!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Desolé
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
σούπερ δημήτριος
Re: Desolé
λες ότι προσπαθώ να απαξιώσω τον σιν μπόι και ο καραγκιόζης είμαι εγώ?μισό,αυτό εδώ βάζεις?πήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:47 με δεδομενη τη μιντιακη χουντα που ζουμε ειναι οχι απλα πιστευτος..
αλλα και ολοι εσεις σουπερ καραγκιοζηδς που προσπαθειτε να απαξιωσετε
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 26 Σεπ 2019, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν το ειχα δει το βιντεο και δεν ειναι αυτο που λεει η περιγραφη του. το σβηνω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
σούπερ δημήτριος
όχι καλό ήταν.το ξαναβάζω
αυτο ειναι νομιζω το σωστο βιντεο με ολες τις αναρτησεις σε σωστο ταιμλαιν
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:49Πήζον, ποιος έφαγε τον Παντελίδη τελικά; Ερωτήματα ερωτήματα.πήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:47με δεδομενη τη μιντιακη χουντα που ζουμε ειναι οχι απλα πιστευτος..σούπερ δημήτριος έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:45
μου το πε άνθρωπος που ήταν μπροστά.εκείνον τον τύπο που είναι σαν μπάτλερ και λέει τον καιρό έβαλαν να τον απειλήσει.τον κοίταξε με παγωμένο βλέμμα και του πε στα ίσα "είδες τι έπαθε ο παντελίδης?" και έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στο λαιμό κχχ
αλλα και ολοι εσεις σουπερ καραγκιοζηδς που προσπαθειτε να απαξιωσετε
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τον έφαγαν τα σκυλιά τον έλληνα Μότσαρτ.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
πατάς πάνω στα λόγια και βγαίνει, μπρε.Χαοτικός έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:30Που είναι η επεξήγηση; Μόνο τα λόγια είδα και τίποτα άλλο.Jolly Roger έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:05https://genius.com/Sin-boy-desole-lyrics
μλκμου έχει και επεξήγηση των στίχων
ότι υπάρχει άνθρωπος που όχι μόνο αποκρυπτογράφησε τους στίχους αλλά σπατάλησε και χρόνο για να τους εξηγήσει.![]()
-
Jolly Roger
αυτός ο ίδιος το λέει ρεπήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 11:45απο το μυαλο σου ειναι αυτο μαλλονJolly Roger έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:28από ό,τι μπορώ να κατανοήσωΜετανάστρια έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:17
ΟΚ αλλά σίγουρα έβγαζε πιό πολλά λεφτά τελευταίως από όσα επιδόματα και να πήρε η οικογένεια. Βγαίνει κανείς στο καλύτερο της καριέρας του να τα βάλει με όλους;
Τι του κάνανε πια;
αρχικά αυτός έκανε συμβόλαιο στη minos-emi
μετά ανακάλυψε ότι είναι ριγμένος από αυτό το συμβόλαιο
μετά του ήρθε φλασιά με Καζαντζίδη που έκραζε την ίδια εταιρία όσο ζούσε, ανακάτεψε ότι κι ο Παντελίδης εκεί είχε υπογράψει, και άρχισε να γράφει ότι θέλουν να τον φάνε, και φωτογράφιζε στελέχη της εταιρίας
μετά άρχισε να μπλέκει καζίνο ελληνικού, Μάτι, αντέννα, Κούληδες κλπ. Αυτά νομίζω τα έκανε γιατί θεώρησε ότι έτσι θα αναγκαστούν να του λύσουν το συμβόλαιο (έσβησε και τα τραγούδια από το youtube, άλλα τα έκανε demonetized για να μη μπορεί να βγάζει φράγκα η minos-emi από αυτά και να αναγκαστεί να τον διώξει).
να ξέρετε πάντως ότι στο τραγούδι που και καλά λέει "γαμιέται ο ant1" το beat το 'χει φτιάξει παραγωγός της Heaven που ανήκει στον όμιλο ant1.
οπότε μπορεί απλά να κάνει promotion για κανένα νέο δίσκο.
εδώ και 15 μέρες σκυλοβρίζει τη διευθύντρια της Μίνος.
όιβέη
-
Jolly Roger
του παίξανε, λέει, οικονομική ζαβολιά και στο MAD:
http://www.yupiii.gr/gossip/c131373/Sin ... e_apo.html
καλωσήρθες στον καπιταλισμό Sin Boy...
http://www.yupiii.gr/gossip/c131373/Sin ... e_apo.html
καλωσήρθες στον καπιταλισμό Sin Boy...
-