1)Όποιος θέλει αγοράζει τα νανογιλέκα δεν ήρθε με το πίστολι στο κρόταφο και σου πε αγόρασε.Αδιάφορο προσωπικά για μένα
Ε, ούτε με τα νικοπαλ ήρθε με το πιστόλι να σου τα πουλήσει. Το θέμα είναι οτι προσπαθεί να σου πουλήσει μια μούφα. Αυτό είναι ο ορισμός της απάτης.
2)Εκτιμώ Άδωνι πολύ περισσότερο από διάφορους τότε αντιμνηνονιακούς που έχτισαν πολιτικη καριέρα πάνω σε λαλακίες.Θα μπορούσε να πουλήσει φραπεδοεπανάσταση.Δεν το έκανε
Το τί είναι οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία. Το δίκαιο δεν είναι σχετική έννοια, όπως το παρουσιάζει ο Άδωνις. Και να ένα απλό παράδειγμα: Σε μια φάση που του είπαν γιατί έκανε διαρκείς επιθέσεις στον Καραμανλή, ενώ τώρα τρέχει να τον αγκαλιάσει, είχε πεί "τότε ήταν πολιτικός μου αντίπαλος". Αν δεχτούμε οτι ο Καραμανλής είναι καλός για την Ελλάδα, τότε γιατί έκανε επιθέσεις σ' έναν άνθρωπο που ήταν καλός για την Ελλάδα? Έβλαπτε τη χωρα έτσι. Αν δεχτούμε οτι είναι προδότης, και πουλημένος, τότε γιατί αγκαλιάζεις έναν προδότη που έβλαψε τη χώρα?
Ο Άδωνις δεν πουλούσε αντιμνημόνιο, πουλούσε φτηνό πατριωτισμό. Ακόμα χειρότερο.
3)Όσον αφορά τα δανεικά αυτά είναι παπάτζες.Όλη η Ελλάδα έχει πάρει δάνεια για να αποκτήσει σπίτια να στήσει επιχειρήσεις καταναλωτικά.Γκούγκλαρε να δεις πόσο είναι το ιδιωτικό χρέος.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συγκεκριμένα ο Άδωνις να αποτελέσει εξαίρεση.
Eγώ δεν πήρα. Αλλά ας πούμε οτι πήρε "όλη η Ελλάδα". Τί συμβαίνει σ' όλους τους άλλους Έλληνες αν δεν εξυπηρετούν το χρέος τους? Δεν έρχεται η τράπεζα να τους πάρει το σπίτι? Ο Άδωνις, από το '07 έχει πληρώσει ελάχιστο μέρος του χρέους. Τί είδους διακανονισμό έκανε? Να πληρώνει 500 ευρώ το χρόνο? Ποιός άλλος Έλληνας πολίτης έχει τέτοιου είδους διακανονισμό? Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Ξέρεις εσύ?
Ορίστε εδώ:
Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει λάβει επίσης και τρία δάνεια όλα στις 9 Αυγούστου 2007, δύο από την Alpha Bank 255.061 και 274.938 ευρώ και ένα από την Εθνική Τράπεζα ύψους 100.000 ευρώ. Από αυτά το υπόλοιπο των δανειακών του υποχρεώσεων ανέρχονται σε 234.509 σε ότι αφορά την Alpha Bank, 252.774 επίσης την Alpha Bank, και 135.808 ευρώ την Εθνική Τράπεζα.
Aπό την Άλφα αυτό. Και μιλάμε για δάνειο του '07. 12 χρόνια πρίν.