!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οικογένεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Οικογένεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Εγώ βλέπω οτι χαθεί το μέτρο, οι γυναίκες μας έχουν καπελώσει.

εδώ κολάει ο Χριστιανόπουλος. Εναντίων. Μην αποδέχεστε μπράβο, εύσημα κλπ, δεν ξέρουν οι γυναίκες καλύτερα από εμάς, ειναι παγίδα.
στο τέλος της διαδρομής κάποιος χτυπάει την πόρτα, κάτι ρωτάει, και μας δίνει μία κότα.

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Mακάρι να μας έδιναν κότες :003:

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

μήπως έχεις κόρες; :003:
Σαν άγιος άνθρωπος τα λές μερικές φορές :)
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:11 μήπως έχεις κόρες. Σαν άγιος άνθρωπος τα λές μερικές φορές :)
Σχεδόν - μεγάλωσα 2 ανιψιές - μαζί με την Μανούλα μου :hebit:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

αντε ρε ωραία, βγάζεις το πρώτο/δεύτερο στάδιο αγίου ανθρώπου μερικές φορές, εκείνου που έχει βρεθεί μπροστά στο μάταιο της αντίρρησης, έχει μάθει να λέει μάλιστα ή και τίποτα, για να μην χάνει τον χρόνο όλων κλπ. :003:
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:14
enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:11 μήπως έχεις κόρες. Σαν άγιος άνθρωπος τα λές μερικές φορές :)
Ωραίο που θες να έχεις αντίκτυπο αλλά κάνε δικά σου παιδιά για να λες μεγάλωσα,θαρρώ.
:romance-hearteyes:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
enaon

όλους μας μεγάλωσαν πολλοί άνθρωποι λύνα νομίζω, όσοι κοιτούσαμε όταν φτιάχναμε την ταινία μας. Οι γονείς φροντίζουν τα παιδιά, αλλά δεν τα μεγαλώνουν, ο χρόνος και τα ερεθίσματα είναι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

lyna έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:19
Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:14
Ωραίο που θες να έχεις αντίκτυπο αλλά κάνε δικά σου παιδιά για να λες μεγάλωσα,θαρρώ.
:romance-hearteyes:
Λέω τις μεγάλωσα γιατι μεχρι τα 13-11 εζησαν μαζί μου το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου .
Μετα όσο ηθελαν - για επιδρομές και καταφύγιο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:18 αντε ρε ωραία, βγάζεις το πρώτο/δεύτερο στάδιο αγίου ανθρώπου μερικές φορές, εκείνου που έχει βρεθεί μπροστά στο μάταιο της αντίρρησης, έχει μάθει να λέει μάλιστα ή και τίποτα, για να μην χάνει τον χρόνο όλων κλπ. :003:
Ναι.
''Ο βράχος και το Κύμα '' είναι πολύ διδακτικά συμβολικό ποίημα για το μάταιο της αντιστάσεως, :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

οκ ναι, έτσι μου μοιάζεις, πλάκα έχει, σαν να έχει γίνει κάτι και έχεις πάρει τα καλά του αγίου ανθρώπου, χωρίς το μπέρδεμα που έχει η κατάσταση.

μου θυμίζεις λίγο τον τύπο με το καροτσάκι απο τα μυαλά που κουβαλάς, που ήθελε να την πάει στο φεγγάρι :)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Τα πράματα ειναι απλά (πάλι)
Οταν είσαι δικός τους - είτε σαν συγγενής (Πατέρας -Αδελφός - θείος ) είτε σαν σύντροφος - τους ανήκεις :003: και είναι προτιμότερο να κάνεις ότι σου λένε εθελοντικά και με ζήλο - γιατί τελικά θα το κάνεις.
Είναι κάτι σαν 1984 Μεγάλη Αδελφή - θα σε σπάσουν και θα σε κάνουν τέλειο με κάθε τρόπο η μέθοδο με ανυποχώρητη επιμονή και ατελείωτη υπομονή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

περίπου οκ, μέχρι τα 10 αυτά, μετά είναι πολύ πιο σύνθετα νομίζω :)

είναι και ο λόγος που δεν θα βγεί ποτε το μυαλά που κουβαλάς 2 :003:
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:50 περίπου οκ, μέχρι τα 10 αυτά, μετά είναι πολύ πιο σύνθετα νομίζω :)

είναι και ο λόγος που δεν θα βγεί ποτε το μυαλά που κουβαλάς 2 :003:
Μετα τα 1Ο ++ αστα.
Αντε να τα ξαναπεράσεις μετά με δικές σου κόρες :smt005:
Ευτυχώς η νέα εσοδεία από ανίψια είναι αγόρια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:59 Αντε να τα ξαναπεράσεις μετά με δικές σου κόρες :smt005:
βάλε μέσα και την παράμετρο της συζήγου, όχι της μαμάς σου. Η σύζηγος τα ξέρει όλα όλα, όχι σαν την μαμά σου που σε λυπάται λίγο.

Οπότε πας στο επόμενο στάδιο αγιοποίησης, είσαι εκεί και είναι σαν να μην είσαι, κάτι σαν θαύμα. :003:
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 03:04
Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 02:59 Αντε να τα ξαναπεράσεις μετά με δικές σου κόρες :smt005:
βάλε μέσα και την παράμετρο της συζήγου, όχι της μαμάς σου. Η σύζηγος τα ξέρει όλα όλα, όχι σαν την μαμά σου που σε λυπάται λίγο.

Οπότε πας στο επόμενο στάδιο αγιοποίησης, είσαι εκεί και είναι σαν να μην είσαι, κάτι σαν θαύμα. :003:
Κάτι σαν ουρανοπεριπατητής σε εικονική προβολή - ατρωτος - αυλος και μακριά. :smt005:
Μετά μας μιλάνε για υπερβατικές γιόγκες και άλλα φαιδρά. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”