Αλίμονο σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριες Μέλισσες
Re: Άγριες Μέλισσες
Παλιοχαμούρες, θα με κάνετε να το δω.
Αλίμονο σας.
Αλίμονο σας.
Το Criminal Minds ήταν πολύ καλό στους πρώτους κύκλους, μετά ξέφυγε. Κυρίως γιατί έγινε βαρετό, αναμειγνύοντας τις υποθέσεις με τα προσωπικά των πρωταγωνιστών, ως συνήθως συμβαίνει με τα αμερικάνικα.Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:22 E όχι και 5-6 ώρες ποιοτικής τηλεόρασης το μήνα ρε σειρά. Κούλαρε λίγο.
Διάβασα πρόσφατα ότι ακύρωσαν το Criminal Minds του CBS, που έχει μια χαρά γαμηστερά νούμερα και είναι εξαιρετική παραγωγή, για να απελευθερώσουν μια ώρα στην πράιμ τάιμ.
Θυμήσου, η κουβέντα ξεκίνησε με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα, του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Nero
Περίμενε να τελειώσει το ματς και θα βάλω να το δω εγώ πρώτα. Αφού όλοι ξέρουμε πόσο αξιόπιστη είναι η γνώμη μου
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Συγχαρητήρια. Βρήκες την 1,5 ώρα. Πες μου τώρα ποιες είναι οι υπόλοιπες 4,5.Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:22 E όχι και 5-6 ώρες ποιοτικής τηλεόρασης το μήνα ρε σειρά. Κούλαρε λίγο.
Διάβασα πρόσφατα ότι ακύρωσαν το Criminal Minds του CBS, που έχει μια χαρά γαμηστερά νούμερα και είναι εξαιρετική παραγωγή, για να απελευθερώσουν μια ώρα στην πράιμ τάιμ.
Θυμήσου, η κουβέντα ξεκίνησε με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα, του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μ' αρέσει όμως που στάθηκες στο 5-6 ώρες ποιοτικής τηλεόρασης τον μήνα και δεν σχολίασες την παγίδα (ότι παράγονται δεκάδες χιλιάδες ώρες τηλεόρασης στην Αμερική, κάθε μήνα). Για να καταλάβεις το μέγεθος, η Αμερική έχει περίπου 8000 τηλεοπτικούς σταθμούς. Κάνε τις πράξεις μόνος σου, να δεις πόσες ώρες τηλεόρασης συνεπάγεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σειρά, θυμήσου το αρχικό μέτρο σύγκρισης που είναι η ελληνική μυθοπλασία. Ακόμα και το designated survivor που παράτησα στο πρώτο επ, είναι καλύτερο από την καλύτερη ελλ παραγωγή.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:31
Συγχαρητήρια. Βρήκες την 1,5 ώρα. Πες μου τώρα ποιες είναι οι υπόλοιπες 4,5.
Ακόμα και το american gods που είναι μια μαλακία και μισή, είναι καλύτερο και οι ηθοποιοί πιο πειστικοί απ' ότι στο "πέτα την φριτέζα", που πρωταγωνιστεί το "ιερό τέρας" της ελλ σκηνής μπέζος και πήρε σαν σειρά το οκ για δεύτερη σεζόν.
Το suits, που όσο προχωράει τόσο μας δείχνει την ανεπάρκεια του, οι 11 στους 10 ελλ σεναριογράφοι, δεν θα μπορούσαν να γράψουν ούτε σε 10 ζωές έναν εμπνευσμένο (από τους πολλούς) διαλόγους του.
Μπορώ να σου βρω πολλές αμερικάνικες σειρές που είναι πολλές φορές πιο άρτιες από τις "κάτι σαν προσπάθεια" ελληνικές.
-
Nero
Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:40Σειρά, θυμήσου το αρχικό μέτρο σύγκρισης που είναι η ελληνική μυθοπλασία. Ακόμα και το designated survivor που παράτησα στο πρώτο επ, είναι καλύτερο από την καλύτερη ελλ παραγωγή.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:31
Συγχαρητήρια. Βρήκες την 1,5 ώρα. Πες μου τώρα ποιες είναι οι υπόλοιπες 4,5.
Ακόμα και το american gods που είναι μια μαλακία και μισή, είναι καλύτερο και οι ηθοποιοί πιο πειστικοί απ' ότι στο "πέτα την φριτέζα", που πρωταγωνιστεί το "ιερό τέρας" της ελλ σκηνής μπέζος και πήρε σαν σειρά το οκ για δεύτερη σεζόν.
Το suits, που όσο προχωράει τόσο μας δείχνει την ανεπάρκεια του, οι 11 στους 10 ελλ σεναριογράφοι, δεν θα μπορούσαν να γράψουν ούτε σε 10 ζωές έναν εμπνευσμένο (από τους πολλούς) διαλόγους του.
Μπορώ να σου βρω πολλές αμερικάνικες σειρές που είναι πολλές φορές πιο άρτιες από τις "κάτι σαν προσπάθεια" ελληνικές.
στο είπα οτι έχεις την ευχέρεια της επιλογής και δεν βουτας καν στα ρηχά του βόθρου. Οταν μιλάμε για κακέ σειρές δεν μιλάμε για το suits ή άλλες σειρές που έχουν έστω μικρή παγκόσμια απήχηση. Μιλάμε πχ για το the inspectors, σειρά με θέμα κάτι υπαλλήλους στα αμερικάνικα ταχυδρομεία. Αντέχεις να κάτσεις να δεις μισό επεισόδιο
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Inspectors
- hellegennes
Δεν συμφωνούμε καθόλου. Σειρές όπως το Παρά Πέντε είναι 100 σκάλες ανώτερες από το 99,999% των αμερικανικών αντίστοιχων σειρών.
Και μην μου μιλάς για επίπεδο παραγωγής. Ακόμα και με το χρήμα μιας σειράς όπως του Lost, η παραγωγή είναι για γέλια. Υπάρχουν χιλιάδες λάθη ασυνέχειας, τα εφέ ήταν αστεία και τα μισά επεισόδια fillers.
Και μην μου μιλάς για επίπεδο παραγωγής. Ακόμα και με το χρήμα μιας σειράς όπως του Lost, η παραγωγή είναι για γέλια. Υπάρχουν χιλιάδες λάθη ασυνέχειας, τα εφέ ήταν αστεία και τα μισά επεισόδια fillers.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Το χωριό είναι ο Πλάτανος Ναυπακτίας... Κρατάει η σκούφια μου από εκεί, οπότε άσε να τα ξέρω καλύτερα...Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:26το χωριό βέβαια δεν υπάρχει, είναι φανταστικό όπως και το νούμεροΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:59Τότε μιλούσε για 800 κατοίκους, σήμερα κάτω από 200 και συνεχίζουμε. Εκεί φτάσαμε. Να μεταναστεύσουν όλοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Αθήνα και να γίνει χειρότερα από τη ΜόριαNero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:28
η τελευταία αξιοσημείωτη ήταν ο πρίγκιπας στην ερτ
στην ερτ είχαν γίνει σειρά και άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα. Ο θησαυρός της Αγγελίνας κλπτο ιγγολοσεμ που λένε είναι απλά αναγραμματισμός για το Μεσολόγγι
- hellegennes
Μερικά λεπτά ποιοτικής τηλεόρασης (απ' αυτήν που αντέχεται να δεις):
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βλεπω στο καστ πολλους απο τον Αστερα Ραχουλας και τον Γιαννη τον Φονια απο το ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Εμπεδοκλής
Κάπως έτσι. Αυτό που βλέπεις τελευταία στα κανάλια είναι απλά τα Γκόμπλινς με τα Ορκς να συγκεντρώνουν δυνάμεις...hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:24Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:59 Εκεί φτάσαμε. Να μεταναστεύσουν όλοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Αθήνα και να γίνει χειρότερα από τη Μόρια![]()
Και εγώ.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:27 Δε μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα εποχης. Θελω να δω σειρες για τη νεα γενια και τα νεα σεξουαλικα ηθη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η αγαπημένη μου ελληνική σειρά ήταν το "Άμυνα Ζώνης" στην ΕΡΤ.
Τηλεοπτική απόδοση του ομώνυμου βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη
με τον Μηνά Χατζησάββα να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στον πρωταγωνιστικό
ρόλο.Άκρως υποτιμημένη σειρά αφενός γιατί προβάλλονταν στην ΕΡΤ
αλλά και γιατί κάνει μια ανασκόπηση της κοινωνικής πραγματικότητας
κάτι που στην Ελλάδα δεν πιάνει.
Από Αμερική,ξεχωρίζω τα ιερά τέρατα της δεκαετίας του 2000.Sopranos,
Wire,Mad Men,Entourage είναι οι σειρές που βγήκαν μία φορά και θα
ξαναβγούν σε 100 χρόνια παρόμοιες.Από τη στιγμή που βγήκε το Game
of Thrones μπήκαν στη μέση τα ratings,τα trends και τα εφέ οπότε η
τηλεοπτική μυθοπλασία έχει γίνει πλέον κάτι σαν τον "εμπορικό"
κινηματογράφο.Είναι και ο πληθωρισμός πλέον που δυσκολεύει την
ανάδειξη μιας καλής σειράς.Παρόλα αυτά μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες
σειρές όπως το The Deuce,το Snowfall ή το Billions.Επίσης το Suits που
αναφέρθηκε έχει κουράσει,έχει τις υπερβολές του αλλά οι διάλογοι του
είναι πράγματι εμπνευσμένοι.
Τηλεοπτική απόδοση του ομώνυμου βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη
με τον Μηνά Χατζησάββα να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στον πρωταγωνιστικό
ρόλο.Άκρως υποτιμημένη σειρά αφενός γιατί προβάλλονταν στην ΕΡΤ
αλλά και γιατί κάνει μια ανασκόπηση της κοινωνικής πραγματικότητας
κάτι που στην Ελλάδα δεν πιάνει.
Από Αμερική,ξεχωρίζω τα ιερά τέρατα της δεκαετίας του 2000.Sopranos,
Wire,Mad Men,Entourage είναι οι σειρές που βγήκαν μία φορά και θα
ξαναβγούν σε 100 χρόνια παρόμοιες.Από τη στιγμή που βγήκε το Game
of Thrones μπήκαν στη μέση τα ratings,τα trends και τα εφέ οπότε η
τηλεοπτική μυθοπλασία έχει γίνει πλέον κάτι σαν τον "εμπορικό"
κινηματογράφο.Είναι και ο πληθωρισμός πλέον που δυσκολεύει την
ανάδειξη μιας καλής σειράς.Παρόλα αυτά μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες
σειρές όπως το The Deuce,το Snowfall ή το Billions.Επίσης το Suits που
αναφέρθηκε έχει κουράσει,έχει τις υπερβολές του αλλά οι διάλογοι του
είναι πράγματι εμπνευσμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 01 Οκτ 2019, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn