!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριες Μέλισσες
- Dwarven Blacksmith
Re: Άγριες Μέλισσες
Από το τρέιλερ φαίνεται κάτι σα Game of Goats.
πολύ ωραία σειρά ο Πρίγκηπας. Ειδικά στα πρώτα επεισόδια είχα κάνει καινούριο συκώτι με τις αστείες στιγμές που χε ειδικά εκεί που ντεμέκ είχε πεθάνει .Nero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:28η τελευταία αξιοσημείωτη ήταν ο πρίγκιπας στην ερτhellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:23 Αυτό δεν είναι υψηλό στάνταρ. Εκτός αν βάλεις μέσα το Νησί. Επίπεδο Νησιού θα είναι; Από τον τίτλο και μόνο το κόβω για δύσκολο.
στην ερτ είχαν γίνει σειρά και άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα. Ο θησαυρός της Αγγελίνας κλπ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Nero
διθυράμβους παίρνει διαβάζω. Απο το λίγο που είδα μου θυμίζει παλιά σειρά της ερτ, το οποίο είναι απο τη μια κακό γιατί σημαίνει ότι το μέσο έχει κολλήσει στα 80s αλλά καλό γιατί αυτό είναι το όριο των δυνατοτήτων μας 
-
Εμπεδοκλής
Τότε μιλούσε για 800 κατοίκους, σήμερα κάτω από 200 και συνεχίζουμε. Εκεί φτάσαμε. Να μεταναστεύσουν όλοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Αθήνα και να γίνει χειρότερα από τη ΜόριαNero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:28η τελευταία αξιοσημείωτη ήταν ο πρίγκιπας στην ερτhellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:23 Αυτό δεν είναι υψηλό στάνταρ. Εκτός αν βάλεις μέσα το Νησί. Επίπεδο Νησιού θα είναι; Από τον τίτλο και μόνο το κόβω για δύσκολο.
στην ερτ είχαν γίνει σειρά και άλλα βιβλία του ίδιου συγγραφέα. Ο θησαυρός της Αγγελίνας κλπ
- hellegennes
Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:59 Εκεί φτάσαμε. Να μεταναστεύσουν όλοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Αθήνα και να γίνει χειρότερα από τη Μόρια

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
το χωριό βέβαια δεν υπάρχει, είναι φανταστικό όπως και το νούμεροΕμπεδοκλής έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:59Τότε μιλούσε για 800 κατοίκους, σήμερα κάτω από 200 και συνεχίζουμε. Εκεί φτάσαμε. Να μεταναστεύσουν όλοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Αθήνα και να γίνει χειρότερα από τη ΜόριαNero έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:28η τελευταία αξιοσημείωτη ήταν ο πρίγκιπας στην ερτhellegennes έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:23 Αυτό δεν είναι υψηλό στάνταρ. Εκτός αν βάλεις μέσα το Νησί. Επίπεδο Νησιού θα είναι; Από τον τίτλο και μόνο το κόβω για δύσκολο.
Ρε μλκες τι γίνεται με αυτή τη σειρά και την αναφέρει κάθε ενημερωτικό πόρταλ σήμερα; Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί που βλέπουν ελληνική μυθοπλασία και κάνουν και τον ανάλογο ντόρο; Δλδ έλεος.
Η καλύτερη ελλ παραγωγή είναι τουλάχιστον 10 φορές χειρότερη από τη χειρότερη αμερικανική. Για ποιο λόγο να δεις έστω και ένα δεκάλεπτο οποιασδήποτε ελλ σειράς και ακόμα περισσότερο, να αφιερώσεις χρόνο για να σχολιάσεις όλα αυτά στα σόσιαλ και αλλού;
Η καλύτερη ελλ παραγωγή είναι τουλάχιστον 10 φορές χειρότερη από τη χειρότερη αμερικανική. Για ποιο λόγο να δεις έστω και ένα δεκάλεπτο οποιασδήποτε ελλ σειράς και ακόμα περισσότερο, να αφιερώσεις χρόνο για να σχολιάσεις όλα αυτά στα σόσιαλ και αλλού;
-
Nero
γιατί υπάρχει δίψα μωρέ. Είπαμε, πάει πάνω απο μια δεκαετία που έχει γίνει έστω προσπάθεια να βγει ελληνόφωνη σειρά με αξιώσεις. Κόσμος είναι στερημένος πως το λένε. Και μπάζο να είναι αμα είσαι τόσο στερημένος θα ενθουσιαστείς και μόνο που τον βρέχεις.Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50 Ρε μλκες τι γίνεται με αυτή τη σειρά και την αναφέρει κάθε ενημερωτικό πόρταλ σήμερα; Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί που βλέπουν ελληνική μυθοπλασία και κάνουν και τον ανάλογο ντόρο; Δλδ έλεος.
δεν το είδα όλο ακόμα οπότε δεν μπορώ να πω τι ισχύει αλλά νομίζω αξίζει να δώσει κανείς μια ευκαιρία. Αλλιώς ας μην γκρινιάζουμε για τα ριάλιτι και την trash tv που είναι mainstream
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Αυτά τα είπες στο κομμα;Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50
Η καλύτερη ελλ παραγωγή είναι τουλάχιστον 10 φορές χειρότερη από τη χειρότερη αμερικανική.
Tα είπα και μου απάντησαν ως εξής: "Δίδαξε και εμάς σένσει".Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:00Αυτά τα είπες στο κομμα;Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50
Η καλύτερη ελλ παραγωγή είναι τουλάχιστον 10 φορές χειρότερη από τη χειρότερη αμερικανική.
-
Nero
και πεις ότι ισχύει κιόλαςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:00Αυτά τα είπες στο κομμα;Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50
Ποιος δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ και δεν διαλέγει; Ή μιλάμε για την ειδική ομάδα των ηλικιωμένων και των τεχνολογικά αναλφάβητων αποκλειστικά;Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:02 και πεις ότι ισχύει κιόλαςαπλά είναι τυχερός που έχει σύνδεση στο ιντερνετ και διαλέγει τι θέλει να δει χωρίς να χρειαστεί να περάσει απο όλη την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σαβούρα της αμερικάνικης tv που είναι πρόβλημα και στη μυθοπλασία
Γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό και σύνδεση στο ίντερνετ έχει και μπορεί να διαλέξει. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να διαλέξει μια ελλ παραγωγή από κάτι άλλο, καλύτερο.
Θα μου πεις, οι άνθρωποι και οι περιστάσεις αλλάζουν. Και εγώ πριν κάποια χρόνια είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και μπορούσα να τσεκάρω και ελλ τιβί. Αλλά τώρα όχι, τα λεπτά μετράνε. Υπό αυτό το πρίσμα, ίσως και να ήμουνα απόλυτος στην αρχική τοποθέτηση.
- hellegennes
Μιλάμε τώρα για 5-6 ώρες ποιοτικής τηλεόρασης τον μήνα, ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες ώρες τηλεόρασης στο Αμέρικα.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:02και πεις ότι ισχύει κιόλαςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:00Αυτά τα είπες στο κομμα;Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50
απλά είναι τυχερός που έχει σύνδεση στο ιντερνετ και διαλέγει τι θέλει να δει χωρίς να χρειαστεί να περάσει απο όλη την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σαβούρα της αμερικάνικης tv που είναι πρόβλημα και στη μυθοπλασία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα συμφωνήσω. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό, είναι από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο που παίζεται αυτή την περίοδο).Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:57γιατί υπάρχει δίψα μωρέ. Είπαμε, πάει πάνω απο μια δεκαετία που έχει γίνει έστω προσπάθεια να βγει ελληνόφωνη σειρά με αξιώσεις. Κόσμος είναι στερημένος πως το λένε. Και μπάζο να είναι αμα είσαι τόσο στερημένος θα ενθουσιαστείς και μόνο που τον βρέχεις.Namrail έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:50 Ρε μλκες τι γίνεται με αυτή τη σειρά και την αναφέρει κάθε ενημερωτικό πόρταλ σήμερα; Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί που βλέπουν ελληνική μυθοπλασία και κάνουν και τον ανάλογο ντόρο; Δλδ έλεος.
δεν το είδα όλο ακόμα οπότε δεν μπορώ να πω τι ισχύει αλλά νομίζω αξίζει να δώσει κανείς μια ευκαιρία. Αλλιώς ας μην γκρινιάζουμε για τα ριάλιτι και την trash tv που είναι mainstream
Μα ας περιμένουμε και το "Κόκκινο Ποτάμι" που κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο Open.
Μου αρέσουν πολύ οι σειρές εποχής.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
E όχι και 5-6 ώρες ποιοτικής τηλεόρασης το μήνα ρε σειρά. Κούλαρε λίγο.
Διάβασα πρόσφατα ότι ακύρωσαν το Criminal Minds του CBS, που έχει μια χαρά γαμηστερά νούμερα και είναι εξαιρετική παραγωγή, για να απελευθερώσουν μια ώρα στην πράιμ τάιμ.
Θυμήσου, η κουβέντα ξεκίνησε με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα, του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".
Διάβασα πρόσφατα ότι ακύρωσαν το Criminal Minds του CBS, που έχει μια χαρά γαμηστερά νούμερα και είναι εξαιρετική παραγωγή, για να απελευθερώσουν μια ώρα στην πράιμ τάιμ.
Θυμήσου, η κουβέντα ξεκίνησε με μέτρο σύγκρισης την Ελλάδα, του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn