!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Δολοφονία Ζακ: Ένας χρόνος χωρίς δικαιοσύνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:53 Χάο, συνέχισε, έχουνε μείνει αρκετοί αθρώποι που δεν είναι φασίστες σύμφωνα με το φασιστόμετρο σου, τα πας καλά, θα τους κάνεις.
Μα αυτό ήδη έχει γίνει.

Σύμφωνα με το φασιστόμετρο τους, αν αυτοί είναι αντιφά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δηλώσω φα.
Τη θέλω κι εγώ τη διαφοροποίηση.

Σιγά μην με πιάσει καημός αν θα θεωρηθώ φασίστρια από το κάθε περιφερόμενο σούργελο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:48
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:38 Ψέμματα είναι οι ιδεοληψίες που ξέρνατε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους ληστές με τα μαχαίρια τύπου Ζακ
Το ότι εμείς χρησιμοποιούμε ιατροδικαστικές έρευνες για να τεκμηριώσουμε ενώ εσείς απλά επαναλαμβάνετε αυτιστικά τις πολίτιμες, αστήριχτες, επικίνδυνες και αποδεδειγμένα ψεύτικες μαλακίες σας είναι απλή λεπτομέρεια.
Και ψιτ: έχω μεγαλύτερο δικαίωμα να σε κλέψω (που πάει να πει χωρίς να χρησιμοποιήσω όπλο) απ' ότι εσύ να με σκοτώσεις όταν το κάνω. Έτσι λένε οι νόμοι. Αν δεν σου αρέσει ξυδάκι.

Κι η μαλακία με το μαχαίρι είναι ψέμα. Ψέμα, ψέμα, ψέμα.
Ψέμα
Ψέμα.
https://www.iefimerida.gr/news/461152/z ... ron-vinteo
Ψέμα.
https://www.newsit.gr/egklhma/zak-kosto ... n/2637156/
Στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός αναφέρεται και στο σενάριο της ληστείας, το οποίο φαίνεται να απορρίπτει. Λέει ότι όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο δεν είδε ούτε ανοιχτά συρτάρια, ούτε ανακατεμένα πράγματα εκτός της βιτρίνας. Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, ο Ζακ Κωστόπουλος είχε στην τσέπη του μόνο ένα κινητό κι έναν αναπτήρα.
Ψέμα. Είσαι ψεύτης. Υποστηρίζεις δολοφόνους.
Στηρίζεις ληστες με μαχαίρια
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:59
nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:50
Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:36

Τώρα που το επανέλαβες μοιάζει λίγο λιγότερο ψέμα από την πρώτη φορά που το είπες, αλλά παραμένει τελείως ψέμα.
Δεν έχει καμιά σημασία αν κράταγε μαχαίρι ή οχι Ας δούμε την εικόνα ολόκληρη ένας μαγαζάτορας πετάγεται δυο βήματα να πάρει τσιγάρα
γυρίζει και ξαφνικά βλέπει ένα εξαγριωμένο τύπο να σπάει το μαγαζί του και να προσπαθεί να σπάσει την τζαμαρία και να βγει έξω
η πρώτη αντίδραση του είναι να μην τον αφήσει να βγει έξω με την λεία και εξαφανιστεί το βίντεο δείχνει μερικές κλωστές
και τι εγινε; είχαν την απαιτούμενη δύναμη να κάνουν την ζημιά; όχι ασφαλως θα πει κάποιος που ασχολείται με το άθλημα
αυτού την γνώμη θα αξιολογήσουμε και όχι του κάθε περίεργου άτεχνου νεφελοσκεπαστό
Είναι τρομακτικό που κάποιοι θεωρείτε ότι εννοείται ότι θα πάταγα έναν ανήμπορο άνθρωπο στο κεφάλι μόνο και μόνο επειδή μπήκε να με κλέψει χωρίς όπλο. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε σε φασίστα, πόσω μάλλον σε άνθρωπο. Είστε επικίνδυνοι όλοι σας, πογκρόμ και τρελάδικο.
Παναγιά μου κάτι αθρώποι,
Καλά όλα αυτά που λες αλλά ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ από που κι ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι τον κοπάνησαν όπως τον κοπάνησαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος γαμώ την ομοφυλοφιλία μου μέσα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο τελεμές ρε μαλάκα, όχι τόσο, δε μπορώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:00 Στηρίζεις ληστες με μαχαίρια
Ζακ Κωστόπουλος: Δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματά του στο μαχαίρι- Έγγραφο ντοκουμέντο

https://www.news247.gr/koinonia/zak-kos ... 55840.html

Νοικοκυραίοι και ψέμα: Έννοιες ταυτόσημες.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Γραφικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:36

Τώρα που το επανέλαβες μοιάζει λίγο λιγότερο ψέμα από την πρώτη φορά που το είπες, αλλά παραμένει τελείως ψέμα.
Δεν έχει καμιά σημασία αν κράταγε μαχαίρι ή οχι Ας δούμε την εικόνα ολόκληρη ένας μαγαζάτορας πετάγεται δυο βήματα να πάρει τσιγάρα
γυρίζει και ξαφνικά βλέπει ένα εξαγριωμένο τύπο να σπάει το μαγαζί του και να προσπαθεί να σπάσει την τζαμαρία και να βγει έξω
η πρώτη αντίδραση του είναι να μην τον αφήσει να βγει έξω με την λεία και εξαφανιστεί το βίντεο δείχνει μερικές κλωστές
και τι εγινε; είχαν την απαιτούμενη δύναμη να κάνουν την ζημιά; όχι ασφαλως θα πει κάποιος που ασχολείται με το άθλημα
αυτού την γνώμη θα αξιολογήσουμε και όχι του κάθε περίεργου άτεχνου νεφελοσκεπαστό
Είναι τρομακτικό που κάποιοι θεωρείτε ότι εννοείται ότι θα πάταγα έναν ανήμπορο άνθρωπο στο κεφάλι μόνο και μόνο επειδή μπήκε να με κλέψει χωρίς όπλο. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε σε φασίστα, πόσω μάλλον σε άνθρωπο. Είστε επικίνδυνοι όλοι σας, πογκρόμ και τρελάδικο.
:a040:
Ευτυχώς για μας οι νεφελοσκεπαστοί ήταν και είναι πάντα λιγότεροι και από πάντα κάτι γίνεται και τους εξαφανίζει η φύση :a040:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:53 Όσοι πραγματικά πιστεύετε ότι ότι έγινε από την πλευρά των δύο ανθρώπων που βιαιοπραγήσανε εναντίον του επειδή ο Κωστόπουλος ήταν γκέη, μπλε ρινόκερος ή πρεζάκιας πρέπει να το αποδείξετε, βασικά δεν μπορείτε, αν το ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποδείξετε είστε από επιλογή ιδεοληπτικά μουνόπανα και τέρμα βλάκες επίσης, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη είστε απλά "γραφικοί", κοθμούνια και γενικά οι ίδιοι βλάκες που όλοι ξέρουμε.
Όσοι από την άλλη δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι δύο που βιαιοπραγήσανε θα μπορούσαν να μην κοπανήσουν τόσο άσχημα και στο κεφάλι μάλιστα τον Κωστόπουλο είστε μαλάκες στην καλλίτερη περίπτωση και κατά βάσην σκατόψυχοι, οκ και γω δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα πάνω στην φάση αλλά τουλάχιστον μετά αν έκανα κάτι αντίστοιχο σίγουρα μα σίγουρα θα το μετάνιωνα και δεν θα το δικαιολογούσα, για μένα όλα αυτά ε ποσό δε μάλλον για τους άλλους.
Έχει χαθεί το μέτρο νομίζω αλλά τα ξέρετε αυτά, συνεχίστε να βάζετε μπροστά τον εγωισμό και την κάθε σάπια ιδεολογία σας αντί να βλέπετε όσο μπορείτε απλά λογικά και αθρωπινά τα πράματα, και συ Χάο, συνέχισε, έχουνε μείνει αρκετοί αθρώποι που δεν είναι φασίστες σύμφωνα με το φασιστόμετρο σου, τα πας καλά, θα τους κάνεις.
Ναι ρε ΟΚ. Εγώ δεν ήμουνα φασίστας. Ο Χάο αφού...
Γραφικός

sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:05 Καλά όλα αυτά που λες αλλά ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ από που κι ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι τον κοπάνησαν όπως τον κοπάνησαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος γαμώ την ομοφυλοφιλία μου μέσα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο τελεμές ρε μαλάκα, όχι τόσο, δε μπορώ.
Δεν είπα ότι το κάνανε γι' αυτό (αν και δεν το αποκλείω), δεν ξέρω γιατί το κάνανε. Το κάνανε γιατί ήταν αρρωστάκια.
Αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ο κάθε νυκοκυραίος Αινείαν παίρνει το μέρος των δολοφόνων του αναμασώντας νοικοκυραιίστικα ψέματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:09
sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:53 Όσοι πραγματικά πιστεύετε ότι ότι έγινε από την πλευρά των δύο ανθρώπων που βιαιοπραγήσανε εναντίον του επειδή ο Κωστόπουλος ήταν γκέη, μπλε ρινόκερος ή πρεζάκιας πρέπει να το αποδείξετε, βασικά δεν μπορείτε, αν το ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποδείξετε είστε από επιλογή ιδεοληπτικά μουνόπανα και τέρμα βλάκες επίσης, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη είστε απλά "γραφικοί", κοθμούνια και γενικά οι ίδιοι βλάκες που όλοι ξέρουμε.
Όσοι από την άλλη δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι δύο που βιαιοπραγήσανε θα μπορούσαν να μην κοπανήσουν τόσο άσχημα και στο κεφάλι μάλιστα τον Κωστόπουλο είστε μαλάκες στην καλλίτερη περίπτωση και κατά βάσην σκατόψυχοι, οκ και γω δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδρούσα πάνω στην φάση αλλά τουλάχιστον μετά αν έκανα κάτι αντίστοιχο σίγουρα μα σίγουρα θα το μετάνιωνα και δεν θα το δικαιολογούσα, για μένα όλα αυτά ε ποσό δε μάλλον για τους άλλους.
Έχει χαθεί το μέτρο νομίζω αλλά τα ξέρετε αυτά, συνεχίστε να βάζετε μπροστά τον εγωισμό και την κάθε σάπια ιδεολογία σας αντί να βλέπετε όσο μπορείτε απλά λογικά και αθρωπινά τα πράματα, και συ Χάο, συνέχισε, έχουνε μείνει αρκετοί αθρώποι που δεν είναι φασίστες σύμφωνα με το φασιστόμετρο σου, τα πας καλά, θα τους κάνεις.
Ποιος Χάο, μωρέ ψωνάρα, που την είδες ρυθμιστής του φασιστόμετρου;

Όλοι τα ίδια λέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:00
sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:53 Χάο, συνέχισε, έχουνε μείνει αρκετοί αθρώποι που δεν είναι φασίστες σύμφωνα με το φασιστόμετρο σου, τα πας καλά, θα τους κάνεις.
Μα αυτό ήδη έχει γίνει.

Σύμφωνα με το φασιστόμετρο τους, αν αυτοί είναι αντιφά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δηλώσω φα.

Σιγά μην με πιάσει καημός αν θα θεωρηθώ φασίστρια από το κάθε περιφερόμενο σούργελο. :lol:
Καλά αρχισούργελα και μισάνθρωποι το έχετε αποδείξει ότι είστε. Το φαινόμενο είναι ψυχολογικό και δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας. Για την επιστήμη είστε αξιολύπητοι. Για την κοινωνία όμως επικίνδυνοι.

Εσύ ρε " :8) " κάπου στη μέση πήγες να το σώσεις αλλά το ξανάκανες σκατά όπως το άρχιισες.

Που θα τους κάνω εγώ φασίστες :fp: Δεν ήτανε!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:12

Όλοι τα ίδια λέτε.
Μιλάει ο Καβάφης για ψώνισμα;
Αφού ρε ο :8) μίλησε συγκεκριμένα για μένα τι να του απαντήσω. Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν στρέφομαι ρατσιστικά σε όλους εσάς με αυτές τις ανάγκες. Πιστεύω ότι χρειάζεστε επιδόματα, θεραπεία και καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού εναντίον σας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:13
Μα αυτό ήδη έχει γίνει.

Καλά αρχισούργελα και μισάνθρωποι το έχετε αποδείξει ότι είστε. Το φαινόμενο είναι ψυχολογικό και δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας. Για την επιστήμη είστε αξιολύπητοι. Για την κοινωνία όμως επικίνδυνοι.

Εσύ ρε " :8) " κάπου στη μέση πήγες να το σώσεις αλλά το ξανάκανες σκατά όπως το άρχιισες.

Που θα τους κάνω εγώ φασίστες :fp: Δεν ήτανε!
Και τι ακριβώς έγραψες κάτω από το μήνυμα που "πήγα να το σώσω" μεγάλε; :lol:

Μήπως αυτό που έγραψες ως πρώτη αντίδραση σημαίνει ακριβώς αυτό που λέω συνέχεια;

Ότι με σας δεν υπάρχει σωτηρία και είστε ένα μάτσο υποκριτικά σούργελα, που το μόνον που σας νοιάζει είναι να περνάει η δική σας κοστουμιά με τις ραφές και τις κωλότσεπες όπου ακριβώς τις θέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:12

Όλοι τα ίδια λέτε.
Μιλάει ο Καβάφης για ψώνισμα;
Αφού ρε ο :8) μίλησε συγκεκριμένα για μένα τι να του απαντήσω. Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν στρέφομαι ρατσιστικά σε όλους εσάς με αυτές τις ανάγκες. Πιστεύω ότι χρειάζεστε επιδόματα, θεραπεία και καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού εναντίον σας
Δεν δίνω δεκάρα για τα πιστεύω σου.

Και δεν κάνω κηρύγματα ούτε καταθέτω απόψεις του στυλ "εγώ δεν ξέρω τι θα έκαμα αν έβλεπα κάποιον κατατρεγμένο στο χώρο μου αλλά η κενωνία πρέπει να κάνει αυτό κι εκείνο"...

Λέω αυτό που πιστεύω για την πάρτη μου και όχι τη σωτηρία της κενωνίας. Και ναι, πιστεύω στην αυτοδικία ως πιθανή πρώτη μου αντίδραση, αν έχω δυνατότητα βιαιοπραγίας. Βρίσκω χλωμό να θυμηθώ σε τέτοια φάση, τις οδηγίες για τη σωτηρία της ψυχής που έχεις καταθέσει εσύ ή ο κάθε ομοϊδεάτης σου στο φόρουμ. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Σεπ 2019, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 29 Σεπ 2019, 17:05

Καλά όλα αυτά που λες αλλά ΡΕ ΤΕΛΕΜΕ από που κι ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι τον κοπάνησαν όπως τον κοπάνησαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος γαμώ την ομοφυλοφιλία μου μέσα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο τελεμές ρε μαλάκα, όχι τόσο, δε μπορώ.
Για να έχεις τέτοια σκασίλα κάτι παίζει μλκ. Συμμορφώσου.
που ξέρεις εσύ γιατί τον κοπάνησαν και γιατί έχει τόση ημασία για σένα;
Άμα δεις έναν αυτής τηςε σωματικής διάπλασης και αυτής της κατάστασης, θα τον κλωτσήσεις στο κεφάλι έτσι, από φόβο; ή από σιχαμάρα γιατί πρεζάκι αφού ενώ εγώ καθαρός έχω και Ξιαόμι και σιβίκ;
Γιατί να σπάσεις το τζάμι και να μην τον αφήσεις μέχρι να ρθει η αστυνομία;
Αν το σπάσει και πάει να βγει γιατί να μην πας να κάτσεις πάνω του με το γόνατο και να μην μπορεί να σαλέψει;

Αλλά ΟΚ. Επειδή πανικός κλπ. Στο δίνω
Οι άλλοι που δεν το βλέπουν έτσι γιατί είναι μουνόπανα όπως έγραψες;

Σου αφήνω το περιθώριο να δεις ότι απλά ήσουν ψιλοχαβουζέ μέσα σου εκείνη τη στιγμή αλλά μετά περνάει. Άμα εγωιστικά θες να το ανανεώσεις και αναγκαστικά θα το αναβαθμίσεις) σ' έχει πάρει η μπάλα. Ίσιωσε.

Εγώ πως θα τους κάνω φασίστες; που κράζω συγκεκριμένους εδώ μέσα για το πως λειτουργούν;

Για την άλλη από παλιά έχω σχηματίσει γνώμη από αυτά που βλέπω που εσύ δεν μπορείς να τα δεις γιατί έτσι.
Ο άλλος την είδε να υποστηρίξει το αντανακλαστικό του και να την υποστηρίξει και να την προστατέψει χθες που της τα έσερνα από την καλή. Δεν τους έδωσα περιθώριο και φανήκαν σήμερα τι είναι και δεν μπορούν να το μαζέψουν.
Εσύ που είσαι πιο ενσυναίσθηση τι αγγούρι τρως τώρα και σκούζεις; Το δίκιο; Η λογική; Η νοητική υγεία; Που την έχεις εσύ και κατά συ7νέπεια οι προσαρτηθέντες σου και δεν την έχω εγώ;
Ρε μλκ πας καλά; Είμαι μουνόπανο επειδή κράζω την κακοήθεια, την πουστιά και την υποκρισία; Έχεις καταλάβει ότι με νοιάζει η δικαστική εξέλιξη αυτής της παπαριάς κι ότι δεν θα προτιμούσα να πάω να τα χώνω εκεί για το Δανέζη και τα λοιπά;
Γραφικός

Μα αυτό ήδη έχει γίνει.

Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν χρειαζόσουν κι όλη την ενθάρρυνση του κόσμου. Μια κάποια ωριμότης στον αυτοπροσδιορισμό σου υπήρχε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”