!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζα !!!!!
Re: Τζα !!!!!
Μου ζήτησε η Κα Τσικα να σας μεταφέρω ευχές για ένα όμορφο σαββατοκύριακο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Όπως συμβαίνει και με το κράτος εδώ και 45 χρόνια, αγαπητή. Αυτό είναι καλό, διότι θα οδηγήσει νομοτελειακά στην συντηρητικοποίηση της σελίδας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κοινωνία ως απόρροια των καταστρεπτικών ρευμάτων εξουσίας της αριστεράς.Juno έγραψε: 26 Σεπ 2019, 22:00Πλάκα-πλάκα μόνον η αριστερά εκπροσωπείται στον Συντονισμό. Για τον Ηράκλειτο δεν ορκίζομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dasein την 27 Σεπ 2019, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ακούει κανένας τύπος να του φέρει τα υπογλώσσια;
Έχω lobivon άμα θέλεις
Δεν έχω ανάγκη, κουβαλάω μαζί μου πάντοτε σκόρδα. Αλίμονο σε εσάς!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Το κακό είναι πως όταν συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε πού θα είναι τα σύνορα της πατρίδας μας με τόση αριστερίλα όλα αυτά τα χρόνια.Dasein έγραψε: 27 Σεπ 2019, 16:57Όπως συμβαίνει και με το κράτος εδώ και 45 χρόνια, αγαπητή. Αυτό είναι καλό, διότι θα οδηγήσει νομοτελειακά στην συντηρητικοποίηση της σελίδας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κοινωνία ως απόρροια των καταστρεπτικών ρευμάτων εξουσίας της αριστεράς.Juno έγραψε: 26 Σεπ 2019, 22:00Πλάκα-πλάκα μόνον η αριστερά εκπροσωπείται στον Συντονισμό. Για τον Ηράκλειτο δεν ορκίζομαι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Διαφωνώ. Η αριστερά ως καρκίνωμα έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφήνοντας παντού ένα πυώδες απόστημα που κάποια στιγμή θα σπάσει και θα επικρατήσει η επιστημονική κοινότητα της εθνικής συνείδησης.Juno έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:02Το κακό είναι πως όταν συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε πού θα είναι τα σύνορα της πατρίδας μας με τόση αριστερίλα όλα αυτά τα χρόνια.Dasein έγραψε: 27 Σεπ 2019, 16:57Όπως συμβαίνει και με το κράτος εδώ και 45 χρόνια, αγαπητή. Αυτό είναι καλό, διότι θα οδηγήσει νομοτελειακά στην συντηρητικοποίηση της σελίδας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κοινωνία ως απόρροια των καταστρεπτικών ρευμάτων εξουσίας της αριστεράς.Juno έγραψε: 26 Σεπ 2019, 22:00
Πλάκα-πλάκα μόνον η αριστερά εκπροσωπείται στον Συντονισμό. Για τον Ηράκλειτο δεν ορκίζομαι.
Τους αλλαχμπαράκηδες που κουβάλησαν οι αριστεροφιλελέ κυβερνήσεις, πώς θα τους διώξουμε τότε;Dasein έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:25Διαφωνώ. Η αριστερά ως καρκίνωμα έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφήνοντας παντού ένα πυώδες απόστημα που κάποια στιγμή θα σπάσει και θα επικρατήσει η επιστημονική κοινότητα της εθνικής συνείδησης.Juno έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:02Το κακό είναι πως όταν συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε πού θα είναι τα σύνορα της πατρίδας μας με τόση αριστερίλα όλα αυτά τα χρόνια.Dasein έγραψε: 27 Σεπ 2019, 16:57
Όπως συμβαίνει και με το κράτος εδώ και 45 χρόνια, αγαπητή. Αυτό είναι καλό, διότι θα οδηγήσει νομοτελειακά στην συντηρητικοποίηση της σελίδας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κοινωνία ως απόρροια των καταστρεπτικών ρευμάτων εξουσίας της αριστεράς.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δυστυχώς, θα γίνει βιαίως, αλλά θα γίνει. Η Μόρια είναι ισλαμιστικό καζάνι που βράζει. Όταν ξεσηκωθούν και αρχίσουν και καίνε μέχρι και εκκλησίες, θα φύγουν. Βασίζεται σε μια σπινοζική θεωρία περί της αρμονίας των ιστορικών πραγμάτων. Ο Σπινόζα το είχε τοποθετήσει στον Ιησού με το ερώτημα: "Τί θα ήταν ο Ιησούς χωρίς τους Εβραίους υπονομευτές τους"Juno έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:36Τους αλλαχμπαράκηδες που κουβάλησαν οι αριστεροφιλελέ κυβερνήσεις, πώς θα τους διώξουμε τότε;Dasein έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:25Διαφωνώ. Η αριστερά ως καρκίνωμα έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφήνοντας παντού ένα πυώδες απόστημα που κάποια στιγμή θα σπάσει και θα επικρατήσει η επιστημονική κοινότητα της εθνικής συνείδησης.Juno έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:02
Το κακό είναι πως όταν συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε πού θα είναι τα σύνορα της πατρίδας μας με τόση αριστερίλα όλα αυτά τα χρόνια.
Όταν νιώθεις πιεσμένη γι αυτά που συμβαίνουν, να θυμάσαι πως όλες αυτές οι καταστάσεις είναι ιστορικά εργαλεία ώστε να επανέλθει η τάξη.
κι εσυ;
χαλασες κι εσυ; τι διαλο, κολλητικη αρρωστια ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τομπαιρνουνε.
οποιος χρησιμοποιει τη λεξη αυτη, ειναι γυναικωτος.
it is known.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και γιατί τις μεταφέρεις εσύ; Κατάπιε το πληκτρολόγιό της η Κα Τσικα;vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2019, 16:56 Μου ζήτησε η Κα Τσικα να σας μεταφέρω ευχές για ένα όμορφο σαββατοκύριακο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.