!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 28 Σεπ 2019, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
«Ό,τι εξυπηρετεί την Γη», γράφει ο άλλος στο πλακάτ. Νομίζω πως η κλιματική αλλαγή εξυπηρετεί την Γη. Να εξαφανιστούμε σαν είδος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Επισης και της Δ. Ασιας οπως αναφερεται. Τι συμπτωση εννοεις;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Η συνέχιση των κλιματικών εξεγέρσεων είναι απολύτως απαραίτητη.
- hellegennes
Τι; Δεν πείστηκαν από το κλάμα της Τούνμπεργκ; Μα αφού αυτό είπαμε πως χρειάζεται. Κλαψούρισμα ανίδεων παιδιών, όχι επιστήμονες. Πέφτω από τα σύννεφα του Δία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
“My message to all the politicians around the world is the same. Just listen and act on the current best available science”hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:08Τι; Δεν πείστηκαν από το κλάμα της Τούνμπεργκ; Μα αφού αυτό είπαμε πως χρειάζεται. Κλαψούρισμα ανίδεων παιδιών, όχι επιστήμονες. Πέφτω από τα σύννεφα του Δία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Ούτε από τους επιστήμονες πείστηκαν, οπότε τι;
Μπορεί να τους πειστούν με την ψήφο μας. Αφού πρώτα τους προειδοποιήσουμε πως θα τη ρίξουμε.
Οι επιστημονες εγκρινουν το κλαψουρισμα γιατι δεν τους ακουνε.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:08Τι; Δεν πείστηκαν από το κλάμα της Τούνμπεργκ; Μα αφού αυτό είπαμε πως χρειάζεται. Κλαψούρισμα ανίδεων παιδιών, όχι επιστήμονες. Πέφτω από τα σύννεφα του Δία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Climate scientists say Greta Thunberg's efforts are building real momentum
"She is getting people to listen, which we have failed to do," one climatologist said.
https://www.nbcnews.com/mach/science/cl ... cna1059321
- hellegennes
Ότι χρειαζόμασταν ένα πλουσιόπαιδο να πει στους πολιτικούς να ακούσουν τους επιστήμονες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:15“My message to all the politicians around the world is the same. Just listen and act on the current best available science”hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:08Τι; Δεν πείστηκαν από το κλάμα της Τούνμπεργκ; Μα αφού αυτό είπαμε πως χρειάζεται. Κλαψούρισμα ανίδεων παιδιών, όχι επιστήμονες. Πέφτω από τα σύννεφα του Δία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Ούτε από τους επιστήμονες πείστηκαν, οπότε τι;
Μπορεί να τους πειστούν με την ψήφο μας. Αφού πρώτα τους προειδοποιήσουμε πως θα τη ρίξουμε.
Υπάρχει σαφώς πρόβλημα της επιστήμης. Οι επιστήμονες γενικά δεν αρέσκονται να μπλέκονται στην πολιτική και κρατάνε τις αποστάσεις τους. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει και να αναλάβουν μαζικές δράσεις. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει.
Γενικότερα το ζήτημα δεν είναι απλό. Δεν πρόκειται να συμφωνηθεί κάτι δραστικό ούτε αν υπογράψουν έναν νόμο θα λυθεί κάτι. Οι πορείες χωρίς πραγματικό αντικείμενο δεν βοηθάνε σε τίποτα, αντιθέτως εντείνουν ένα σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας: την εθνική διχογνωμία. Έχω αναλύσει ξανά πώς από τις προηγούμενες τρεις δεκαετίες, που δεν υπήρχε κυρίαρχη ιδεολογία και όλα ήταν carefree, περάσαμε στην εποχή των διαστάσεων, όπου ολόκληρα κράτη βρίσκονται σε πολιτικούς εμφυλίους. Το είδαμε στην Αμερική, στην Βρετανία, στην Σκωτία, στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Ισπανία. Δεν είναι άσχετο με το θέμα και δεν είναι τυχαίο. Αν και η ανάλυση του συγκεκριμένου προβλήματος είναι εκτός θέματος, η ύπαρξή του σχετίζεται άμεσα με το τι πρέπει να γίνει και πώς.
Οι επιστήμονες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και νομίζουν ότι βρισκόμαστε στην εποχή της ιδεολογικής σούπας, όπου ήταν παγκοσμίως αξιόπιστη η γνώμη τους, τα ΜΜΕ τους είχαν για θεούς και μπορούσαν να κινήσουν πολιτικές και μόνο με τις μελέτες τους και την αναπαραγωγή ειδήσεων στα ΜΜΕ. Γι' αυτό υπογράφηκε η συνθήκη του Μόντρεαλ και γι' αυτό λειτούργησε. ΔΕΝ ζούμε πια στον ίδιο κόσμο και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.
Οι πορείες με αόριστα αιτήματα το μόνο που κάνουν είναι να οξύνουν την ιδεολογική απόσταση των πληθυσμών. Το ίδιο και η προβολή «ηρώων», όπως η Γκρέτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και εδώ βρίσκεται ένα έξοχο δείγμα αυτού που μόλις περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Ενός επιστήμονα που ζει στην κοσμάρα του και δεν βλέπει τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο.paul25 έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:34Οι επιστημονες εγκρινουν το κλαψουρισμα γιατι δεν τους ακουνε.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:08Τι; Δεν πείστηκαν από το κλάμα της Τούνμπεργκ; Μα αφού αυτό είπαμε πως χρειάζεται. Κλαψούρισμα ανίδεων παιδιών, όχι επιστήμονες. Πέφτω από τα σύννεφα του Δία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Climate scientists say Greta Thunberg's efforts are building real momentum
"She is getting people to listen, which we have failed to do," one climatologist said.
https://www.nbcnews.com/mach/science/cl ... cna1059321
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βρε διαβασε το ολο, παρακατω αλλοι επιστημονες παραδεχονται πως η αλλαγη ειναι δυσκολη για το σταματημα της κλιματικης αλλαγης διοτι απαιτει τρομερες κοινωνικες τροποποιησεις ( λενε τα πραγματα ρεαλιστικα), ωστο υποστηριζουν την κινηση της Τουμπεργκ.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 15:38 Και εδώ βρίσκεται ένα έξοχο δείγμα αυτού που μόλις περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Ενός επιστήμονα που ζει στην κοσμάρα του και δεν βλέπει τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο.
- hellegennes
Εξήγησα προκαταβολικά γιατί θα στήριζαν μια τέτοια κίνηση: γιατί είναι τόσο απορροφημένοι από τις μελέτες τους που δεν παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει και πόσο ζημιά κάνουν τέτοιες παπαριές. Αυτοί είναι που θα πρέπει να δράσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δεν υπάρχει διάσταση της κοινωνίας σε ΑΥΤΟ το θέμα τουλάχιστον. Μόνο στις ΗΠΑ είναι κοντά στη διάσταση και πάλι ακόμα και οι Ρεπουμπλικανοί μιλλένιαλς είναι μαζί μας. Στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει απόλυτη διακομματική επίγνωση που όμως δεν μεταφράζεται σε δράση. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει.
- hellegennes
Κάνεις λάθος. Μπορεί να σε μπερδεύει η στάση στην Ελλάδα, που το 90% συμφωνεί ότι είναι σοβαρό πρόβλημα και ανθρωπογενές. Στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη οι μισοί είναι αρνητές.
Θα ήθελα να είναι αλλιώς, αλλά δεν είναι:
https://news.gallup.com/poll/147203/Few ... hreat.aspx
https://news.gallup.com/poll/117772/awa ... dwide.aspx
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτά είναι από δέκα χρόνια πριν.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 17:47 Κάνεις λάθος. Μπορεί να σε μπερδεύει η στάση στην Ελλάδα, που το 90% συμφωνεί ότι είναι σοβαρό πρόβλημα και ανθρωπογενές. Στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη οι μισοί είναι αρνητές.
Πιο πρόσφατα:

https://www.europeansocialsurvey.org/do ... change.pdf
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις