ΔυνατοJolly Roger έγραψε: 30 Σεπ 2019, 18:39
Το κίνημα των voluntary cellibates υπήρχε εντός του Μπολσεβικισμού από το 1924:
http://soviethistory.msu.edu/1924-2/rev ... onary-sex/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλεις Ελλάδα ισχυρή;
Re: Θέλεις Ελλάδα ισχυρή;
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 10:34Δεν κάνω χιούμορ.Οθωμανέλλην έγραψε: 29 Σεπ 2019, 10:25γυναικείο χιούμορΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 10:15 Εγώ πάντως προτείνω να κατέβει ένα τέτοιο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
KKE (μου -γκου -του+) το ελληνοπρεπές.
Θα τσακίσει.![]()
Η λογική αλλά και η πρακτική του κκε έχει πολλά κοινά στοιχεία με το νόμο της σαρίας.
Αυτό είναι πραγματικότητα. Το αν αυτή η πραγματικότητα είναι και κωμική, είναι άλλο θέμα.

-
Antigeist
Οθωμανέλλην έγραψε: 30 Σεπ 2019, 10:00Φιλε μου συγγνώμη αλλα γράφεις ασυναρτησίες.Antigeist έγραψε: 29 Σεπ 2019, 19:41Δογματικά είναι το ίδιο με κάποιες ασήμαντες θεολογικές διάφορες που μόνο πολιτικές/κοσμικές διάφορες και σκοπιμότητες τις διογκώνουν. Μόνη διαφορά ουσίας των δύο εκκλησιών είναι το ζήτημα των πρωτείων του πάπα που είναι κατά βάθος πολιτικό και όχι θεολογικό ζήτημα. Το μεγάλο πρόβλημα της ρωμαϊκής εκκλησίας από το μεσαίωνα και μετά είναι η έλλειψη ισχυρού ρωμαϊκού κράτους που μπορεί να υπερασπιστεί το ποίμνιο. Δεν φταίει ο πάπας αν οι Βυζαντινοί δεν μπορούσαν να τον προστατέψουν από Λομβαρδούς, Φράγκους και Νορμανδούς.Οθωμανέλλην έγραψε: 29 Σεπ 2019, 13:12
Ποιά Ρώμη; Σχισματικοι είναι. Ακολουθούσαν την ορθοδοξία μεχρις οτου ο πάπας τθφλωθηκε απο την εξουσία.
Ασυναρτησίες είναι οι μαλακίες που λένε οι νεορθόδοξοι θεολόγοι για τους καθολικούς τελώντας υπό ρωσική επιρροή.
-
Georg Von Balkanen
Ναι για αυτό τρέχουν για συνλειτουργια με τον πάπα και τον κάθε ρακενδυτο ουκρανο ουνιτηAntigeist έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56Οθωμανέλλην έγραψε: 30 Σεπ 2019, 10:00Φιλε μου συγγνώμη αλλα γράφεις ασυναρτησίες.Antigeist έγραψε: 29 Σεπ 2019, 19:41
Δογματικά είναι το ίδιο με κάποιες ασήμαντες θεολογικές διάφορες που μόνο πολιτικές/κοσμικές διάφορες και σκοπιμότητες τις διογκώνουν. Μόνη διαφορά ουσίας των δύο εκκλησιών είναι το ζήτημα των πρωτείων του πάπα που είναι κατά βάθος πολιτικό και όχι θεολογικό ζήτημα. Το μεγάλο πρόβλημα της ρωμαϊκής εκκλησίας από το μεσαίωνα και μετά είναι η έλλειψη ισχυρού ρωμαϊκού κράτους που μπορεί να υπερασπιστεί το ποίμνιο. Δεν φταίει ο πάπας αν οι Βυζαντινοί δεν μπορούσαν να τον προστατέψουν από Λομβαρδούς, Φράγκους και Νορμανδούς.
Ασυναρτησίες είναι οι μαλακίες που λένε οι νεορθόδοξοι θεολόγοι για τους καθολικούς τελώντας υπό ρωσική επιρροή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 23 Απαντήσεις