!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
εθνικος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
αγνωμονες ολυμπιακοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εχω χασει το λογαριασμο,ποσα χ ημιχρονο 1 τελικο εχει ο θρυλος με Βαγγελα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπορει και να εχεις δικιο.
Παντως ηταν ο μονος που ειχε κοπανησει παοκι στη παλια Τουμπα οταν ειχε γινει ντου
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Eθνικοκοινωνιστης
λεγετααι και ανικανοτηταGoBack έγραψε: 28 Σεπ 2019, 21:48 Εχω χασει το λογαριασμο,ποσα χ ημιχρονο 1 τελικο εχει ο θρυλος με Βαγγελα;
5-4-1 η λαμια με τριπλη ζωνη αμυνας και με καμαρα γκιγιερμε στο κεντρο ακομη και απο το παραρτημα του μελισαν χανεις
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κοντα επεσα,οι εθνικοι ειναι οι βαζελοι του πειραια
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
τον παλέτα για την 6η θέση τον άφησες στην απόξω για να αφρίσει ο Τζον-Τζονjason έγραψε: 28 Σεπ 2019, 20:19πατερούλης, εσκομπαρ, γατούλης, αχιλλεας, νάνος, τι πλει οφ πάμε να ζησουμε, αυτό το πουλάς σαν πρεμιερ λιγκ
έτσι, μουσίτσα;
ΥΓ Παναθηναϊκός ο μικρός Τάσος (μας τον είχε "δώσει" η σχωρεμένη η Ναθαναήλ, πιτσιρίκια εμείς)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Παλαιοελλαδίτης
Χτες πήγα γήπεδο. Η ομάδα είχε καλή εικόνα. Μια παρατήρηση: ο Ελ Αραμπί ναι μεν σκοράρει μέχρι στιγμής με ικανοποιητική συχνότητα, αλλά έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολικά αργός.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι αργος αλλα οχι εντελως αμπαλοςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:58 Χτες πήγα γήπεδο. Η ομάδα είχε καλή εικόνα. Μια παρατήρηση: ο Ελ Αραμπί ναι μεν σκοράρει μέχρι στιγμής με ικανοποιητική συχνότητα, αλλά έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολικά αργός.
δυσκολο το παιχνιδι με ερυθρο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
και οι Κοβασεβιτς, Γκογκιτς, Παντελιτς, Αλεξανδρης ηταν αλλα τα παστελωνανΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:58 Χτες πήγα γήπεδο. Η ομάδα είχε καλή εικόνα. Μια παρατήρηση: ο Ελ Αραμπί ναι μεν σκοράρει μέχρι στιγμής με ικανοποιητική συχνότητα, αλλά έχω την εντύπωση πως είναι υπερβολικά αργός.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Παλαιοελλαδίτης
Τους Κοβάσεβιτς και Πάντελιτς είχα και εγώ στο μυαλό μου, για τους οποίους έχω καλύτερη εικόνα από ό,τι για τους Γκόγκιτς και Αλεξανδρή. Ειδικά ο Πάντελιτς δεν έστριβε με τίποτα, όμως τόσο αυτός όσο και ο Ντάρκο είχαν πολύ καλύτερη τεχνική στο σουτ από τον Ελ Αραμπί που μου βγάζει μια αίσθηση ότι αργεί ή δυσκολεύεται να τελειώσει τις φάσεις.
Βέβαια κατά τ΄άλλα είναι μια χαρά σέντερ φορ και κυρίως βάζει γκολ γιατί πέρσι είχαμε ένα θέμα σε αυτόν τον τομέα.
Βέβαια κατά τ΄άλλα είναι μια χαρά σέντερ φορ και κυρίως βάζει γκολ γιατί πέρσι είχαμε ένα θέμα σε αυτόν τον τομέα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πώς το κόβετε για σημερα, την παίρνετε τη νίκη ή μπα?

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν έχει καταφέρει ελληνική ομάδα να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.
1971 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 4-1 ( σφαγιαστική διαιτησία για τον ΠΑΟ )
1975 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟΚ 2-0
1977 : Ερυθρός Αστέρας - ΑΕΚ 3-1
1987 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 3-0
1992 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 1-0 ( ο αγώνας είχε γίνει στην Βουλγαρία )
1971 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 4-1 ( σφαγιαστική διαιτησία για τον ΠΑΟ )
1975 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟΚ 2-0
1977 : Ερυθρός Αστέρας - ΑΕΚ 3-1
1987 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 3-0
1992 : Ερυθρός Αστέρας - ΠΑΟ 1-0 ( ο αγώνας είχε γίνει στην Βουλγαρία )
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση