!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με πόσους άντρες έχεις πάει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Με πόσους άντρες έχεις πάει;
Not true, εγώ επέλεξα άλλο πράγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπάρχουν δυο πιθανές απαντήσεις:Naida έγραψε: 27 Μάιος 2018, 02:33 Νήμα για το με πόσους άντρες έχετε πάει και.και οι περισσότερες απαντήσεις είναι αντρώντουλάχιστον ο ΣΕ μίλησε ανοιχτά.
1. Το φόρουμ αντροκρατείται
2. Οι άντρες είναι κουτσομπόληδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλά ρε, τόσο πολύ τρέμεις να μάθεις πόσα κέρατα έχεις, και τις ψηφοφορίες χαλάς, πόσο πιο κάτω πια.
- hellegennes
Τι θα πει «κέρατα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
είναι οι φορές που το ταίρι σου σε σκεφτόταν κατά το σέξ, που να είσαι άραγε τώρα εσύ, κλπ.
χέλη (αγόραρε) δώσε ένα λινκ για το πρόβλημα με την παράλλαξη αστέρα. Νομίζω το βρήκα μετά από ενδελεχή έρευνα στο πρώτο αποτέλεσμα της γοογλ
Η λύση είναι εδώ αλλά κουνάει πολύ η κάμερα.Χουργιατς έγραψε: 27 Μάιος 2018, 03:27
χέλη (αγόραρε) δώσε ένα λινκ για το πρόβλημα με την παράλλαξη αστέρα. Νομίζω το βρήκα μετά από ενδελεχή έρευνα στο πρώτο αποτέλεσμα της γοογλ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Sys3x έχω μια σχεδόν ερωτική προαίρεση να σου κατεβάσω ένα μπουνίδι ανάμεσα στα μάτια.
Οκ αμα το βλέπετε έτσι, δεν έχει τίποτα νόημα. Και την αλήθεια να σας έτριβαν στα μούτρα εσείς πάλι θα θεωρούσατε ότι είναι ψέμα.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 23:42 μια χαρά πληροφορία είναι, μας λέει ότι δεν λένε ψέμματα σε εμάς, παντού λένε.
Το ίδιο εύκολα είναι. Ποιά στάνταρ; Ναί είναι κέρατο.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2018, 02:29 Ειναι πιο ευκολο να κανει φασωμα μια γυναικα απο οτι σεξ; Ειναι πιο χαμηλα τα στανταρ; Το στοματικο σεξ πιανεται για κερατο;
όχι χέλλη, τα αποτελέσματα είναι μάλλον πραγματικά, θυμούνται μόνο τις φορές που υπήρχε κίνδυνος εγκυμοσύνης.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:08 Έχουμε ξαναπεί ότι στις έρευνες που κάνουν αυτήν την ερώτηση, οι γυναίκες φέρεται να έχουν πάει με Χ άντρες και οι άντρες φέρεται να έχουν πάει με 2Χ γυναίκες, πράγμα απολύτως αδύνατον.
Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:37 Για να το ξεκαθαρίσουμε, μιλάμε για συνουσία ολοκληρωμένη και συνολικα στη διάρκεια της ζωής μας
Naida έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:53 Παιδιά είναι απλό. Μιλάει για συνουσία με διεισδύσεις. Μη μπλέκεστε στα πόδια μας άμα δε ξέρετε απ' αυτά.
Είναι ικανές όντως να καταφέρουν να διαγράφουν από τη λίστα μέχρι να φτάσουν στον επιθυμητό αριθμό και να πείθουν τον εαυτό τους με ακλόνητη σιγουριά οτι έτσι είναι.
Μέχρι ότι τους ταιριάζει σημειολογικά η λευκότης του νυφικού .
Μεγάλη η δύναμη του μυαλού (τους)
Μέχρι ότι τους ταιριάζει σημειολογικά η λευκότης του νυφικού .
Μεγάλη η δύναμη του μυαλού (τους)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
υπονοώ οτι υπάρχει μία διείσδυση την οποία οι άντρες μάλλον μετράνε διπλή, και οι γυναίκες ίσως καθόλου από ότι διαβάζω.
Σιγα μην την ανέφεραν.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 03:58 υπονοώ οτι υπάρχει μία διείσδυση την οποία οι άντρες μάλλον μετράνε διπλή, και οι γυναίκες ίσως καθόλου από ότι διαβάζω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ε ναι δεν είναι και τίποτα αυτό, ούτε εμείς το μετράμε μάλλον. στα φασώματα πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 2 Απαντήσεις