Αχ Ισραήλ και πάλι Ισραήλ
Ντάξει εγώ δε θα προλάβω να βγω σε σύνταξη ,θα έχω πεθάνει πιο πριν...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 19:21 ΣΤΥΓΙΕ, εμένα βάλε με στους 28 μήνες, αλλά ως προς την απορία σου με τις συμφοιτήτριες ταυτιζόμαστε απολύτως!
Αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στο ότι "δεν μπορούν"Μηχανικός έγραψε: 20 Μάιος 2019, 15:30Ναι οι γυναίκες πρώτα δεν μπορούσαν.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2019, 15:19 Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.![]()
με σπαθια και μαχαιρια θα πολεμησουμε;Antigeist έγραψε: 24 Σεπ 2019, 19:16 Εκεί εκπαιδευόμαστε υποτίθεται για να σφάξουμε και να σφαχτούμε, δεν είναι αστεία πράγματα.
Πύτε ειναι σίγουρο αυτο; γιατί σε ενα πρόσφατο ελληνικο σχεδόν ναυάγιο, δεν θυμαμαι πού 100% αλλα νομιζω Ελλαδα-Ιταλία με φωτιά εν πλω και εγκατάλειψη πλοίου ειχανε πέσει μπουνιδια απο αντρες για να μπουνε στις πρώτες βάρκες που προοριζανε για γυβαικοπαιδα..βεβαια δεν είδαμε και καμια διαμαρτυρία φεμινιστριων για τον σεξιστικο αυτο διαχωρισμο.. ΛολO I έγραψε: 25 Σεπ 2019, 12:18Αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στο ότι "δεν μπορούν"Μηχανικός έγραψε: 20 Μάιος 2019, 15:30Ναι οι γυναίκες πρώτα δεν μπορούσαν.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2019, 15:19 Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.![]()
Σε κουβέντα που είχα παλαιότερα με μεγαλόφθαλμο αξιωματικό του ΠΝ (διοικητής στόλου τότε) μου είχε πει ότι "δεν βάζουμε γυναίκες να πολεμούν μαζί με άνδρες επειδή όταν κινδυνεύει μια γυναίκα στο μέτωπο ο άνδρας θα βάλει ως προτεραιότητα να προστατεύσει τη γυναίκα και θα παρεκκλίνει του σκοπού του θέτοντας σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση".
Αυτός είναι ο λόγος
Ο.Ι.
Και τι σημασία έχει που σήμερα πολεμούμε με πυροβόλα όπλα; Σφαγή είναι και αυτό και απαιτεί τις ίδιες σωματικές και ψυχικές αρετές.
οι περισσοτεροι και πιο αποτελεσματικοι εμπολεμοι σημερα, πατανε κουμπακια. δεν ειναι ραμπο. οι νοητικες αρετες ειναι το σημερινο οπλο.Antigeist έγραψε: 25 Σεπ 2019, 14:03Και τι σημασία έχει που σήμερα πολεμούμε με πυροβόλα όπλα; Σφαγή είναι και αυτό και απαιτεί τις ίδιες σωματικές και ψυχικές αρετές.
Έτσι μου είπε. Ότι το δοκίμασαν σε επιχειρήσεις και το διαπίστωσαν. Το γνωρίζουν και από ιστορικές πολεμικές επιχειρήσεις του παρελθόντος. Νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο διαπιστώνεται και από την ψυχολογία των σχέσεων των δύο φύλων. Δηλαδή, αν κάποιος άνδρας που του προσβάλουν το ταίρι του ή κάποια γυναίκα που θεωρεί ότι βρίσκεται υπό την προστασία του (έτσι λειτουργούν συνήθως οι άντρες όταν κινδυνεύουν γυναίκες που βρίσκονται μαζί τους), το αφήνει αυτό να καθαρίσει ή θα το προστατέψει ως όφειλε;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 25 Σεπ 2019, 12:46Πύτε ειναι σίγουρο αυτο; γιατί σε ενα πρόσφατο ελληνικο σχεδόν ναυάγιο, δεν θυμαμαι πού 100% αλλα νομιζω Ελλαδα-Ιταλία με φωτιά εν πλω και εγκατάλειψη πλοίου ειχανε πέσει μπουνιδια απο αντρες για να μπουνε στις πρώτες βάρκες που προοριζανε για γυβαικοπαιδα..βεβαια δεν είδαμε και καμια διαμαρτυρία φεμινιστριων για τον σεξιστικο αυτο διαχωρισμο.. ΛολO I έγραψε: 25 Σεπ 2019, 12:18Αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στο ότι "δεν μπορούν"
Σε κουβέντα που είχα παλαιότερα με μεγαλόφθαλμο αξιωματικό του ΠΝ (διοικητής στόλου τότε) μου είχε πει ότι "δεν βάζουμε γυναίκες να πολεμούν μαζί με άνδρες επειδή όταν κινδυνεύει μια γυναίκα στο μέτωπο ο άνδρας θα βάλει ως προτεραιότητα να προστατεύσει τη γυναίκα και θα παρεκκλίνει του σκοπού του θέτοντας σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση".
Αυτός είναι ο λόγος
Ο.Ι.
Θα μου πεις μεμονωμενο περιστατικό, και εξαλλου έστω και κάποιοι αντρες να κάνανε αυτο που λεει ο ναύαρχος σου παλι καταστροφη θα ηταν. Εγω παντως γενικά παρατήρησα τα αγοράκια να συμπεριφέρονται σαν κοπελίτσες στον στρατο γενικα, δεν νομιζω να είχαμε μεγαλη διαφορα...
Αυτό είναι λαϊκή ονειροφαντασία και δεν θα βρεις τέτοιον ισχυρισμό σε κανένα σοβαρό εγχειρίδιο στρατηγικής γραμμένο από στρατιωτικούς. Για πες μου έναν πόλεμο που νικήθηκε μόνο "πατώντας κουμπάκια".Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2019, 14:23οι περισσοτεροι και πιο αποτελεσματικοι εμπολεμοι σημερα, πατανε κουμπακια. δεν ειναι ραμπο. οι νοητικες αρετες ειναι το σημερινο όπλα ο.
Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2019, 14:23 οι περισσοτεροι και πιο αποτελεσματικοι εμπολεμοι σημερα, πατανε κουμπακια. δεν ειναι ραμπο. οι νοητικες αρετες ειναι το σημερινο οπλο.
Σφαγή και αρετές πηγαίνουν μαζί;Antigeist έγραψε: 25 Σεπ 2019, 14:03Και τι σημασία έχει που σήμερα πολεμούμε με πυροβόλα όπλα; Σφαγή είναι και αυτό και απαιτεί τις ίδιες σωματικές και ψυχικές αρετές.