!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κι έλεγα ποιάν μου θυμίζει, ποιάν μου θυμίζει...

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Ναι, όπως όταν κάνουν κατάληψη ή αποχή που τρώνε παντόφλα. Ρεαλιστικό σενάριο.alexandroso έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:37Να το αποδείξω δεν μπορώ όπως δεν μπορείς και συ το αντίθετο. Αυτό που αποδεικνύεται μόνο είναι ότι κάτι δημιουργείται και κινείται εξαιτίας της Γκρέτα. Από κει και πέρα και μόνο που θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία οι μαθητές να εξηγήσουν στους γονείς τους γιατί θα απέχουν απ το μάθημα της Παρασκευής θα τους αναγκάσει να ενημερωθούν (ή να φάνε παντόφλα).
Το μόνο που δημιουργείται είναι αφορμή για κοπάνα κι ένα πολύ κακό παράδειγμα εγκατάλειψης του σχολείου για να σουλατσάρουμε από συνέδριο σε συνέδριο, μιλώντας για το πόσο κακό είναι να χρησιμοποιούμε άσκοπα τα αεροπλάνα, χρησιμοποιώντας τα τραίνα άσκοπα για να πάμε στα συνέδρια, που εκπέμπουν το ίδιο ή περισσότερο CO2.
Φυσικά η «ενημερωμένη» Γκρέτα δεν δείχνει να το γνωρίζει αυτό. Αν δεν είναι ενημερωμένη η «αρχηγίνα» τους, φαντάζεσαι πόσο ενημερωμένοι είναι οι υπόλοιποι. Απλά επαναλαμβάνουν σαν ζόμπι μαλακίες όπως αυτή που γράφτηκε στο VICE και παράθεσες, ότι θα ζητήσουν να μην ανέβει η θερμοκρασία πάνω από 1,5 βαθμό κελσίου.
Η άλλη εκδοχή είναι η Γκρέτα να το γνωρίζει και απλώς να κάνει κάποιου είδους προπαγάνδα κατά του τουρισμού και εξόδου των χρημάτων των Βορειοευρωπαίων προς τον Νότο. Δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος με τις θεωρίες συνωμοσίας και θα πάω με την πρώτη εκδοχή: να μην ξέρει τι της γίνεται και να μην έχει διάθεση να ενημερωθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ότι παίρνουμε το αλουμίνιο και το ξανακάνουμε μετάλλευμα και το θάβουμε στο βουνό.paul25 έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:54Τι σοι ανακυκλωση θα ηταν αν δεν εμπαιναν παλι στον οικονομικο κυκλο; Πως την φανταζοσουν εσυ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
alexandroso
Ναι, αν πάνε να κάνουν αποχή κάθε Παρασκευή θα φάνε παντόφλα αν δεν έχουν έναν τρανταχτά καλό λόγο.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:06 [
Ναι, όπως όταν κάνουν κατάληψη ή αποχή που τρώνε παντόφλα. Ρεαλιστικό σενάριο.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Την ίδια μόνο που δεν τα στέλνουμε στην Κίνα, η οποία αδιαφορεί για την προστασία του περιβάλλοντος
Άσ' το βρε alexandroso, που κάνω το άσπρο μαύρο επειδή λέω ότι άλλο πράγμα είναι οι δράσεις και άλλο η πράξη. Άσ΄το.alexandroso έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:44Αυτό από που το συμπέρανες; Δηλαδή θα κατεβούν για πορεία αλλά δεν θα πετάξουν το αλουμίνιο στον μπλε κάδο; Εγώ πιο πιθανό βρίσκω να τα κάνουν και τα δύο και σίγουρα θα σεβαστούν το περιβάλλον σε μεγαλύτερο βαθμό απ αυτόν που δεν θα κατεβεί στην πορεία, δεν τον απασχολεί το θέμα και το μόνο που κάνει είναι να βρίζει τους άλλους γιατί προσπαθούν να του σώσουν τη ζωή. Μην κάνεις το άσπρο μαύρο για να πετύχεις την εικόνα που θες γιατί θα είναι μαγική.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:39
Και από τη στιγμή που οι μαθητές έχουν εμπεδώσει το ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με πορείες και... δράσεις και όχι την προσωπική συμμετοχή/συμβολή του καθενός σε πρακτικό και όχι συμβολικό/συλλογικό/παρλαπιπικό επίπεδο, θα πάει ακόμη καλύτερα.
Θες να μείνεις στο συννεφάκι σου και να θεωρείς ότι είναι σημαντικό να κουνάς ταμπελάκια και πανώ, να χειροκροτείς φλογερούς λόγους και μετά να αφήνεις το κουτί της μπύρας ή του φρέντο όπου γουστάρεις;
Μείνε, αλλά ζούμε στην ίδια χώρα κι ελπίζω απλώς στον δικό σου κόσμο να έχεις καλύτερες παραστάσεις. Εγώ δεν έχω.
Και ειλικρινά ελπίζω να είμαι εγώ μειοψηφία και οι υπόλοιποι να ζουν μεταξύ ευαισθητοποιημένων και σκεπτόμενων ανθρώπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ζούμε στην ίδια χώρα; Που πριν τα Χριστούγεννα κάνουν μαζικές καταλήψεις για μισό μήνα επειδή δεν είναι στρόγγυλες οι τυρόπιτες;alexandroso έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:10Ναι, αν πάνε να κάνουν αποχή κάθε Παρασκευή θα φάνε παντόφλα αν δεν έχουν έναν τρανταχτά καλό λόγο.hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:06 [
Ναι, όπως όταν κάνουν κατάληψη ή αποχή που τρώνε παντόφλα. Ρεαλιστικό σενάριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορει να αδιαφορει για θεματα περιβαλλοντος αλλα οχι για φθηνη Α υλη. Τουλαχιστον ενδιαφεροταν γιατι τωρα πια σταματησε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ναι μάη πρέσιους μα με αυτή την πρώτη ύλη μόλυνε τον πλανήτη χειρότερα από το να πετάξω το μπουκάλι στην αυλή του γείτονα
Ρε συ άλεξ είσαι σίγουρος ότι σε νοιάζει το ζήτημα ή μήπως βρήκες άλλη μια ευκαιρία να γκρινιάξεις για τα συμφέροντα, το κέρδος και γενικώς τον κακό καπιταλισμό;
Btw τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μοναδική ευκαιρία για τους Αμερικανούς να πάρουν την πρωτοκαθεδρία στην παραγωγή, αφού στους κινητήρες εσωτερικής καύσης απέτυχαν. Είναι τέτοια τα συμφέροντα που οι εξαρτώμενοι από αυτά πολιτικοί του Δημοκρατικού Κόμματος βγαίνουν και λένε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός σήμερα είναι η κλιματική αλλαγή.
Ακόμη κι αν παραμερίσεις την ρυπογόνο μπαταρία, από μόνα τους δεν είναι φυσικά οικολογικά, αφού όταν βάζεις την μπαταρία στην πρίζα δεν ξέρεις τι έχει κάψει το εργοστάσιο. Αλλού θα έπρεπε να στρέψει κανείς την προσοχή, αν όντως νοιαζόταν για το περιβάλλον.
Btw τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μοναδική ευκαιρία για τους Αμερικανούς να πάρουν την πρωτοκαθεδρία στην παραγωγή, αφού στους κινητήρες εσωτερικής καύσης απέτυχαν. Είναι τέτοια τα συμφέροντα που οι εξαρτώμενοι από αυτά πολιτικοί του Δημοκρατικού Κόμματος βγαίνουν και λένε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός σήμερα είναι η κλιματική αλλαγή.
Ακόμη κι αν παραμερίσεις την ρυπογόνο μπαταρία, από μόνα τους δεν είναι φυσικά οικολογικά, αφού όταν βάζεις την μπαταρία στην πρίζα δεν ξέρεις τι έχει κάψει το εργοστάσιο. Αλλού θα έπρεπε να στρέψει κανείς την προσοχή, αν όντως νοιαζόταν για το περιβάλλον.
-
alexandroso
Οχι, απλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται κάνουν κάτι, αυτοί που αφήνουν το κουτάκι της μπύρας και τον φρέντο στη μέση του δρόμου είναι ακριβώς αυτοί που τους λοιδωρούν γιατί αγωνίζονται ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα. Κι επειδή δεν κάνουν τίποτα και θέλουν κάτι να κάνουν λοιδωρούν αυτούς που πράγματι κάνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:14Άσ' το βρε alexandroso, που κάνω το άσπρο μαύρο επειδή λέω ότι άλλο πράγμα είναι οι δράσεις και άλλο η πράξη. Άσ΄το.alexandroso έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:44Αυτό από που το συμπέρανες; Δηλαδή θα κατεβούν για πορεία αλλά δεν θα πετάξουν το αλουμίνιο στον μπλε κάδο; Εγώ πιο πιθανό βρίσκω να τα κάνουν και τα δύο και σίγουρα θα σεβαστούν το περιβάλλον σε μεγαλύτερο βαθμό απ αυτόν που δεν θα κατεβεί στην πορεία, δεν τον απασχολεί το θέμα και το μόνο που κάνει είναι να βρίζει τους άλλους γιατί προσπαθούν να του σώσουν τη ζωή. Μην κάνεις το άσπρο μαύρο για να πετύχεις την εικόνα που θες γιατί θα είναι μαγική.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:39
Και από τη στιγμή που οι μαθητές έχουν εμπεδώσει το ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με πορείες και... δράσεις και όχι την προσωπική συμμετοχή/συμβολή του καθενός σε πρακτικό και όχι συμβολικό/συλλογικό/παρλαπιπικό επίπεδο, θα πάει ακόμη καλύτερα.
Θες να μείνεις στο συννεφάκι σου και να θεωρείς ότι είναι σημαντικό να κουνάς ταμπελάκια και πανώ, να χειροκροτείς φλογερούς λόγους και μετά να αφήνεις το κουτί της μπύρας ή του φρέντο όπου γουστάρεις;
Μείνε, αλλά ζούμε στην ίδια χώρα κι ελπίζω απλώς στον δικό σου κόσμο να έχεις καλύτερες παραστάσεις. Εγώ δεν έχω.
Και ειλικρινά ελπίζω να είμαι εγώ μειοψηφία και οι υπόλοιποι να ζουν μεταξύ ευαισθητοποιημένων και σκεπτόμενων ανθρώπων.
Τα μέτρα που προτείνει είναι αυτά που λέει η ΕΕ. θα φέρουν πτώση του βιοτικού επιπέδου για μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού. Μια χαρά τα περιγράφει ο φαγανο. Απλώς είδες "αγώνες" και κινήματα και κόλλησες. Λογικά αυτός ήταν και ο σκοπός της Γκρέτας να πιάσει άτομα σαν και σένα, λιμπεραλσ κλπalexandroso έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:41Ρε σεις, μιλάτε σα να ναι το κορίτσι που αποφασίζει τι θα γίνει. Δεν αποφασίζει αυτή. Αυτή πιέζει να παρθούν μέτρα. Το τι μέτρα θα παρθούν και με ποιό τρόπο δεν θα το κρίνει η ίδια. Είπα και παραπάνω ότι δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι από τη δική μας τσέπη θα περάσει όλο αυτό. Απλά πιστεύω και γω, όπως και το κοριτσάκι, ότι κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα και ότι πρέπει να μειωθούν οι εκπομπές των ρύπων. Το ότι σίγουρα αυτό θα αποτελέσει ευκαιρία για κερδοσκοπία πολλών δεν το αμφισβητώ καθόλου. Κι αυτοί που είναι κατά των μέτρων κερδοσκοπούν όμως. Εγώ απλά θέλω να μην καώ και ζωντανός από πάνω.fagano3 έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:37 Αλεξανδροσο θυμασαι οταν οι επιστημονες λεγαν ποσο μολυναν τα συμβατικα αυτοκινητα και οτι πρεπει να αλλαξουν οι κινητηρες;
Θυμασαι και τα οικονομικα κινητρα που σου διναν για να αποσυρεις το παλιο αμαξι και να παρεις καινουριο με καταλυτη;
Τοτε σου διναν λεφτα για να αγορασεις ενα καλυτερο προιον (καινουριο αμαξι αντι του παλιου εικοσαετιας) ωστε να σωσεις τον πλανητη.
Oικονομικα κινητρα λαστ γιαρ. Τωρα εχεις το μεταλλαγμενο κοριτσακι απο τον εξορκιστη (που δεν ειναι κοριτσακι, σχεδον 17 ειναι αλλα ποιος ξερει τι του εχουν κανει) να σου λεει πληρωνε μαλακα νεους φορους και να ζητας και αλλους.
Σε λιγο θα γυρισουμε στη δεκαετια του 60 που το να παει καποιος απο την επαρχια στην Αθηνα θεωρουνταν μεγαλο ταξιδι και το κανες κανα δυο φορες στη ζωη σου.
Αφου αυτο το κοριτσακι υποτιθεται οτι σκεφτεται το καλο του πλανητη και ειναι εναντιον του μεγαλου κεφαλαιου γιατι δεν απαιτησε εναν παγκοσμιο φορο υπερ του κλιματος στα κερδη των εταιριων για πανω απο ενα ποσο κερδους;
Ειναι τοσο εναντιον του μεγαλου κεφαλαιου που θελει εμεις να επιδοτησουμε τις πρασινες πολυεθνικες.
Και να το κανουμε και με αυτομαστιγωμα μαλιστα.
Λεω μηπως απλα ειναι το μαπετ πολυεθνικων αυτο το μεταλλαγμενο 16χρονο;
Ο Σορος, ο ζουκερμαν, οι Κλιντον και τα αλλα παιδια μας λενε οτι δινουν το 95% της περιουσιας τους για φιλανθρωπιες.Ας τα δωσουν για να επιδοτησουν την αγορα απο εμας ηλεκτρικων αυτοκινητων ή φωτοβολταικων. Δεν θα τα αρνηθουμε μην φοβουνται.
Αλλα οχι αυτοι θελουν να πληρωνουμε ενα μισθο για να παμε Θεσσαλονικη Αθηνα και αυτοι να κβουν βολτες με ιδιωτικα τζετ και μετα να μας στελνουν τον εξορκιστη να μας τα πρηζει οτι δεν κανουμε αρκετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 26 Σεπ 2019, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
alexandroso
Σταμάτα ρε να ταλιμπανίζεις. Τι έχεις πάθει από τότε που σε άφησα στο προηγούμενο φόρουμ; Τι κατρακύλα στη μαύρη συντήρηση είναι αυτή;hellegennes έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:14 Ζούμε στην ίδια χώρα; Που πριν τα Χριστούγεννα κάνουν μαζικές καταλήψεις για μισό μήνα επειδή δεν είναι στρόγγυλες οι τυρόπιτες;
-
alexandroso
Και τα μέτρα που αντιπροτείνετε εσείς ποιά είναι;Dorian έγραψε: 26 Σεπ 2019, 16:23 Τα μέτρα που προτείνει είναι αυτά που λέει η ΕΕ. θα φέρουν πτώση του βιοτικού επιπέδου για μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού. Μια χαρά τα περιγράφει ο φαγανο. Απλώς είδες "αγώνες" και κινήματα και κόλλησες.
- hellegennes
Προς το παρόν, πάντως, η πατρίδα της Γκρέτας είδε αύξηση στις εκπομπές της από την στιγμή που η Γκρέτα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, μετά από αρκετά χρόνια μείωσης.
Και γαμώ τα αποτελέσματα.
Και γαμώ τα αποτελέσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις