sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:05
Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:59
nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:50
Δεν έχει καμιά σημασία αν κράταγε μαχαίρι ή οχι Ας δούμε την εικόνα ολόκληρη ένας μαγαζάτορας πετάγεται δυο βήματα να πάρει τσιγάρα
γυρίζει και ξαφνικά βλέπει ένα εξαγριωμένο τύπο να σπάει το μαγαζί του και να προσπαθεί να σπάσει την τζαμαρία και να βγει έξω
η πρώτη αντίδραση του είναι να μην τον αφήσει να βγει έξω με την λεία και εξαφανιστεί το βίντεο δείχνει μερικές κλωστές
και τι εγινε; είχαν την απαιτούμενη δύναμη να κάνουν την ζημιά; όχι ασφαλως θα πει κάποιος που ασχολείται με το άθλημα
αυτού την γνώμη θα αξιολογήσουμε και όχι του κάθε περίεργου άτεχνου νεφελοσκεπαστό
Είναι τρομακτικό που κάποιοι θεωρείτε ότι
εννοείται ότι θα πάταγα έναν
ανήμπορο άνθρωπο στο κεφάλι μόνο και μόνο επειδή μπήκε να με κλέψει
χωρίς όπλο. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε σε φασίστα, πόσω μάλλον σε άνθρωπο. Είστε επικίνδυνοι όλοι σας, πογκρόμ και τρελάδικο.
Παναγιά μου κάτι αθρώποι,
Καλά όλα αυτά που λες αλλά ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ από που κι ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι τον κοπάνησαν όπως τον κοπάνησαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος γαμώ την ομοφυλοφιλία μου μέσα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο τελεμές ρε μαλάκα, όχι τόσο, δε μπορώ.
Για να έχεις τέτοια σκασίλα κάτι παίζει μλκ. Συμμορφώσου.
που ξέρεις εσύ γιατί τον κοπάνησαν και γιατί έχει τόση ημασία για σένα;
Άμα δεις έναν αυτής τηςε σωματικής διάπλασης και αυτής της κατάστασης, θα τον κλωτσήσεις στο κεφάλι έτσι, από φόβο; ή από σιχαμάρα γιατί πρεζάκι αφού ενώ εγώ καθαρός έχω και Ξιαόμι και σιβίκ;
Γιατί να σπάσεις το τζάμι και να μην τον αφήσεις μέχρι να ρθει η αστυνομία;
Αν το σπάσει και πάει να βγει γιατί να μην πας να κάτσεις πάνω του με το γόνατο και να μην μπορεί να σαλέψει;
Αλλά ΟΚ. Επειδή πανικός κλπ. Στο δίνω
Οι άλλοι που δεν το βλέπουν έτσι γιατί είναι μουνόπανα όπως έγραψες;
Σου αφήνω το περιθώριο να δεις ότι απλά ήσουν ψιλοχαβουζέ μέσα σου εκείνη τη στιγμή αλλά μετά περνάει. Άμα εγωιστικά θες να το ανανεώσεις και αναγκαστικά θα το αναβαθμίσεις) σ' έχει πάρει η μπάλα. Ίσιωσε.
Εγώ πως θα τους κάνω φασίστες; που κράζω συγκεκριμένους εδώ μέσα για το πως λειτουργούν;
Για την άλλη από παλιά έχω σχηματίσει γνώμη από αυτά που βλέπω που εσύ δεν μπορείς να τα δεις γιατί έτσι.
Ο άλλος την είδε να υποστηρίξει το αντανακλαστικό του και να την υποστηρίξει και να την προστατέψει χθες που της τα έσερνα από την καλή. Δεν τους έδωσα περιθώριο και φανήκαν σήμερα τι είναι και δεν μπορούν να το μαζέψουν.
Εσύ που είσαι πιο ενσυναίσθηση τι αγγούρι τρως τώρα και σκούζεις; Το δίκιο; Η λογική; Η νοητική υγεία; Που την έχεις εσύ και κατά συ7νέπεια οι προσαρτηθέντες σου και δεν την έχω εγώ;
Ρε μλκ πας καλά; Είμαι μουνόπανο επειδή κράζω την κακοήθεια, την πουστιά και την υποκρισία; Έχεις καταλάβει ότι με νοιάζει η δικαστική εξέλιξη αυτής της παπαριάς κι ότι δεν θα προτιμούσα να πάω να τα χώνω εκεί για το Δανέζη και τα λοιπά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.