!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμικη εθνοσυνέλευση-δημοψήφισμα
- Otto Weininger
Re: Πχορουμικη εθνοσυνέλευση-δημοψήφισμα
Για το πηζον μποτ, ειμαι σε δίλημμα. Η ζυγαριά γέρνει προς το να μείνει.
Και αυτό γιατί πάρα τον ατελείωτο αριθμο ηλιθίων συριζονηματων και κραυγών, αν συνέλθει θα μπορεί να είναι όπως όλοι. Αν συνεχίσει έτσι, οκ, άλλο θέμα.
Ο Μπουμπυς ειναι καθαρό μποτάκι, σπαμαρει ατελείωτα μαλακιες που βρίσκει στο τουιτερ και δεν απαντάει ποτέ και πουθενά. Λειτουργεί ως ρομπότ.
Η μια και μοναδική φορά που απάντησε, ήταν στο vatraxo, απλά για να παραδεχτεί ότι ισχύουν τα όσα έγραψα πιο πάνω.
Το σενάριο να είναι και άλλοι πίσω από το ακαουντ παίζει δυνατά, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Και αυτό γιατί πάρα τον ατελείωτο αριθμο ηλιθίων συριζονηματων και κραυγών, αν συνέλθει θα μπορεί να είναι όπως όλοι. Αν συνεχίσει έτσι, οκ, άλλο θέμα.
Ο Μπουμπυς ειναι καθαρό μποτάκι, σπαμαρει ατελείωτα μαλακιες που βρίσκει στο τουιτερ και δεν απαντάει ποτέ και πουθενά. Λειτουργεί ως ρομπότ.
Η μια και μοναδική φορά που απάντησε, ήταν στο vatraxo, απλά για να παραδεχτεί ότι ισχύουν τα όσα έγραψα πιο πάνω.
Το σενάριο να είναι και άλλοι πίσω από το ακαουντ παίζει δυνατά, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οπως?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:04 Ειμαι αντιθετος και στην δημιουργιας νηματος αποπμπης και στην αποπομπη τους
Αντιθετα ειμαι υπερ στην βεβιασμενη συμμορφωση τους με τους κανονες τους οποιους εχουν γραμμενους
ασε ρεOtto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:05 Για το πηζον μποτ, ειμαι σε δίλημμα. Η ζυγαριά γέρνει προς το να μείνει.
Nero έγραψε: 29 Σεπ 2019, 20:32 Δεν πάει άλλο, πρέπει να μπει ένα τέρμα στη δικτατορία μπουμπη και πήζωντα. Θέτω θέμα άμεσης αποπομπής τους απο το σεπτό τούτο πχορουμ και θέτω την τύχη τους στην κρίση του πχορουμικου κοινού, προτρέποντάς το να ζητήσει τα κεφάλια τους. Βάλτε τέλος στην τυραννία των bot
.
ΕΣΥ ανοιξες τέτοιο νήμα ρέ ;;;
ΕΣΥ πού ανέβασες νήμα μέ τήν 2η Δημοκρατική Αναγέννηση ;;;
Διάβαζες τίποτα πού αφορούσε εκκαθαρίσεις πιό πρίν ;;;
Κάνε μιά επανάληψη στό Ονομα τού Ρόδου πού θίγει αψογα τό θέμα τής Ανοχής καί τής Συν--χώρεσης.....
ΥΓ
Εντάξει....αυτός ο Πήζον.....έχει πάθει μιά ψυχολογία τελευταία τό παιδάκι.....
αλλά μήν τόν παρακολουθείς.....αν δέν.....
ΥΓ 2
Ισως ένα όριο σέ ανοιγμα νημάτων συζητιέται.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δελεαστική η επιλογή 2
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ωπ, και συ του βαθεος?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:08Nero έγραψε: 29 Σεπ 2019, 20:32 Δεν πάει άλλο, πρέπει να μπει ένα τέρμα στη δικτατορία μπουμπη και πήζωντα. Θέτω θέμα άμεσης αποπομπής τους απο το σεπτό τούτο πχορουμ και θέτω την τύχη τους στην κρίση του πχορουμικου κοινού, προτρέποντάς το να ζητήσει τα κεφάλια τους. Βάλτε τέλος στην τυραννία των bot
.
ΕΣΥ ανοιξες τέτοιο νήμα ρέ ;;;![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ πού ανέβασες νήμα μέ τήν 2η Δημοκρατική Αναγέννηση ;;;![]()
Διάβαζες τίποτα πού αφορούσε εκκαθαρίσεις πιό πρίν ;;;
Κάνε μιά επανάληψη στό Ονομα τού Ρόδου πού θίγει αψογα τό θέμα τής Ανοχής καί τής Συν--χώρεσης.....
ΥΓ
Εντάξει....αυτός ο Πήζον.....έχει πάθει μιά ψυχολογία τελευταία τό παιδάκι.....
αλλά μήν τόν παρακολουθείς.....αν δέν.....
ΥΓ 2
Ισως ένα όριο σέ ανοιγμα νημάτων συζητιέται.....
.
μου ειχες ξεφυγει.
τσεκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 29 Σεπ 2019, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
προς το παρον χανω λογω της ψηφου μου.
10-9
μακαρι να ληξει καπως ετσι, ψυχεδελεια
10-9
μακαρι να ληξει καπως ετσι, ψυχεδελεια
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως οχ η συνεης δημιουργια νηματων για καποια ομαδα που δεν υπαρχει,την τρουθ την και για την οποια σε εχω καλεσει να παρουσιασεις στοιχεια υπαρξης της και να καονομασεις με στοιχεια για το ποιοι ανηκουν σε αυτην και εσυ εχεις χορεψει απλα τσαμικοπήζον bot έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:05οπως?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:04 Ειμαι αντιθετος και στην δημιουργιας νηματος αποπμπης και στην αποπομπη τους
Αντιθετα ειμαι υπερ στην βεβιασμενη συμμορφωση τους με τους κανονες τους οποιους εχουν γραμμενους
Ικανοποιηθηκες η θελεις και αλλο;
Παμε και σε αλλο
Η ταθτιση της ΝΔ με ανωνυμους λογαριασμους στο τουιτερ
Το κανεις συνεχως
Θες και αλλο;
Τα περι πρεζεμπορου ναρκεμπορου και κοκας για τον Μαρινακη
Θες και αλλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 29 Σεπ 2019, 21:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Otto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:05 Για το πηζον μποτ, ειμαι σε δίλημμα. Η ζυγαριά γέρνει προς το να μείνει.
εμενα ρε ψηφιστε μην ειστε κοροιδα. που ειμαι μποτακι.
αφου το λεει και το ονομα μου
αφου το λεει και το ονομα μου
Τι λέτε ρε, ο Μπούμπυ βάζει και προσωπικά σεξουαλικά αδιέξοδά του.
Ο Πήζος είναι πιο στρατευμένος
Ο Πήζος είναι πιο στρατευμένος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Βάλτε περιορισμό στο σπαμάρισμα των μποτ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
γιαννακη θα σε δειρω αλλη μερα γι αυτες τις κουταμαρες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:11Οπως οχ η συνεης δημιουργια νηματων για καποια ομαδα που δεν υπαρχει,την τρουθ την και για την οποια σε εχω καλεσει να παρουσιασεις στοιχεια υπαρξης της και να καονομασεις με στοιχεια για το ποιοι ανηκουν σε αυτην και εσυ εχεις χορεψει απλα τσαμικοπήζον bot έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:05οπως?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 21:04 Ειμαι αντιθετος και στην δημιουργιας νηματος αποπμπης και στην αποπομπη τους
Ικανοποιηθηκες η θελεις και αλλο;
Παμε και σε αλλο
Η ταθτιση της ΝΔ με ανωνυμους λογαριασμους στο τουιτερ
Το κανεις συνεχως
Θες και αλλο;
Τα περι πρεζεμπορου ναρκεμπορου και κοκας για τον Μαρινακη
Θες και αλλο;
ας μη χαλασουμε το υπεροχο τουτο νημα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με ρωτησες αλλα δεν ηθελες να απαντησω;
Οι αναφορες σε σε σφουγγαροπανα και αφουγγαρισματα
Θελεις κα αλλο;
Οι αναφορες σε σε σφουγγαροπανα και αφουγγαρισματα
Θελεις κα αλλο;
Αρίστος for Tsirpas
παιδια κι οαντερ ο νανδρος ο πρετε ο φραγμενος ο πατησιωτης ο στ2534, ο νικιλδεμολ ο πανος 291 κλεφτες θα γινουν?
ενταξει και γω κατα των μποτ ειμαι αλλα να μεινουν μερικοι.
ο πατησιωτης να μειμει ας πουμε. γραφει και κανα καλο αναμεσα στις δεκαδες μκλκιες
και ο γιαννοπουλος να μεινει.
εχει ωραιες ιστοριες απο βουλγαριαπρεσβειες κλπ..
οι αλλοι πουλο
ενταξει και γω κατα των μποτ ειμαι αλλα να μεινουν μερικοι.
ο πατησιωτης να μειμει ας πουμε. γραφει και κανα καλο αναμεσα στις δεκαδες μκλκιες
και ο γιαννοπουλος να μεινει.
εχει ωραιες ιστοριες απο βουλγαριαπρεσβειες κλπ..
οι αλλοι πουλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
-