Ούτε ανακριτής ούτε δικαστής είμαι για να ξέρω εάν μπήκε για να κλέψει ή όχι.Ούτε εξέφρασα κάποια βεβαιότητα επί του περιστατικού.Ότι πέθανε είναι μια τραγωδία ανάμεσα σε πολλές άλλες τραγωδίες.Ξέρεις πόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα σε ατυχήματα;Γραφικός έγραψε: 26 Σεπ 2019, 23:01 Μπα, η ερώτηση είναι στην ίδια βάση. Μου λες "δεν με πειράζει που ήταν γκέι με πειράζει που πήγε να κλέψει". Προσπερνώ ότι οι ενδείξεις ότι δεν μπήκε να κλέψει είναι τόσο ισχυρές που δεν επιτρέπουν την τόση βεβαιότητά σας και σου απαντώ ότι τα κριτήριά σου εξακολουθούν να είναι φτωχά. Το ότι είναι το ένα που σε πειράζει κι όχι το άλλο είναι λεπτομέρεια. Ο άνθρωπος πέθανε. Πάει. Ανυπαρξία.
O λόγος που απασχολεί είναι η πολιτικοποίηση του θέματος που είναι σε παραπλανητική βάση.Εάν το θέμα πολιτικοποιείτο καθαρά ως αίτημα ελαστικής αντιμετώπισης των διαρρηκτών ή τέλος πάντων των παρανόμως εισερχομένων θα είχαμε μεν αντιπαραθέσεις αλλά θα ήσαν επί ρεαλιστικής βάσεως - αυτό που συζητήσαμε για τα όρια της υπεράσπισης της ιδιοκτησίας.
Εδώ μιλάμε επί παραπλανητικής βάσεως,ότι δήθεν τον σκότωσαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν ήξεραν τι είναι.Του επιτέθηκαν ως διαρρήκτη και όχι ως ομοφυλόφιλου.Έγκλημα λόγω ομοφυλοφιλίας θα ήταν εάν έστηναν ενέδρα έξω από κάποιο γκαίυ μπαρ όπως έστησαν ενέδρα π.χ. στον Φύσσα.
Εδώ δεν συνέβη αυτό.Κατά τα λοιπά όπως σου είπα τα υπόλοιπα είναι δουλειά δικαστών και δικηγόρων.