!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
σούπερ δημήτριος
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
μιζέρια σκέτη
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Πως θα τον διεκδικήσεις τώρα;
Για να μείνουμε στο θέμα.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Ποιες διεκδικήσεις; Άμα γουστάρει ο άλλος-ή, γουσταρει, αν όχι, στο καλό. Θα παρακαλάμε κι όλας;
Δεν φτάνει μόνο να τον διεκδικήσει. Πρέπει να το καταλάβει κιολας ο άλλος. Γιατί είναι σαν αυτό με το δέντρο στο δάσος. Άμα πέσει και δεν είναι κανείς εκει να το ακούσει θα κάνει θόρυβο;Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:09Πως θα τον διεκδικήσεις τώρα;
Για να μείνουμε στο θέμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα γουστάρει αυτή. Και το δείχνει. Αυτός τι άλλο θέλει πχια;Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:11 Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Ποιες διεκδικήσεις; Άμα γουστάρει ο άλλος-ή, γουσταρει, αν όχι, στο καλό. Θα παρακαλάμε κι όλας;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όλο αυτό με την διεκδίκηση πολύ ναρκισιστικό μου κάνει 
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δηλαδή αλληλογουστάρονται αλλά ο τύπος δεν κάνει κινηση; Είναι ντροπαλος; Εκείνη έκανε κάποια κινηση; Αν ναι, και δεν έχει προχωρήσει το πράγμα, τότε να τον ξεχάσει, απλά ο τύπος δε γουστάρει αρκετά
Παιδιά έχω μπερδευτεί! Τι εννοείς βρε Νάιδα; εξήγησε μας!
Διεκδίκηση, εμένα αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι μικρά καθημερινά πράγματα που δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει ο άλλος, όταν είστε ήδη σε μια σχέση.
Κάποιοι το τράβηξαν από τα μαλλιά και θεώρησαν ότι διεκδίκηση είναι να του ρίξεις μια με το ρόπαλο και μετά μέσα στη σπηλιά!
Ενήλικες είμαστε, πιστεύω, όλοι ξέρουμε πώς όταν θέλουμε κάποιον-α το δείχνουμε, δεν νομίζω να έμεινε κάνεις στις τακτικές του δημοτικού.
Πλην εξαιρέσεων φυσικά.
Διεκδίκηση, εμένα αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι μικρά καθημερινά πράγματα που δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει ο άλλος, όταν είστε ήδη σε μια σχέση.
Κάποιοι το τράβηξαν από τα μαλλιά και θεώρησαν ότι διεκδίκηση είναι να του ρίξεις μια με το ρόπαλο και μετά μέσα στη σπηλιά!
Ενήλικες είμαστε, πιστεύω, όλοι ξέρουμε πώς όταν θέλουμε κάποιον-α το δείχνουμε, δεν νομίζω να έμεινε κάνεις στις τακτικές του δημοτικού.
Πλην εξαιρέσεων φυσικά.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:23Ναι που σημαίνει; Εσύ εκλαμβάνεις το ενδιαφέρον της.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:19
έχει πράγματι υπέροχα πάντα αυτά κοιτάω μα τώρα ήθελα να απαντήσω στο πώς δείχνει η άλλη, ενδιαφέρον
φυσικά το ενδιαφέρον της προδίδεται όχι από τα κοιτάγματα και στο τι λέει αφού μπω στο μαγαζί αλλά από το ένοχο στιγμιαίο βλέμμα χαράς όταν έμπαινα στο μαγαζί και σκέφτηκε τι ωραία, με πέτυχε σήμερα με την εκφυλομπλούζα
τι εννοεις, δεν καταλαβα
γιατι δεν απαντας
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:20 Π δεν νομίζω να έμεινε κάνεις στις τακτικές του δημοτικού.
Πλην εξαιρέσεων φυσικά.
ωραία πύτισσα η ζωή
Ναι, εσένα είχα στο μυαλό μου!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:21Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:20 Π δεν νομίζω να έμεινε κάνεις στις τακτικές του δημοτικού.
Πλην εξαιρέσεων φυσικά.![]()
Ίσως είναι αυτό που έλεγα πριν το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" που οκ χαριτωμένο και προκαλεί το ενδιαφέρον αλλά όχι να μας γυρίζει και στα μούτρα.
Γουστάρονται παιδι μου, είναι σχεδόν μαζί. Αλλά αυτός για κάποιο λόγο αισθάνεται πως δεν τον διεκδικεί και είναι στον κόσμο της. Ενώ αυτή και τον γουστάρει και του το δείχνει.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:19Δηλαδή αλληλογουστάρονται αλλά ο τύπος δεν κάνει κινηση; Είναι ντροπαλος; Εκείνη έκανε κάποια κινηση; Αν ναι, και δεν έχει προχωρήσει το πράγμα, τότε να τον ξεχάσει, απλά ο τύπος δε γουστάρει αρκετά
Αυτά τα μικρά καθημερινά ποια είναι;Frozen έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:20 Παιδιά έχω μπερδευτεί! Τι εννοείς βρε Νάιδα; εξήγησε μας!
Πλην εξαιρέσεων φυσικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ότι εσύ κατάλαβες το ενδιαφέρον της.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 23:20Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:23Ναι που σημαίνει; Εσύ εκλαμβάνεις το ενδιαφέρον της.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 22:19
έχει πράγματι υπέροχα πάντα αυτά κοιτάω μα τώρα ήθελα να απαντήσω στο πώς δείχνει η άλλη, ενδιαφέρον
φυσικά το ενδιαφέρον της προδίδεται όχι από τα κοιτάγματα και στο τι λέει αφού μπω στο μαγαζί αλλά από το ένοχο στιγμιαίο βλέμμα χαράς όταν έμπαινα στο μαγαζί και σκέφτηκε τι ωραία, με πέτυχε σήμερα με την εκφυλομπλούζα
τι εννοεις, δεν καταλαβα
γιατι δεν απαντας![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βούτα το στη μουστάρδα να γίνει αλτρουιστικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις