Δεν στροφαρεις σημερα.Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:59stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:50
Ρε χαμενο κορμι νομιζεις οτι δεν τα ξερω αυτα που λες;
Αλλο εννοουσα εγω και πιο συγκεκριμενα την περιοχη που ΕΣΥ επιλεγεις για να πας τα μελισσια να βοσκησουν.
Κατανοητο;![]()
![]()
Πας καλά ρε; Όπου θέλει βοσκάει εφόσον είναι στην εμβέλειά της.
Ε απ' τη μια μεριά ήταν η σουσούρα κι απ' την άλλη η ρίγανη. Πήγαν κι από δω, πήγαν κι από κει, γκαβά τα μελίσσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλι
-
stergiosbik
Re: Μέλι
λάθος τόνος η θα αποκτήσω υπερδυνάμεις ?Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10Αν σου αρέσει του βουνού, δοκίμασέ το με κανέλα και γαρύφαλλο. Κάνει διάφορα.Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:07 Ζαχαρη λευκη που αναφέρθηκε δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να φαω , στο εσπρεσακι που κανω σπίτι βαζω 2 κυβους μαυρης ( 2 κουταλιες) Σε κρύο συνηθως σκετο η με μια μαυρη . Σήμερα ήπια 2-3 ζεστα του βουνου με μια κουταλια της σουπας μέλι και ο λαιμος που πονουσε επανήλθε .
Το χειμώνα κάπου πίνω κανένα ζεστό γιατι φτανω τα 2 -3 εσπρεσακια το τριτο ειναι το όριο μετα αν θελω να πιω κατι σε μη αλκοολ κανω κανενα του βουνου η χαμολήλι με την τσαγιερα την ινοξ ξερεις με το φιλτρο που βαζεις ζεστο νερο ( οχι δλδ ετοιμα σε φακελάκι )

- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Ευχαριστώ Japetus. Θα το τσεκάρω σε επόμενο ταξίδι.Japetus έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10Αν βρεθείς στην Πόλη, είχα δει στο kadinlar pazari, στην πλατεία του 'Μικρού Κουρδιστάν' δίπλα στο υδραγωγείο του Ουάλεντος, όπου είναι τα buryan-τζίδικα.. Εκεί έχει καναδυό εξειδικευμένα σε μέλι μαγαζιά που έχουν διάφορα είδη karakovan από τα φτηνά μέχρι και τα πολύ ακριβά..The Age of Aquarius έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:51 Γι αυτό το έβαλα. Έχω δοκιμάσει μόνο μία φορά. Δε μπορώ να πω πως μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερα εξαιρετικό γευστικά, όμως αν μπορούσα να βρω σαφώς και θα αγόραζα ως στήριξη στην όλη διαδικασία συγκομιδής.
Στις χώρες που βρίσκομαι, είτε δε βρίσκω είτε βρίσκω τα φθηνά σε τιμές εξωφρενικές.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:15Δεν στροφαρεις σημερα.Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:59stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:50
Ρε χαμενο κορμι νομιζεις οτι δεν τα ξερω αυτα που λες;
Αλλο εννοουσα εγω και πιο συγκεκριμενα την περιοχη που ΕΣΥ επιλεγεις για να πας τα μελισσια να βοσκησουν.
Κατανοητο;![]()
![]()
Πας καλά ρε; Όπου θέλει βοσκάει εφόσον είναι στην εμβέλειά της.
Ε απ' τη μια μεριά ήταν η σουσούρα κι απ' την άλλη η ρίγανη. Πήγαν κι από δω, πήγαν κι από κει, γκαβά τα μελίσσια.
Εσύ επιλέγεις ΠΟΥ θα τα πας. Αυτά επιλέγουν ΤΙ θα βοσκήσουν. Στην ουσία οτιδήποτε βρουν στον δρόμο τους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο κορέκτορας φταίει, όχι εγώ.Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:16λάθος τόνος η θα αποκτήσω υπερδυνάμεις ?Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:10Αν σου αρέσει του βουνού, δοκίμασέ το με κανέλα και γαρύφαλλο. Κάνει διάφορα.Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2019, 23:07 Ζαχαρη λευκη που αναφέρθηκε δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να φαω , στο εσπρεσακι που κανω σπίτι βαζω 2 κυβους μαυρης ( 2 κουταλιες) Σε κρύο συνηθως σκετο η με μια μαυρη . Σήμερα ήπια 2-3 ζεστα του βουνου με μια κουταλια της σουπας μέλι και ο λαιμος που πονουσε επανήλθε .
![]()
Το χειμώνα κάπου πίνω κανένα ζεστό γιατι φτανω τα 2 -3 εσπρεσακια το τριτο ειναι το όριο μετα αν θελω να πιω κατι σε μη αλκοολ κανω κανενα του βουνου η χαμολήλι με την τσαγιερα την ινοξ ξερεις με το φιλτρο που βαζεις ζεστο νερο ( οχι δλδ ετοιμα σε φακελάκι )
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ένα Μανούκα που δοκίμασα δεν έλεγε και πολλά πράγματα και μύριζε σαν Vicks. Πεταμένα λεφτά. Το αν θα πάρεις την ακριβή έκδοση με τα πιστοποιημένη ποσότητα θεραπευτικών συστατικών είναι άλλο θέμα. Να σημειώσω και το ένα πολύ νόστιμο ανεπεξέργαστο μέλι φαγόπυρου που είχα δοκιμάσει. Υπάρχουν και Βραζιλιάνικα μέλια από συγκεκριμένα δέντρα Αμαζονίου τα οποία έχουν ενδιαφέρον αν και δεν φτάνουν τα τοπ Ελληνικά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χτες παρελαβα δωρο 6 κιλα ανθομελο απο Κιζιλι Σερρων
Αν και μου ειπαν τα παιδια πως λογο ξηρασιας κτλ δεν ειχαν παραγωγη ειναι καταπληκτικο
Αν και μου ειπαν τα παιδια πως λογο ξηρασιας κτλ δεν ειχαν παραγωγη ειναι καταπληκτικο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εδώ υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα σαν αυτά με το χύμα λάδι ή όχι; Δηλαδή γιατί δεν προτίμησες ομοίως τυποποιημένο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:01 Χτες παρελαβα δωρο 6 κιλα ανθομελο απο Κιζιλι Σερρων
Αγορά χωρίς να κόψει απόδειξη;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:01 Χτες παρελαβα δωρο 6 κιλα ανθομελο απο Κιζιλι Σερρων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δωρο λεμε
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τυποποιημενο παιρνωST48410 έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:12Εδώ υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα σαν αυτά με το χύμα λάδι ή όχι; Δηλαδή γιατί δεν προτίμησες ομοίως τυποποιημένο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:01 Χτες παρελαβα δωρο 6 κιλα ανθομελο απο Κιζιλι Σερρων
Αυτο ηταν δωρο
Αρίστος for Tsirpas
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Δώρο απο ευχαριστημένο πελάτη αρα εμμέσως προϊόν συναλλαγής; α ρε Χελη που θελει ο μουρουτοκωλος σουΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:17Τυποποιημενο παιρνωST48410 έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:12Εδώ υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα σαν αυτά με το χύμα λάδι ή όχι; Δηλαδή γιατί δεν προτίμησες ομοίως τυποποιημένο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2019, 15:01 Χτες παρελαβα δωρο 6 κιλα ανθομελο απο Κιζιλι Σερρων
Αυτο ηταν δωρο
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος