!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου λειπει το SPAM
Μου λειπει το SPAM
Ειπα σε ολους ΟΧΙ γι’αυτη την ιστορια με το gdp τετοιο και τωρα δεν με σπαμαρει ουτε ενας, με αποτελεσμα να λαμβανω 70% λιγοτερα εμαιλ και μου κακοφαινεται λιγο...
Ειχα συνηθιζει να λαμβανω απειρα εμαιλ (απο πορνοσαιτ μεχρι εμπορικα σαιτ) και τωρα εξαφανιστηκαν ολοι.
Τι κανουμε τωρα?
Ειχα συνηθιζει να λαμβανω απειρα εμαιλ (απο πορνοσαιτ μεχρι εμπορικα σαιτ) και τωρα εξαφανιστηκαν ολοι.
Τι κανουμε τωρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 28 Μάιος 2018, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Re: Μου λειπει το SPAM
Στέλνε στον εαυτό σου.Daje έγραψε: 28 Μάιος 2018, 07:48 Ειπε σε ολους ΟΧΙ γι’αυτη την ιστορια με το gdp τετοιο και τωρα δεν με σπαμαρει ουτε ενας, με αποτελεσμα να λαμβανω 70% λιγοτερα εμαιλ και μου κακοφαινεται λιγο...
Τι κανουμε τωρα?
Πάνος Σκουρλέτης
Σκεφτομουν να δωσω το εμαιλ μου σε ολες τις γυναικες του φορουμ και να μου στελνουν καθημερινα 1-2 εμαιλακια.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Το φέρε από δω .. το φέρε από κει .. 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Παιζει να μπήκα πρωτη φορα στη διετία στο μειλ κ να μην έσβησα 50 διαφημιστικά μειλ.
Ο λεεεεεεε
Ο λεεεεεεε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε δεν το παίδεψε και πολύ, μια ντρίπλα και σούταρε!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συνεχιζω να κανω unsubscribe απο παντου.
Νοιωθω μια φοβερη ικανοποιηση με το να τους απορριπτω, αλλα μηπως πυροβολω τα ποδια μου?
Νοιωθω μια φοβερη ικανοποιηση με το να τους απορριπτω, αλλα μηπως πυροβολω τα ποδια μου?
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μπα, οπότε θες ξαναγραφεσαι
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος