγάλη ένταση, μου έλεγε να πάμε σε ξενοδοχειο δεν ήθελα, κάπου καβατζωθηκαμε , ε είχε μεγάλη ένταση πάλι μετά έπρεπε να φύγω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-