κοιτα ρε τα οπαδα των γκουλαγκ...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Σεπ 2019, 18:59 Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό και πήξουμε σε ψήφους υπέρ Άδωνι και Μητσοτάκη, με βάσιμες πιθανότητες εκλογικής νοθείας, αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία σε κάλπη .
Και δεν αναφέρομαι στους πληγέντες οικονομικούς μας μετανάστες των τελευταίων χρόνων της κρίσης, αλλά στους ανθρώπους που έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, με παιδιά κι εγγόνια ριζωμένα αλλού, με στρωμένες ζωές πλέον, σπίτι, εργασία, κοινωνικό περίγυρο κλπ και Ελλάδα σημαίνει γι αυτούς παίρνω τους παράδες μου και πάω διακοπάρες .
Το ν αποφασίζει ο 4ης γενιάς απόδημος της Αστόριας και της Μελβούρνης για τη ζωή μας ενώ ζει αλλού, όπως και το να προφασίζεται συναισθηματική εμπλοκή και η κακούργα ξενητειά κλπ, τα θεωρώ και στρείδια μύδια κουραφέξαλα κι αντιδημοκρατικά τουλάχιστον .
Κάθε δικαίωμα φέρει κι υποχρεώσεις .Κανένα δικαίωμα δεν υπάρχει χωρίς πλαίσιο υποχρεώσεων. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα σχολικής αγωγής αλλά και την υποχρέωση να μπει στην τάξη του .
Τα κοινά δεν αφορούν μόνο το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και την υποχρέωση του συμμετέχειν, συναθροίζειν, την υποχρέωση του συναποφασίζω για να βιώσω το αποτέλεσμα της ψήφου μου, όχι για να καθορίσει αυτή ισότιμα τη ζωή άλλων ενώ εγώ ζω αλλού και ποσώς μού στοιχίζει το όποιο αποτέλεσμα .
Τα "ο τόπος μου" και τα "είμαι Έλληνας και έχω οικογένεια και φίλους στην Ελλάδα" τ ακούω βερεσέ .
Μπορείς να είσαι Έλληνας κανείς δε σού στερεί υπηκοότητα, δεν μπορείς ν αποφασίσεις εσυ για τη δίκη μου ζωή, είναι σα να ζω στην Γλυφάδα και να ψηφίζω για δήμαρχο στους Γαργαλιάνους .
Πήγε ο άλλος επι χούντας στα ηρωικά Παρίσια και γύρισε εθνάρχης γιατί η μισή του καρδιά ήταν εδώ και καλά και μαλακιες τούμπανα, όσοι αναστέναξαν στα ΕΑΤ ΕΣΑ έγιναν μετά "επικίνδυνα στοιχεία" με τη δική του τζίφρα .
Για τη ζωή μας λοιπόν αποφασίζουμε όταν ψηφίζουμε, για τη ζωή των άλλων αποφασίζουν αυτοί οι άλλοι .
Οτιδήποτε άλλο είναι επιβολή και αποδεικνύει μη δημοκρατία έστω στα στοιχειώδη λειτουργικά της σημεία .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό - ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΛΠΟ
Re: Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό - ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΛΠΟ
Σχολιαζει και ο οπαδος του Αουσβιτς και του Γκουανταναμο.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- wooded glade
Re: Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό
Ο τέλειος τρόπος για να διεξάγονται οι εκλογές είναι ο εξής:
- Δημιουργούνται τμήματα σε όλη την Ελλάδα και στις πρεσβείες του εξωτερικού, όπως γίνεται και τώρα.
- Σε κάθε τμήμα υπάρχουν δύο computer. Ένα computer-εκλογικός κατάλογος στον οποίο σε βρίσκουν και ένα computer-κάλπη πίσω από το παραβάν.
- Ο εκπρόσωπος αφού σε βρει και διαπιστώσει ότι δεν ψήφισες γυρνάει το computer μέσα στο παραβάν στη θέση τη εκλογικής σου περιφέρειας.
- Μπαίνεις μέσα και αλλάζεις ψηφοδέλτιο με τα βελάκια και βάζεις σταυρούς με το ποντίκι. Έχει και λευκό και μετά πατάς submit.
- Με το submit η ψήφος σου πάει στο ΥΠΕΣ, στο computer-κατάλογος σημειώνεται ότι ψήφισες και βγαίνεις.
Το όλο σύστημα αποτελείται από διάφορα software modules και encryption software, οι δε εκπρόσωποι των κομμάτων, ΚΚΕΜΛ, ΜΛΚΚΕ, Βεργής είναι σε θέση να ελέγχουν αυτά τα modules αν είναι τα σωστά.
Άλλα συστήματα όπως ιντερνετική ψήφος από το σπίτι φυσικά και δεν κάνουν, διότι που ξέρουμε ότι δεν έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου και σε πιέζει ;
Το σύστημα μου εγγυάται το απόρρητο της ψήφου, την ακριβή καταμέτρηση και δεν δημιουργεί πρόβλημα στους ετεροδημότες κλπ.
Διότι αν εγώ είμαι ψηφοφόρος Καλαμάτας μπορώ να ψηφίσω και από τον Έβρο.
- Δημιουργούνται τμήματα σε όλη την Ελλάδα και στις πρεσβείες του εξωτερικού, όπως γίνεται και τώρα.
- Σε κάθε τμήμα υπάρχουν δύο computer. Ένα computer-εκλογικός κατάλογος στον οποίο σε βρίσκουν και ένα computer-κάλπη πίσω από το παραβάν.
- Ο εκπρόσωπος αφού σε βρει και διαπιστώσει ότι δεν ψήφισες γυρνάει το computer μέσα στο παραβάν στη θέση τη εκλογικής σου περιφέρειας.
- Μπαίνεις μέσα και αλλάζεις ψηφοδέλτιο με τα βελάκια και βάζεις σταυρούς με το ποντίκι. Έχει και λευκό και μετά πατάς submit.
- Με το submit η ψήφος σου πάει στο ΥΠΕΣ, στο computer-κατάλογος σημειώνεται ότι ψήφισες και βγαίνεις.
Το όλο σύστημα αποτελείται από διάφορα software modules και encryption software, οι δε εκπρόσωποι των κομμάτων, ΚΚΕΜΛ, ΜΛΚΚΕ, Βεργής είναι σε θέση να ελέγχουν αυτά τα modules αν είναι τα σωστά.
Άλλα συστήματα όπως ιντερνετική ψήφος από το σπίτι φυσικά και δεν κάνουν, διότι που ξέρουμε ότι δεν έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου και σε πιέζει ;
Το σύστημα μου εγγυάται το απόρρητο της ψήφου, την ακριβή καταμέτρηση και δεν δημιουργεί πρόβλημα στους ετεροδημότες κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 29 Σεπ 2019, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Γραφικός
Re: Εύχομαι κι ευελπιστώ να μην επιτευχθεί το "δικαίωμα" του εκλέγειν με επιστολική ψήφο απ το εξωτερικό - ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΛΠΟ
Εσένα δεν ξέρω: να σε μισήσω ή να σε λατρέψω;Parrot έγραψε: 28 Σεπ 2019, 19:54 Οι τεμπέληδες προδότες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα στα δύσκολα,
αφού πρώτα έφαγαν το καταπέτασμα στα σκατοπανεπιστήμια αχρηστοφυτώρεια,
κάνοντας ζωάρα με γυναίκες αμφιβόλου ηθικής για πέντε με οκτώ χρόνια,
αποφεύγοντας την στράτευση, ή προσποιούμενοι τους τρελούς για να πάρουν Ι5,
και τελικώς μην βρίσκοντες στην Ελλάδα δουλειά δύωρη τετραήμερη με μισθό 2500 ευρώ,
ας κάτσουν στο εξωτερικό, στην χώρα προτίμησης τους, να χαϊδεύουν το αναρχοφιλελέ
lumbersexual σιχαμερό μούσι τους, να απολαύσουν τα χιλιάρικα που παίρνουν
και να ανεβάζουν στόριζ στο βοθροΐνστα απ' τα εκεί υπερπολυτελή διαμερίσματα τους
και μην τολμήσουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ,
και αν υπάρχει κυβέρνηση σε αυτή την χώρα έστω και με λίγη ελληνική καρδιά
να τους αφαιρέσει δια παντός την ιθαγένεια.
Που μου θέλουν και ψήφο!
Να ψηφίσουν την μερκελίνα ή τις κουδουνίστρες της ολλανδίας.
Ρε ούστ!
- Παλαιοελλαδίτης
Πωπω μια νοθεία που ετοιμάζεται...
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/ ... esoterikon
Στις εθνικές εκλογές του 2023 θα κληθούν να ψηφίσουν και οι Έλληνες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική ή όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους χωρίς να είναι αναγκασμένοι να έρθουν στην Ελλάδα, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
«Στόχος» οι νέοι που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω οικονομικής κρίσης
Η κεντρική φιλοσοφία του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, και του αρμόδιου υφυπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου, ο οποίος θα εισηγηθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, είναι ο συγκεκριμένος νόμος να στοχεύει τις 500.000 των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω κρίσης και δεν μπορούν να ψηφίσουν στερούμενοι το δικαίωμα της εκλογής.
Ο νόμος απευθύνεται στην ουσία σε αυτούς αλλά και στους ομογενείς που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και τα δημοτολόγια πρώτης γενιάς και όχι δεύτερης ή τρίτης -αρκετοί εκ των οποίων δεν διαθέτουν και ελληνικό διαβατήριο.
Μέχρι το 2023 ούτως η άλλως με ανάπτυξη 4% ετησίως, επενδυτές στην ουρά, επιβράβευση της αριστείας κλπ, όλοι αυτοί θα γυρίσουν, Τζάμπα ασχολούμαστε.
Βασικο ερωτημα ειναι το εξης.Τα ατομα αυτα ψηφιζουν για να βγαλουν κυβερνηση στην χωρα που διαμενουν?Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:04 Πωπω μια νοθεία που ετοιμάζεται...
Στις εθνικές εκλογές του 2023 θα κληθούν να ψηφίσουν και οι Έλληνες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Στην Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική ή όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους χωρίς να είναι αναγκασμένοι να έρθουν στην Ελλάδα, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Η κεντρική φιλοσοφία του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, και του αρμόδιου υφυπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου, ο οποίος θα εισηγηθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, είναι ο συγκεκριμένος νόμος να στοχεύει τις 500.000 των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω κρίσης και δεν μπορούν να ψηφίσουν στερούμενοι το δικαίωμα της εκλογής.
Ο νόμος απευθύνεται στην ουσία σε αυτούς αλλά και στους ομογενείς που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και τα δημοτολόγια πρώτης γενιάς και όχι δεύτερης ή τρίτης -αρκετοί εκ των οποίων δεν διαθέτουν και ελληνικό διαβατήριο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπούμπη ξέρεις ότι στις ευρωεκλογές που μπορούν να ψηφιζουν εκει που βρισκονται οι Ελληνες το ΚΚΕ παίρνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ότι στην Ελλάδα;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Σεπ 2019, 10:09 Φαντάζονται οι κουΐσλινγκς πως θα κάνουν το μεγάλο κόλπο με την ψήφο των αποδήμων ,ώστε να κυβερνούν εσαεί!
Όμως φέρνουν όλο και πιο κοντά την έκρηξη του μεγάλου Θυμού!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Λίνο Βεντούρα
Όχι βέβαια. Μόνο αν έχει κάποιος την υπηκοότητα μπορεί να ψηφίσει κάπου.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:30Βασικο ερωτημα ειναι το εξης.Τα ατομα αυτα ψηφιζουν για να βγαλουν κυβερνηση στην χωρα που διαμενουν?Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:04 Πωπω μια νοθεία που ετοιμάζεται...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Και εδω ακριβως ξεκιναει το προβλημα.Ο Ελληνας που εχει πχ και Γερμανικη υπηκοοτητα μπορει να ψηφιζει και για την εκλογη Γερμανικης κυβερνησης και για την εκλογη Ελληνικης κυβερνησης.Αυτο περα απο οτι ειναι νοθεια ουσιαστικα δημιουργει ενα πλασματικο και ψευδες αποτελεσμα και για τις δυο χωρες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:43Όχι βέβαια. Μόνο αν έχει κάποιος την υπηκοότητα μπορεί να ψηφίσει κάπου.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:30Βασικο ερωτημα ειναι το εξης.Τα ατομα αυτα ψηφιζουν για να βγαλουν κυβερνηση στην χωρα που διαμενουν?Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:04 Πωπω μια νοθεία που ετοιμάζεται...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η πλακα είναο ότι με την υπάρχουσα κατάσταση οι πλουσιοι που κατα τεκμήριο είναι συντηρητικοί μπορουν να έρθουν να ψηφίσουν ενώ οι φτωχοί κατα τεκμήριο αριστεροί δυσκολευονται.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Λίνο Βεντούρα
Το ερώτημα σου ήταν αν οι Έλληνες μεταναστες ψηφίζουν στις χώρες διαμονής τους και η απάντηση είναι «όχι».zteo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:49Και εδω ακριβως ξεκιναει το προβλημα.Ο Ελληνας που εχει πχ και Γερμανικη υπηκοοτητα μπορει να ψηφιζει και για την εκλογη Γερμανικης κυβερνησης και για την εκλογη Ελληνικης κυβερνησης.Αυτο περα απο οτι ειναι νοθεια ουσιαστικα δημιουργει ενα πλασματικο και ψευδες αποτελεσμα και για τις δυο χωρες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:43Όχι βέβαια. Μόνο αν έχει κάποιος την υπηκοότητα μπορεί να ψηφίσει κάπου.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 18:30
Βασικο ερωτημα ειναι το εξης.Τα ατομα αυτα ψηφιζουν για να βγαλουν κυβερνηση στην χωρα που διαμενουν?
Αυτό που θέτεις τώρα είναι διαφορετικό ζήτημα.
Επίσης όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού μπορούν να ψηφίσουν στα προξενεία. Το θέμα εδω είναι η επιστολική ψήφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 29 Σεπ 2019, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Διάβασε την ιδέα σου ο παππούς μου, τύπε και συμφωνεί απολύτως, ιδίως με το σημείο που πατάς submit.wooded glade έγραψε: 29 Σεπ 2019, 14:40 Ο τέλειος τρόπος για να διεξάγονται οι εκλογές είναι ο εξής:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
https://www.tovima.gr/2019/09/28/politi ... -apodimon/
+1000....γιατί εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί της ιστορίας....Ουσιαστικά, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ίδιες τις εντάσεις που διαπερνούν την έννοια του έθνους, ως ταυτόχρονα κοινής ιστορίας και ταυτότητας αλλά και ως κοινότητας που κατοικεί σε ένα κοινό γεωγραφικό χώρο και σε ένα κοινό πολιτικό πλαίσιο. Σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης τα δύο αυτά πλαίσια αναφοράς δεν ταυτίζονται πάντα και αυτή είναι η πρόκληση για τον προσδιορισμό του πολιτικού σώματος που αποτελεί τη βάση της λαϊκής κυριαρχίας. Η κουβέντα για την ψήφο των αποδήμων θα ήταν καλό να προσπαθήσει να σταθεί σε αυτά τα ερωτήματα παρά απλώς και μόνο σε προβλέψεις εκλογικών συμπεριφορών.
Μπουμπη μην προσπαθεις αλλο, το κερδισες το βραβειο των πιο δυσλεξικων τιτλων νηματος.
αληθεια, πονεσαν τα ματακια μας
αληθεια, πονεσαν τα ματακια μας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner