!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάπνισμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Κάπνισμα

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ
8
14%
Έχω δοκιμάσει αλλά δε μου άρεσε
8
14%
Καπνίζω περιστασιακά
3
5%
Καπνίζω περιστασιακά αλλά κάποτε κάπνιζα συστηματικά
3
5%
Καπνίζω μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο
1
2%
Καπνίζω ηλεκτρονικό τσιγάρο και περιστασιακά όλο και κάποιο κανονικό τσιγάρο θα κάνω
1
2%
Κάπνιζα συστηματικά αλλά τώρα κάνω μόνο ηλεκτρονικό
3
5%
Κάπνιζα συστηματικά, τώρα κάνω κυρίως ηλεκτρονικό και καμιά φορά κανένα κανονικό τσιγάρο
1
2%
Κάπνιζα συστηματικά, τώρα κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά σίγουρα στο μέλλον θα το ξαναρχίσω κανονικό κάπνισμα επειδή το ηλεκτρονικό με ενοχλεί
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καπνίζω συστηματικά κανονικά τσιγάρα αφού δοκίμασα και άφησα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα - __δε__ θέλω όμως να κόψω το κάπνισμα
3
5%
Καπνίζω συστηματικά κανονικά τσιγάρα αφού δοκίμασα και άφησα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα - θέλω όμως να κόψω το κάπνισμα
2
3%
Καπνίζω συστηματικά και θέλω να το γυρίσω σε ηλεκτρονικό τσιγάρο
1
2%
Καπνίζω συστηματικά και θέλω να το κόψω
8
14%
Καπνίζω συστηματικά και δε θέλω να το κόψω
1
2%
Καπνίζω συστηματικά και δε με έχει απασχολήσει να το κόψω
4
7%
Είμαι ναυτικός και καπνίζω πίπα
1
2%
Το έχω κόψει και δε με απασχολεί
8
14%
Το έχω κόψει και το σκέφτομαι, έστω και περιστασιακά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάπνιζα συστηματικά, τώρα το έχω κόψει, αλλά σίγουρα στο μέλλον θα ξαναρχίσω
2
3%

Σύνολο ψήφων: 58

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Κάπνισμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

MightyMouse έγραψε: 28 Μάιος 2018, 17:15 sys3x εγώ όλους αυτούς τους λέω καπνιστές. Για εμένα το κάπνισμα είναι το ρήμα που δείχνει λήψη νικοτίνης. Κυρίως μιας και κόσμος που το γυρίζει σε άτμισμα μας λέει πως "έκοψε το κάπνισμα" λες και είναι μεγάλο κατόρθωμα με το να παίρνεις τη νικοτίνη από το μηχάνημα ατμού. Μπορεί να είναι κάτι καλύτερο για την υγεία τους, αλλά όχι, δεν έκοψαν τη συνήθεια.
Δεκτόν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
MightyMouse
Phorum.gr user: MightyMouse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MightyMouse »

Άσχετο με το νήμα, αλλά και σχετικό ταυτόχρονα. Ποια η διαφορά του ατμού από τον καπνό (smoke); Και στις δύο περιπτώσεις ντουμάνι ρουφάς.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

MightyMouse έγραψε: 28 Μάιος 2018, 17:38 Άσχετο με το νήμα, αλλά και σχετικό ταυτόχρονα. Ποια η διαφορά του ατμού από τον καπνό (smoke); Και στις δύο περιπτώσεις ντουμάνι ρουφάς.
Ο καπνός είναι το αέριο προϊόν καύσης. Περιεχει νέες χημικές ουσιες που δεν υπάρχαν αρχικά.

Ο ατμός δημιουργείται όταν ένα υγρό περνά στην αέρια μορφή του. Ο ατμός περιέχει τις ίδιες χημικές ουσίες με το αρχικό υγρό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
MightyMouse

Μάλιστα. Ενδιαφέρον.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το πιο ωραιο τσιγαρο ηταν το καμελ αφιλτρο αρκει να το εβρισκες φρεσκο. Φουλ αρωμα μπασμα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ναι ίσως να στέλνω το λάθος μήνυμα, αλλά αφου μπήκε το ερώτημα απάντησα.
Μεγάλος ξεκίνησα, ειχα καπνίσει στα 18 ξερω γω αλλά δεν μου άρεσε. Μετά περάσανε χρόνια που δεν καπνιζα καθόλου και κατά τα 30 ψιλοκαθιερώθηκε αυτό το μοντέλο του που και που. Επίσης δεν αγοράζω ποτέ καπνο τσιγάρα κάνω μόνο όταν βγαίνω καμιά τράκα. Αν αγοράσω το ξέρω οτι θα παρασυρθώ και θα καπνίσω όλο το πακέτο. Αν τύχει και καπνίσω μερικές μέρες συνεχόμενα μετά συνειδητά το σταματάω για κανένα μήνα.
Επίσης το τσιγάρο εχω καταλάβει οτι συνδέεται με διάφορες φάσεις, δηλαδή άλλος καπνίζει με τον καφέ, άλλος με το ποτό κτλ. Εγω καπνίζω μονο βράδυ, αν έχει έξω ήλιο δεν το σκέφτομαι κάν. Νομίζω οτι κι αυτό συνέβαλε στο να μην κολλήσω εντελώς.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

MightyMouse έγραψε: 28 Μάιος 2018, 16:45 Αν επιτρέπεται gassim σε τι ηλικία ξεκίνησες το κάπνισμα; Έστω χοντρικά, μετά τα 18-20 ή πριν;

YouOnlyLiveOnce, νομίζω η κατηγορία σου είναι "Καπνίζω συστηματικά κανονικά τσιγάρα αφού δοκίμασα και άφησα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα - __δε__ θέλω όμως να κόψω το κάπνισμα", αλλά μάλλον κάτι άλλο ψήφισες - αν ψήφισες.

Επίσης πάντα μου έκανε εντύπωση πως άνθρωποι που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρούν πως έχουν κόψει το κάπνισμα.

Δεν το εβαλα εξ αρχης γιατι το δοκιμασα απλα σαν ενα νεο γκατζετ και οχι για να κοψω το τσιγαρο,αλλα ναι δικιο εχεις μου ταιριαζει καλυτερα αυτη η κατηγορια. :wave:
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

MightyMouse έγραψε: 28 Μάιος 2018, 17:24 Dorian περιμένω να δω τι θα μας πει και ο gassim. Και για εμένα αυτό που λες φαίνεται πολύ καλό αν και προσωπικά ανέφικτο.
δεν είπα ότι πρέπει να κάνει κάποιος μερικά τσιγάρα την εβδομάδα. αλλά ότι σε αυτό το σύμπαν είναι αδύνατον να συμβεί έτσι, ένα υποθετικό ιδανικό, και πρέπει να απαγορευθεί εντελώς. Και κάποιες εξαιρέσεις να το καταφέρνουν, α) δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν εσύ θα ανήκεις σε αυτή την μικρή κατηγορία, για να το δεις πρέπει να το δοκιμάσεις και αν δεν ανήκεις την πάτησες β) οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αυξηθεί η κατανάλωση σε συνήθη επίπεδα 1-2 πακέτα τη μέρα και μετά όλη σου η ζωή θα είναι αγώνας και ενασχόληση με το θέμα να το έχεις σε έλεγχο. Κόψε το εντελώς να ησυχάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 29 Μάιος 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εψήφισα έχω δοκιμάσει αλλά δε μου άρεσε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κάπνιζα αρκετά, καπνό πρώτα old μετά καπνό καρέλια,έπαιρνα και κανένα πακέτο camel ασημί. Το έχω κόψει με τη μια από αρχές Νοεμβρίου του '17 και δε το έχω αναζητήσει ούτε μια φορά. Καμιά φορά μόνο άμα καπνίζει δίπλα μου κανένας κανένα στριφτό μυρίζω βαθιά τον καπνό :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αυτό που το κόβετε με τη μία κι ούτε που το αναζητάτε είναι κάποιο superpower?
Τι διάλα, μόνο εγώ ειμαι εθισμένη;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 15:29 Καμιά φορά μόνο άμα καπνίζει δίπλα μου κανένας κανένα στριφτό μυρίζω βαθιά τον καπνό :lol:
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

Πιστευω πως δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται . Η νοσταλγια ειναι κυριως το θεμα, οτι εχεις συνδεσει το καθετι στην ζωη σου με το τσιγαρο. Οταν βλεπεις ομως ποσο σε ριχνει και το ποσο καλυτερα νιωθεις χωρις αυτο, αρκει για να μην παρασυρθεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:02 Αυτό που το κόβετε με τη μία κι ούτε που το αναζητάτε είναι κάποιο superpower?
Τι διάλα, μόνο εγώ ειμαι εθισμένη;
Δε ξέρω γενικά το έχω αυτό. Με φοβίζει λίγο αυτή η ευκολία του να ξεκόβω εύκολα :oops:
Ίφιδα έγραψε: 29 Μάιος 2018, 16:08
Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 15:29 Καμιά φορά μόνο άμα καπνίζει δίπλα μου κανένας κανένα στριφτό μυρίζω βαθιά τον καπνό :lol:
Εικόνα

Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
MightyMouse

YouOnlyLiveOnce, ευχαριστώ. :wave:

Dorian, μάλλον παρερμήνευσες αυτά που είπα; Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά το έχω κόψει και δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Θα προτιμούσα να το ξαναξεκινήσω στο μέλλον και να έχω πιο ελεγχόμενη σχέση μαζί του, αλλά για την ώρα είμαι σχεδόν δύο χρόνια άκαπνος. Δεν είμαι εθισμένος πλέον. Πού και πού συμπεριφέρομαι όπως η Νάιδα και παίρνω βαθιές αναπνοές αν είναι κανένας που καπνίζει κοντά, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν όμως και φορές που με ενοχλεί ο καπνός.

Σε άλλα νέα, νομίζω είναι πιο εύκολο να το κόψει κανείς με τη μια, παρά σταδιακά με προϊόντα Nicorette ή ό,τι άλλο τέλος πάντων υπάρχει. Και σε κάθε περίπτωση το κόβει κανείς Πέμπτη βράδυ / Παρασκευή πρωί για να μην τους πάρει ο διάολος όλους στη δουλειά το πρώτο τριήμερο. :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”