Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2019, 20:56
Η Δίκη της ΧΑ επί σύριζα άρχισε, οπότε λες παπαριές.
Οταν πλησίαζαν εκλογες, για ξεκάρφωμα.
Άσε που σαν κλασικοί αριστεροί πιστευαν οτι αν εμφανίσουν την ΧΑ υπο διωγμό από την ΝΔ που ξεκίνησε τις διώξεις θα την δουν με συμπάθεια περισσοτεροι δεξιοί ψηφοφοροι.
Πώ πω, σατανικό σχέδιο. Τί λες βρε παιδί μου.
Έχεις καλυμμένα όλα τα ενδεχόμενα. Αν πάνε "χαλαρά" τη ΧΑ, το κάνουν γιατί είναι "συριζαυγίτες" (ξέρω 'γω).
Αν την ζορίσουν, το κάνουν για να τη δούν με συμπάθεια οι δεξιοί ψηφοφόροι.
Μονα-ζυγά κερδίζεις δηλαδή.
Άσε με ρε να χαρείς με τις μαλακίες σου.
Άσε που σαν κλασικοί αριστεροί πιστευαν οτι αν εμφανίσουν την ΧΑ υπο διωγμό από την ΝΔ που ξεκίνησε τις διώξεις θα την δουν με συμπάθεια περισσοτεροι δεξιοί ψηφοφοροι.
Έχεις καλυμμένα όλα τα ενδεχόμενα. Αν πάνε "χαλαρά" τη ΧΑ, το κάνουν γιατί είναι "συριζαυγίτες" (ξέρω 'γω).
Αυτο ακριβώς έγινε.
Δεν ηθελαν να ολοκληρωθούν οι δικες μεχρι τις επόμενες εκλογές αφενος για να μην είναι φυλακή στις εκλογές στελέχη σας αφετέριυ για να σας έχουν σε ομηρία και να έχουν το κεφάλι τους ησυχο με τους λάθρο και τα μνημόνια πράγμα που έγινε ετσι ακριβώς, ησασταν κοτούλες 4 χρόνια.
Λιγο πριν τις εκλογές έδωσαν το σινιάλο να ξεκινήσουν κι όλα καλά.
Μονο που ο κόσμος δεν τσίμοησε, άλλοι είναι οι σανοφάγοι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γιατί η ΧΑ δεν έκανε καμμιά δράση επί ΣΥΡΙΖΑ?Αν φανταστείς ποσα πολλά θέματα υπήρχαν στην επικαιρότητα από μνηνόνια μέχρι λαθρομετανάστες και προσφυγικό.Δώσε μια νορμάλ εξήγηση.
Τα αυγά ξυπνησαν σαν - απο κώμα - την επομένη που βγήκε η νδ και δωστου κλαψουριζμα . γέμισε η ελλ μετανάστες , και να σου ο μεγας αλέξιος τους ειχε σουζα και διαφορα τραγελαφικα . δηλαδη να δεχθούν το αυτονόητο πως η συμμορία που πόνταραν χτύπησε κανονι ειναι κατι σαν κβαντομηχανικη στην αυγολογικη τους . Επαληθευοντας ταυτοχρονα και τα ''συγκοινωνουντα δοχεια'' με τους ζαιους. μερικοι το λεν φορα παρτιδα πλεον ,αλλοι το πανε πλαγιως , δοξα το θεο ο ελλ ξυπνησε και εστειλε τα καρτποσταλ του χιλμερ εκει που επρεπε . Οι μαλακίες πληρω
Γιατί η ΧΑ δεν έκανε καμμιά δράση επί ΣΥΡΙΖΑ?Αν φανταστείς ποσα πολλά θέματα υπήρχαν στην επικαιρότητα από μνηνόνια μέχρι λαθρομετανάστες και προσφυγικό.Δώσε μια νορμάλ εξήγηση.
Γιατί ήταν υπόδικη, και οποιαδήποτε ενέργεια θα επιδείνωνε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Σκέψου να έκανε κάποια πορεία κλπ (που και πάλι έκανε και μάλιστα αρκετές) και να υπήρχε κάποια συμπλοκή με Άπλυτους (εξαιρετικά πιθανό) και να σκοτωνόταν κανένας ακόμα.
Πώ πω, σατανικό σχέδιο. Τί λες βρε παιδί μου. Έχεις καλυμμένα όλα τα ενδεχόμενα. Αν πάνε "χαλαρά" τη ΧΑ, το κάνουν γιατί είναι "συριζαυγίτες" (ξέρω 'γω).
Αυτο ακριβώς έγινε.
Δεν ηθελαν να ολοκληρωθούν οι δικες μεχρι τις επόμενες εκλογές αφενος για να μην είναι φυλακή στις εκλογές στελέχη σας αφετέριυ για να σας έχουν σε ομηρία και να έχουν το κεφάλι τους ησυχο με τους λάθρο και τα μνημόνια πράγμα που έγινε ετσι ακριβώς, ησασταν κοτούλες 4 χρόνια.
Μονο που ο κόσμος δεν τσίμοησε, άλλοι είναι οι σανοφάγοι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Μονά ζυγά δικά σου, αυτό έγινε.
Είσαι ανίατη περίπτωση. Ακόμα και αν βγεί ο Κούλης και την παίξει μπροστά στις κάμερες, ΝΔ θα ψηφίζεις. Ε, δε μπορώ να συζητήσω μαζί σου, λυπαμαι.
Πώ πω, σατανικό σχέδιο. Τί λες βρε παιδί μου. Έχεις καλυμμένα όλα τα ενδεχόμενα. Αν πάνε "χαλαρά" τη ΧΑ, το κάνουν γιατί είναι "συριζαυγίτες" (ξέρω 'γω).
Αυτο ακριβώς έγινε.
Μονά ζυγά δικά σου, αυτό έγινε.
Είσαι ανίατη περίπτωση. Ακόμα και αν βγεί ο Κούλης και την παίξει μπροστά στις κάμερες, ΝΔ θα ψηφίζεις. Ε, δε μπορώ να συζητήσω μαζί σου, λυπαμαι.
Σε στενοχώρησα που σου είπα ότι είσασταν κοτούλες επί σύριζα;
Ε αφού είσασταν τι να κάνουμε.
Και μάλλον γι αυτό καταποντιστήκατε στις εκλογές, άλλα περίμεναν οι ψηφοφόροι σας.
Α και που σαι, αν ο Μητσοτάκης αποτύχει δεν θα τον ξαναψηφίσω, φύλαξε το ποστ να το θυμάσαι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Α και που σαι, αν ο Μητσοτάκης αποτύχει δεν θα τον ξαναψηφίσω, φύλαξε το ποστ να το θυμάσαι.
Τον Μητσοτάκη. Τη ΝΔ θα την ξαναψηφίσεις. Σαν πρόβατο θα τρέξεις να ψηφίσεις όποιον βάλουνε. Και πώς ορίζεις την "αποτυχία". Εσύ και το μισό Αιγαίο να δώσουμε στους Τούρκους μαζί με τη Θράκη, επιτυχία θα το πείς.
Άστο, πήγαινε να ψηφίσεις ΝΔ. Στα τέτοια μου κιόλας.
πήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 02:44
ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΦΙΜΩΣΗ.
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΑΔΕ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Απο τις επιλογες και τα γραπτα του καθένα βλέπουν όλοι ποιοι είναι οι σανοφάγοι.
Κοίτα να τιμήσεις τους αγώνες της Αριστεράς τώρα, και άσε τις ατάκες.
Τους αγώνες της αριστεράς τους τιμησε στην πράξη πρώτα απ όλους η ΧΑ που 4,5 χρόνια με σύριζα έκανε το παπί για όλα, ούτε μνημόνια την πείραζαν ούτε προσφυγες και λαθρομετανάστες, τίποτα, αρκούσε που ο ποκοπίκο πάτησε pause στις δίκες για να τους έχει αντίβαρο στην ΝΔ κι όλα καλά καμωμένα απο τον σύριζα.
Εγώ τους έχω τιμήσει δεόντως κι εδώ και στο προηγούμενο.
Το ότι δεν κάνουν το ίδιο ολοι οι δεξιοί είναι ενα πρόβλημα.
τι άλλη βλακεία θα πεις; σε όλη τη διάρκεια της θητείας του συριζα κατηγορούσε για το σχέδιο αφελληνισμού και τη δικαιωματική ρητορική. και πορείες έκανε και διαμαρτυρίες στο χώρο ανέγερσης του τζαμιού που ψήφισε η νδ μαζί με τον συριζα.
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 27 Σεπ 2019, 21:55
ένα σωρό δράσεις και δηλώσεις έκανε η χα. όπως έπρεπε μετά από τις συλλήψεις, δηλαδή χωρίς βλακείες στον δρόμο. άλλο που δεν τις προέβαλε κανένας ιστότοπος και κανένα κανάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 29 Σεπ 2019, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η δίκη άρχισε λίγους μήνες αφού ανέβηκε στην εξουσία ο συριζα. για ποιες εκλογές μιλάς;;
Νon4me έγραψε: 27 Σεπ 2019, 22:23
Τα αυγά ξυπνησαν σαν - απο κώμα - την επομένη που βγήκε η νδ και δωστου κλαψουριζμα . γέμισε η ελλ μετανάστες , και να σου ο μεγας αλέξιος τους ειχε σουζα και διαφορα τραγελαφικα . δηλαδη να δεχθούν το αυτονόητο πως η συμμορία που πόνταραν χτύπησε κανονι ειναι κατι σαν κβαντομηχανικη στην αυγολογικη τους . Επαληθευοντας ταυτοχρονα και τα ''συγκοινωνουντα δοχεια'' με τους ζαιους. μερικοι το λεν φορα παρτιδα πλεον ,αλλοι το πανε πλαγιως , δοξα το θεο ο ελλ ξυπνησε και εστειλε τα καρτποσταλ του χιλμερ εκει που επρεπε . Οι μαλακίες πληρω
ποιο κώμα; ειλικρινά τώρα μας δουλεύεις; η χα ήταν το μόνο κόμμα που την τετραετία του συριζα καταδίκαζε την προοδευτική και εθνομηδενιστική ρητορική του και στη βουλή και εκτός. άλλο που δεν πρόβαλε ούτε μία δήλωση της, ούτε μία διαμαρτυρία της, ούτε μία ομιλία της κανένας ιστότοπος και κανένα κανάλι, άρα όσοι δεν χρησιμοποιούσαν ίντερνετ δεν άκουγαν τίποτα γι αυτήν πέρα από καμιά (αρνητική γι αυτήν βέβαια) εξέλιξη της δίκης. όταν το έκανε αυτό η χα, η νδ ψήφιζε τζαμιά. και το μακεδονικό στη βόρεια ελλάδα το πιθανότερο είναι ότι η χα το ανακίνησε στα σχολεία κλπ μέσω διάφορων οργανώσεων.
ο γάταρος που τα λέει αυτά προφανώς το κάνει για να "τρολάρει" όσους ψήφισαν νδ. κατά τ' άλλα χα πλέον δεν υφίσταται, οπότε απλώς δείχνουμε σε αυτούς που αντί για χα ψήφισαν νδ για να φύγει ο συριζα την απύθμενη βλακεία τους. μέχρι να εμφανιστεί κάτι ανάλογο σε δυναμική με τη χα φέξε μου και γλίστρησα. ως τότε μένουμε με τον... κυριάκο νούμερο 1 και τον κυριάκο νούμερο 2. τώρα και να απογοητευτείς από την πολιτική της νδ δεν έχεις που να πας. όπως συνέβαινε πριν το λαος. γι αυτό και η νδ έχει κάνει τέτοια αριστερή στροφή σε σχέση με αυτά που έλεγε προεκλογικά. άμα είχε πάρει 0,1% παραπάνω η χα και έμπαινε στη βουλή θα ήταν πολύ πιο συμμαζεμένος ο κυριάκος και οι ακόλουθοι του.