!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΡΑΚΙΝΉ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dorian

Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΡΑΚΙΝΉ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Και οι Έλληνες το ίδιο ήταν όταν ζούσαν με μουσουλμάνους, τουρκοκρατία λεγόταν. Έκαναν μάλιστα και επαναστάσεις, και όταν τους έπερνε έσφαζαν μουσουλμάνους πχ Τρίπολιτσά . πέρασαν τα χρόνια ο μέσος άνθρωπος είναι ηλίθιος και αδιάφορος, αναπαράγει λόγο τεμπελιάς εύκολες και κοινωνικά αποδεκτες μαλακίες, ξεχάστηκαν όλα αυτά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:28 Άρα ι ρατσισμος όπως και ο αντιρατσισμος έχουν ως αιτία τα αντίθετα οικονομικά συμφέροντα
Ειναι βασικα τι αντιληψη εχεις για τους πορους (οχι μονο τους οικονομικους) οι ρατσιστες τους βλεπουν σε ελλειψη και οι μη ρατσιστες σε αφθονια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:43 ..είναι πιο φανατική εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών και από τον πιο τρελαμενο Έλληνα εθνικιστή και ρατσιστή εδώ μέσα !!
Και μου σηκώνει αναρτήσεις στο facebook άκρως ελληνικές εθνικιστικές εδώ μέσα ..

Δύο λεπτομέρειες
Ο πατέρας της ήταν δημόσιος υπάλληλος επί Σανταμ και είχε φύγει σαν πρόσφυγας όταν είχε πέσει ο Σαντάμ
Μου δηλώνει χριστιανή , ενώ διαμένει και εργάζεται νομιμα στην Ελλάδα ..
Οι Έλληνες έχουν μάθει να μη λένε αυτό που σκέφτονται για τους μουσουλμάνους και τους λαθρομετανάστες. Είναι λίγο ταμπού. Η γειτόνισσά σου (λέμε τώρα) δεν πάσχει από τέτοιου είδους ταμπού.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 12:12
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:57 Ποιό είναι το νόημα του νήματος; Ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετά ρατσιστές; :roll: Τουλάχιστον η ιρακινή λέει τίποτε;
Η παρατήρηση μου είναι ότι οι παλαιοί μετανάστες οι οποίοι έχουν χρόνια στην Ελλάδα , δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα για τους νέους μετανάστες , και μιλώ για παλαιούς μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιράκ και η Συρία

οι χριστιανοι της Συριας και του Ιρακ εχουνε νιωσει στο πετσι τους την εννοια του ισλαμικου φονταμενταλισμου ... φυσικο και επομενο ειναι να βλεπουνε τι ερχεται στο μελλον και στην Ελλαδα και να το πολεμουνε ... οι διαφοροι ηλιθιοι δικοι μας που κοιμουνται με τα γουρουνοτσαρουχα αλλα το παιζουνε διεθνιστες θα το υποστουνε πρωτοι ευτυχως
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Υπάρχουν κάποιοι ξένοι που ζουν χρόνια στην Ελλάδα ή είναι παντρεμένοι με ντόπιους οι οποίοι προσπαθώντας να παρουσιάσουν τον εαυτό του ως ενσωματωμένο στη χώρα υιοθετούν τις πιο ακραίες ελληναράδικες απόψεις.
Συνήθως αυτά που λένε δεν τα πολυπιστεύουν απλά προσπαθούν έτσι να πλασαριστούν ως ενσωματωμένοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”