Που το μόνο που έκραζαν τον λουτσεσκου ήταν ότι παίζει χωρίς 6αρι
Έχει πλάκα να λέει κάνα κανιας
jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:14 Κόφτης με καρύδια λέει![]()
ε ναι με τις μαλακιες που γράφεις ότι είχα πιασμένους όλους τους επόπτες και αν σου πω πες μου ένα γκολ οφσάιντ που έβαλα ή ενα γκολ καθαρό που τους ακύρωσαν θα με κοιτάς σαν χανος τι κουβέντα να γίνειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:18jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:14 Κόφτης με καρύδια λέει![]()
περισυ εκανες κοφτη τον σακοφ αλλα περισυ ειχες πιασμενους ολους τους εποπτες-διατητες οποτε συζητση σοβαρη δεν μπορει να γινει![]()
εδω μιλαω μονο ποδοσφαιρικαjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:20ε ναι με τις μαλακιες που γράφεις ότι είχα πιασμένους όλους τους επόπτες και αν σου πω πες μου ένα γκολ οφσάιντ που έβαλα θα με κοιτάς σαν χανος τι κουβέντα να γίνειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:18jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:14 Κόφτης με καρύδια λέει![]()
περισυ εκανες κοφτη τον σακοφ αλλα περισυ ειχες πιασμενους ολους τους εποπτες-διατητες οποτε συζητση σοβαρη δεν μπορει να γινει![]()
μην βγαζεις πραγματα απο την κοιλια σου παικταρα μουjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:25 Καλά τώρα μιλάω για μπάλα με τύπο που 3 σερί χρονιές προβλέπει παοκ-ολυμπιακός 0-3![]()
Το πιασε εκείνη τη χρονιά που χεστηκαν να βγουν να παίξουν
Όπως μας προειδοποίησες για τον απατεώνα πριγιοβιτςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:29μην βγαζεις πραγματα απο την κοιλια σου παικταρα μουjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:25 Καλά τώρα μιλάω για μπάλα με τύπο που 3 σερί χρονιές προβλέπει παοκ-ολυμπιακός 0-3![]()
Το πιασε εκείνη τη χρονιά που χεστηκαν να βγουν να παίξουν![]()
ο μονος που σας προειδοποιησε για τον απατεωνα φερρειρα ημουν εγω
ψαξτο![]()
δεν προτειναJolly Roger έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:28 προτείνει ο έθνι 4-5-1;
το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; να βάλει 9 στην Τούνη;![]()
Δεν νομίζω ότι ειναι θέμα προπονητή αυτό, αλλά θέμα προσωπικής yolίασης/ζμπουτσαμίασης του κλαρινομπάμπουρα. Πέρσι διψούσε για τον τίτλο/νταμπλ κι αυτό έβγαινε προς τα έξω, φέτος ή ξεκάβλωσε απο το περσινό, ή απλα δε γουστάρει να δωσει το 100% των δυνατοτήτων του. Εκτός αν ο Ρουμάνος πια του μαθαινε καποια ειδικά κόλπα και ασχολιόταν 100% με αυτον στις προπονησεις, ή τον τάιζε κανα Τσαουσεσκικό αναβολικόχαπο μη ανιχνεύσιμο απο τα ωραία στην εποχή του υπαρκτού στη Ρουμανία, τι να πω.jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Η διάφορα είναι ότι πασχαλακης με ρουμάνο κατέβαζε ρολά, πασχαλακης με πορτογάλο έχει φάει 10 απ τα 12 σουτ που χουν κάνει στην εστία
και δικαιωθηκα οπως και εσεις παραδεχθηκατε οτι δεν σας ελειψε ο σερβος στο δευτερο μισο και οπως αποδειχθηκε και αγωνιστικαjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:30Όπως μας προειδοποίησες για τον απατεώνα πριγιοβιτςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:29μην βγαζεις πραγματα απο την κοιλια σου παικταρα μουjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:25 Καλά τώρα μιλάω για μπάλα με τύπο που 3 σερί χρονιές προβλέπει παοκ-ολυμπιακός 0-3![]()
Το πιασε εκείνη τη χρονιά που χεστηκαν να βγουν να παίξουν![]()
ψαξτο![]()
Να ήταν άλλη θέση ναι, αλλά τι χυμός είναι αυτός να μην τα τρως απ το κέντρο ή στην κλειστή σου γωνίαvantono έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:31Δεν νομίζω ότι ειναι θέμα προπονητή αυτό, αλλά θέμα προσωπικής yolίασης/ζμπουτσαμίασης του κλαρινομπάμπουρα. Πέρσι διψούσε για τον τίτλο/νταμπλ κι αυτό έβγαινε προς τα έξω, φέτος ή ξεκάβλωσε απο το περσινό, ή απλα δε γουστάρει να δωσει το 100% των δυνατοτήτων του. Εκτός αν ο Ρουμάνος πια του μαθαινε καποια ειδικά κόλπα και ασχολιόταν 100% με αυτον στις προπονησεις, ή τον τάιζε κανα Τσαουσεσκικό αναβολικόχαπο μη ανιχνεύσιμο απο τα ωραία στην εποχή του υπαρκτού στη Ρουμανία, τι να πω.jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Η διάφορα είναι ότι πασχαλακης με ρουμάνο κατέβαζε ρολά, πασχαλακης με πορτογάλο έχει φάει 10 απ τα 12 σουτ που χουν κάνει στην εστία
διαιτησια + αμυντικη λειτουργια ρουμανουvantono έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:31Δεν νομίζω ότι ειναι θέμα προπονητή αυτό, αλλά θέμα προσωπικής yolίασης/ζμπουτσαμίασης του κλαρινομπάμπουρα. Πέρσι διψούσε για τον τίτλο/νταμπλ κι αυτό έβγαινε προς τα έξω, φέτος ή ξεκάβλωσε απο το περσινό, ή απλα δε γουστάρει να δωσει το 100% των δυνατοτήτων του. Εκτός αν ο Ρουμάνος πια του μαθαινε καποια ειδικά κόλπα και ασχολιόταν 100% με αυτον στις προπονησεις, ή τον τάιζε κανα Τσαουσεσκικό αναβολικόχαπο μη ανιχνεύσιμο απο τα ωραία στην εποχή του υπαρκτού στη Ρουμανία, τι να πω.jason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 21:24 Η διάφορα είναι ότι πασχαλακης με ρουμάνο κατέβαζε ρολά, πασχαλακης με πορτογάλο έχει φάει 10 απ τα 12 σουτ που χουν κάνει στην εστία
Το ότι δεν έλειψε γιατί η ομάδα έκανε πλάκα όλη την χρονιά δεν σημαίνει ότι ο πριγιοβιτς δεν ήταν το καλύτερο φορ στην Ελλάδα από τότε που ήρθεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:32και δικαιωθηκα οπως και εσεις παραδεχθηκατε οτι δεν σας ελειψε ο σερβος στο δευτερο μισο και οπως αποδειχθηκε και αγωνιστικαjason έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:30Όπως μας προειδοποίησες για τον απατεώνα πριγιοβιτςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:29
μην βγαζεις πραγματα απο την κοιλια σου παικταρα μου![]()
ψαξτο![]()
![]()
ότι θα παίζει παθητικά ρε έθνι πού στον μπούτζο το είχες δει;Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:της πλακας λεμε
προπονητης που απλα παιζει παθητικα και αντιγραφει δημιουργωντας κακεκτυπα ειναι απο το κατω ραφι