Εγώ να θέλω;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:48Το απάντησα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις. ότι θα είχε κι άλλες επιλογές ακόμα και στο δευτερόλεπτο. Όταν σου είναι κάτι καρφωμένο στο μυαλό σου και είναι ισχυρή εντύπβση και είσαι προδιαθετιμένος γι αυτό δρας άμεσα. Το ομοφυλόφιλος ή πρεζάκι για μένα είναι το ίδιο ως ομάες που θα υποστούν ρατσισμό.Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:43
Οι συνήθεις αλλού γι' αλλού παπαριές. Σε ρωτάει από που προκύπτει ότι τον κοπάνησαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος και απαντάς με τραλαλά που εστιάζουν στη σιχαμάρα τους για το ότι ήταν πρεζάκι.
Και έπεται το σύνηθες κρεσέντο.
Ρε θα μάθετε να διαλέγεστε σαν άνθρωποι;
Θέλεις συγκεκριμένα κι αποκλειστικά για ομοφυλοφιλία να τοποθετηθούμε;
έλα πες μου. θέλεις εξειδικευμένη εξέταση;![]()
Πες το βρε ότι έχει πιο πολύ σημασία, έλα μην ντρέπεσαι! Είναι καλή ευκαιρία να αναδείξεις ότι απαντάμε Άλαν Ντάλον και ιδεοληπτικά. Έλα βρε. Αυτό είναι το θέμα ε; Η άποψη ότι επειδή είναι ομοφυλόφιλος έγινε η δουλειά. Ε;![]()
Εσείς και οι ελτζιμπιτάδες έχετε κάνει σημαία αυτό το θέμα.
Εσύ είδες κανένα σύλλογο από πρεζόνια στο δρώμενο;
[/quote]
Είδα δυο συλλόγους πρεζακηδων ναι. Ο ένας έχει ζητήματα με το Δ.Σ. σχετικά με νοθεία στις εκλογές. Ο άλλος...
ρε πιες λίγο νερό!
Φυσικά και θα κάνουμε σημαία το οποιοδήποτε θέμα αφορά ρατσισμό και καταπίεση. Επειδή εσένα μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου
αν το χούφταλο ήταν σε πανικό ή αν ήταν προδιατεθειμένος
Ζούμε την εποχή
που παίζεται να τσακίσουμε τις σκατοψυχιές σας και τα κόμπλεξ σας να θέλετε να είναι οι άνθρωποι όπως γουστάρετε και όχι όπως γουστάρουν οι ίδιοι. Η ζύμωση τώρα αρχίζει με τα γνωστά εμπόδια να είναι μπροστά μας.
Από τη μια η μαλακία λόγω ανωριμότητας όλων των ευαίσθητων ψυχών που θέλουν κάτι πιο δίκαιο αλλά μέσα στη θολούρα και τον θόρυβο που καταφέρνετε να κάνετε, μπλέκονται σε αστικά τερτίπια - και χαίρονται με δικαστικές αποφάσεις όταν ας πούμε... ξέρεις ή εξοργίζονται όταν ... πάλι ξέρεις. Πόσους και πόσους έκραξα θυμάμαι που γελάγανε τα μουστάκια τους επειδή Αι Ευρώπαι "Μας έκαναν δώρο" τη μη αναγραφή του θρησκεύματος; Νομίζανε τα καψερά ότι η Ευρώπη τους αγαπάει, ότι είναι σύμμαχοι, ότι νικήσανε κι ότι ο κόσμος θα είναι ακόμα πιο φρη τα επόμενα χρόνια. Ρε ζύμωση τους έλεγα εγώ. Ο λαός είναι που πρέπει να το επιβάλει για έχει ισχύ όχι να στο κάνουν δώρο. Δεν καταλαβαίνανε. Τι να κάνω. Είκοσι χρόνια μετά κι ο φασισμός είναι μπροστά τους και δεν ξέρουν από που να τον πιάσουν. Κρέμονται από τα παπάρια του ιατροδικαστή ενώ μπορούν μπροστά τους να δουν τι έχουν.
Πάλι νομίζουν ότι ο αντιρατσιστικός νόμος είναι νίκη. όχι ότι είναι όπλο τέλος πάντων. Αντί να δώσουν ορθά τη μάχη. Που να καταλάβουν ότι τα χρυσαύγουλα ανέβηκαν από το λήθαργό τους από τότε πριν είκοσι χρόνια που έλεγα.
Κι έρχεται ο άλλος ο παπάρας ο
Από την άλλη είστε εσείς που ολοένα πασχίζετε να απαντήσετε ξεκάθαρα τι πρέπει να γίνεται με τα πρεζάκια, τους πούστηδοι, τους φτωχοί κατ' επέκτασιν κλπ.
Ε αυτά.