Δε το συζητάμε. Αυτης της άποψης ηταν και η ουμα θέρμαν και δε τη γνωριζει ουτε ο καθρεπτης της .ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2019, 10:54 Eδώ που τα λέμε, κάπου τα έχουν παίξει άσχημα οι γυναίκες. Και αρκετοί άντρες φυσικά.
Κάποιες θεωρούν ότι από το να δείχνεις έτσι
είναι καλύτερα να δείχνεις έτσι
Παράνοια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γρια γκομενακια
Re: Γρια γκομενακια
Ασυζητητί η πρώτη, είναι όντως παράνοια. Βλέπεις και χτυπάνε μποτοξ από τα 35 τουςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2019, 10:54 Eδώ που τα λέμε, κάπου τα έχουν παίξει άσχημα οι γυναίκες. Και αρκετοί άντρες φυσικά.
Παράνοια.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σούπερ δημήτριος
εκτός από το ότι η δεύτερη φοράει ρούχα αντί για σεντόνι και έχει βαμμενα μαλλιά,κάτι που δεν μου κάνει εντύπωση,δεν καταλαβαίνω τι λέτε
Νομίζω ότι η 2η είναι λίγο σαν παραμορφωμένη.Naida έγραψε: 25 Σεπ 2019, 17:55Ασυζητητί η πρώτη, είναι όντως παράνοια. Βλέπεις και χτυπάνε μποτοξ από τα 35 τουςΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2019, 10:54 Eδώ που τα λέμε, κάπου τα έχουν παίξει άσχημα οι γυναίκες. Και αρκετοί άντρες φυσικά.
Παράνοια.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως είναι η αδερφή της;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οχι γενικότερα ειχε γινει και σαλος στα ιντερνετς μετα τις πλαστικες της .
Μα δεν φαίνεται να έχει κάνει πλαστική. Στη μια φωτό είναι αλλιώς βαμμένη στην άλλη, ίσως είναι light βαμμενη.
Και εμένα στο φεης απ με έβγαλε με άλλο μακιγιάζ και αλλο μαλλί σαν να ήμουν άλλη τελείως.
Και εμένα στο φεης απ με έβγαλε με άλλο μακιγιάζ και αλλο μαλλί σαν να ήμουν άλλη τελείως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα την έκαναν χειρότερη.Νon4me έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:23 Οχι γενικότερα ειχε γινει και σαλος στα ιντερνετς μετα τις πλαστικες της .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι σαν. Σκέτο παραμορφωμένη.
υπαρχει καποια που δεν εχει γινει χειροτερη με τις πλαστικες?
στο βιβλιο γκινες μαλλον ε?
shit happens .Gherschaagk έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:32Μα την έκαναν χειρότερη.Νon4me έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:23 Οχι γενικότερα ειχε γινει και σαλος στα ιντερνετς μετα τις πλαστικες της .
3 λεξεις ειναι . uma thurman plastic ( + google images η γενικοτερα links )Naida έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:28 Μα δεν φαίνεται να έχει κάνει πλαστική. Στη μια φωτό είναι αλλιώς βαμμένη στην άλλη, ίσως είναι light βαμμενη.
Δεν είναι έτσι. Πολλές κάνουν επιτυχημένη πλαστική και έχει ωραίο αποτέλεσμα. Ή και τα μποτοξ τους ή λίφτινγκ κτλ που κάνουν είναι επιτυχημένα.πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:34 υπαρχει καποια που δεν εχει γινει χειροτερη με τις πλαστικες?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

81 ετών πιά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
πιξ ορ ιτ ντιντντ χαπενNaida έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:37Δεν είναι έτσι. Πολλές κάνουν επιτυχημένη πλαστική και έχει ωραίο αποτέλεσμα. Ή και τα μποτοξ τους ή λίφτινγκ κτλ που κάνουν είναι επιτυχημένα.πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 18:34 υπαρχει καποια που δεν εχει γινει χειροτερη με τις πλαστικες?