Αι Γάται είναι ημιάγρια Αρπακτικά..... χωρίς πολλές οικειότητες....
καί πολύ κατώτερες σέ εξυπνάδα από τους Σκύλους......
Μού θύμισες κι ένα Αλογο τώρα πού όταν άκουγε τόν ηχο από πλαστικό/αλουμινόχαρτο
πού έπιανα στήν τσέπη μου κάβλωνε η τσαπού του Αστραπιαία μιλάμε.....
.
Αν αυτή είναι η εμπειρία σου από γάτες, ότι δηλ. είναι ημιάγρια, αρπακτικά, μάλλον έχεις αρνητικά βιώματα, ή δεν τις έχεις ζήσει καθόλου.
Καθόλου κατώτερες από σκύλους, τουναντίον πολύ πιο έξυπνες, αφού επιλέγουν να μη γίνονται δουλάκια, αλλά χαρίζουν την αγάπη και την εύνοιά τους σε όποιον πραγματικά το αξίζει. Οι σκύλοι απλώς μαθαίνουν πιο γρήγορα γιατί είναι προορισμένοι και πρόθυμοι να εκτελούν εντολές, αυτό δεν τους κάνει κι εξυπνότερους.
Όσο για το συγκεκριμένο άλογο... βιτσιόζικο.
.
Επειδή αλλοι πρίν απο μας αναρωτήθηκαν....
εκαναν τέστ καί είδαν τήν δυνατότητα αντίληψης καί λύσης προβλημάτων σέ πολλά ζώα....
Εσύ τι τέστ έκανες ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Αι Γάται είναι ημιάγρια Αρπακτικά..... χωρίς πολλές οικειότητες....
καί πολύ κατώτερες σέ εξυπνάδα από τους Σκύλους......
Μού θύμισες κι ένα Αλογο τώρα πού όταν άκουγε τόν ηχο από πλαστικό/αλουμινόχαρτο
πού έπιανα στήν τσέπη μου κάβλωνε η τσαπού του Αστραπιαία μιλάμε.....
.
Αν αυτή είναι η εμπειρία σου από γάτες, ότι δηλ. είναι ημιάγρια, αρπακτικά, μάλλον έχεις αρνητικά βιώματα, ή δεν τις έχεις ζήσει καθόλου.
Καθόλου κατώτερες από σκύλους, τουναντίον πολύ πιο έξυπνες, αφού επιλέγουν να μη γίνονται δουλάκια, αλλά χαρίζουν την αγάπη και την εύνοιά τους σε όποιον πραγματικά το αξίζει. Οι σκύλοι απλώς μαθαίνουν πιο γρήγορα γιατί είναι προορισμένοι και πρόθυμοι να εκτελούν εντολές, αυτό δεν τους κάνει κι εξυπνότερους.
Όσο για το συγκεκριμένο άλογο... βιτσιόζικο.
.
Επειδή αλλοι πρίν απο μας αναρωτήθηκαν....
εκαναν τέστ καί είδαν τήν δυνατότητα αντίληψης καί λύσης προβλημάτων σέ πολλά ζώα....
Εσύ τι τέστ έκανες ;;;
.
Τα διάφορα τεστ είναι σαν τις απόψεις (και κάτι άλλο), όπου ο καθένας έχει το δικό του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:12
Eδώ ο ίδιος με την αγάπη του, που του είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο.
Το μικρό ήταν το πρώτο γατί (αδέσποτο) που είχα πάρει σπίτι και η αιτία του νικ μου. Είχαμε πάθει ομαδικό έρωτα κι ο γιός μου κι εγώ κι ο σκύλος. Αυτή έπαθε έρωτα με τον πρώτο και τους άλλους δυο μας είχε γραμμένους.