Σου εχει πει κανεις οτι εισαι πολυ αστειος?hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:29Νερό.zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25 Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι κρυβουν τα βαθη των ωκεανων
Re: Τι κρυβουν τα βαθη των ωκεανων
Που αλλού μπορεί να κρύβεται ο Γκοντζίλα;zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- nikos_hellas
Δεν κρύβεται.Τον φτιάχνουν.Leporello έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:13Που αλλού μπορεί να κρύβεται ο Γκοντζίλα;zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Εσύ ακόμα φεύγεις;Ju-87 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:10Σου εχει πει κανεις οτι εισαι πολυ αστειος?hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:29Νερό.zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25 Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Στο δημοψηφισμα που εκανα για το αν οι πχωρουμιτες θελουν να φυγω το ΟΧΙ βγηκε με ποσοστα Τσαουσεσκου. Ο λαος του πχωρουμ μιλησε και ηταν σαφης και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τον υπακουσω!
- hellegennes
Αμέτρητοι άνθρωποι.Ju-87 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:10Σου εχει πει κανεις οτι εισαι πολυ αστειος?hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:29Νερό.zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25 Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Άρα δεν κάνεις αυτό που θέλεις, σαν άνθρωπος με αξιοπρέπεια και θάρρος της γνώμης σου, κάνεις αυτό που σου λένε και σου επιβάλλουν.Ju-87 έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:23Στο δημοψηφισμα που εκανα για το αν οι πχωρουμιτες θελουν να φυγω το ΟΧΙ βγηκε με ποσοστα Τσαουσεσκου. Ο λαος του πχωρουμ μιλησε και ηταν σαφης και εγω ειμαι υποχρεωμενος να τον υπακουσω!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 26 Σεπ 2019, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βαθυσμός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στην Μεσόγειο, στο φρέαρ των Οινουσσών, νοτιοδυτικά της Καλαμάτας, με βάθος 5121 μέτρα.Leporello έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:13Που αλλού μπορεί να κρύβεται ο Γκοντζίλα;zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
Γενικά οι ωκεανοί μπορούν να φιλοξενήσουν μεταλλάξεις, τερατογενέσεις λόγω μόλυνσης πολύ πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, μπορεί μέσα σε λίγες δεκαετίες να προκύψουν νέα είδη.
the end
Αν ήταν εκεί, θα έβγαινε γιά να καταστρέψει τους Γαργαλιάνους. Αντ'αυτού, καταστρέφει το Τόκυο.Μηχανικός έγραψε: 26 Σεπ 2019, 00:09Στην Μεσόγειο, στο φρέαρ των Οινουσσών, νοτιοδυτικά της Καλαμάτας, με βάθος 5121 μέτρα.Leporello έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:13Που αλλού μπορεί να κρύβεται ο Γκοντζίλα;zteo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 05:25Ενα απο τα ποιο μυστηριωδη και ανεξερευνητα σημεια του πλανητη ειναι η Ταφρος των Μαριανων.Βρισκεται στα 10971 μετρα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας εχει μηκος 2550 χλμ και πλατος 69 χλμ.Πραγματικα ποιος ξερει τι βρισκεται εκει κατω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και γω. Και να καθομαι με τους φιλους μου διπλα σε καταρακτες που θα τρεχει τσιπουρο.νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 18:54 εγώ θα ήθελα να υπάρχει ένα τεράστιο χταπόδι σαν αυτά
που βλέπω στα όνειρά μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-