Ρε ανακοίνωση κατά του γαύρου κάνατε ποτέ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ζωή ρουφιάνοι του βορρά
Re: Μια ζωή ρουφιάνοι του βορρά
Μέχρι και η Τρίπολη έβγαλε ανακοίνωση κατά του γαύρου
Πέσιμο ή χεσιμο; 
πάτα στο google ταμτάκο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ρε Ταμτάκε αυτό που έχεις κάνει το 1980 και κέρδισες με το σπαθί σου το προσωνύμιο ρουφιάνος του βορρά δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπαδοί της ομάδας σου και πιο συγκεκριμένα τα τότε κουμάντα της Θ4 έκαναν εκδρομή στο Βόλο, σήκωσαν πανό και χειροκροτούσαν τον δήθεν μεγάλο εχθρό. Και μιλάς για ρουφιανά? Εσύ που πούλησες προπονητή στο Γαύρο? Εσύ που είχες δανεικούς από το Βάζελο? Εσύ που συνδεσμίτες σου πριν χρόνια έλεγαν οτι οι μετοχές της ομάδας σου ανήκαν στον Κόκκαλη? Εσύ που πανηγύριζες το 2008 οταν χάσαμε από το γαύρο. Και μου τσαμπουνάς κάτι για ανακοινώσεις κτλ. Και αν θες να μάθεις ανακοίνωση βγάλαμε πέρυσι μετά το μάτς στο τηγάνι και τη διαιτησία του φίλου σου του Σιδηρόπουλου αυτού που σας χάρισε το βαθμό προχθες.
-
arisordeath
οπαδοί/χουλιγκαν against all σε λέω..Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2019, 10:35 Όλοι εσείς τώρα ποδοσφαιρο(σκατο δηλαδή)λάγνοι παίζει και να τη λέτε στους βίγκαν, στους άθεους που θέλουν το επιδεικνύουν τρώγοντας ψητά τη Μ Παρασκευή, στις Μανούλες που λένε τα δικά στους στο φαψεβοοκ και σε ότι άλλο τη δείτε.
ΡΕ ΟΥΣΤ!
Έτσι. Για τη φανέλα ρε μουνιά!
Για το ιδεώδες γαμώτο μου 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
arisordeath
πάντως οι μανάβηδες και οι μπακάληδες τρελαίνονται που δεν είναι τώρα κουμάντα,τους είδες τους άλλους στη φωτό πως περιμένουν για το μεροκάματο;σου λέει ο μαναβοχασαπης εμείς κάποτε για ενα κουτρα εισιτήριο και μια λεμονάδα τρέχαμε..Arisvilla έγραψε: 24 Σεπ 2019, 11:52 Ρε Ταμτάκε αυτό που έχεις κάνει το 1980 και κέρδισες με το σπαθί σου το προσωνύμιο ρουφιάνος του βορρά δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπαδοί της ομάδας σου και πιο συγκεκριμένα τα τότε κουμάντα της Θ4 έκαναν εκδρομή στο Βόλο, σήκωσαν πανό και χειροκροτούσαν τον δήθεν μεγάλο εχθρό. Και μιλάς για ρουφιανά? Εσύ που πούλησες προπονητή στο Γαύρο? Εσύ που είχες δανεικούς από το Βάζελο? Εσύ που συνδεσμίτες σου πριν χρόνια έλεγαν οτι οι μετοχές της ομάδας σου ανήκαν στον Κόκκαλη? Εσύ που πανηγύριζες το 2008 οταν χάσαμε από το γαύρο. Και μου τσαμπουνάς κάτι για ανακοινώσεις κτλ. Και αν θες να μάθεις ανακοίνωση βγάλαμε πέρυσι μετά το μάτς στο τηγάνι και τη διαιτησία του φίλου σου του Σιδηρόπουλου αυτού που σας χάρισε το βαθμό προχθες.
και βάλανε και πανό για τον σαουριδη τα ταγκαλακια..
-
arisordeath
καντηνα τώρα μη σε σπάσω τ'αμαξι με κάνα ρόπαλο σε λέω..ουγκ..
Αφού δεν έχω αθηναϊκές πινακίδες ρεarisordeath έγραψε: 24 Σεπ 2019, 12:04καντηνα τώρα μη σε σπάσω τ'αμαξι με κάνα ρόπαλο σε λέω..ουγκ..
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
arisordeath
φαίνεσαι αθηναϊκή φάτσα,μπαμ κάνεις..Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2019, 12:07Αφού δεν έχω αθηναϊκές πινακίδες ρεarisordeath έγραψε: 24 Σεπ 2019, 12:04καντηνα τώρα μη σε σπάσω τ'αμαξι με κάνα ρόπαλο σε λέω..ουγκ..![]()
-
σούπερ δημήτριος
με μηχανάκι πήγες ρε?
Αθηνα μου πρωτευουσα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Sid Vicious
Αυτό το κλασσικό που έγινε γνωστό μετά το σκετσάκι των Αμαν βασίζεται σε πραγματικό περιστατικό που συνέβει κατά την διάρκεια του ευρωπαικου φάιναλ φορ στην Θεσσαλονίκη που είχε κατακτήσει ο Παναθηναϊκός. Το πραγματικό πρόσωπο που είπε την φράση αυτή ήταν αρειανός.Χαοτικός έγραψε: 24 Σεπ 2019, 12:07Αφού δεν έχω αθηναϊκές πινακίδες ρεarisordeath έγραψε: 24 Σεπ 2019, 12:04καντηνα τώρα μη σε σπάσω τ'αμαξι με κάνα ρόπαλο σε λέω..ουγκ..![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν βγάζει τίποτα μόνο τις δηλώσεις του καραπαπα.
Για βάλε να δούμε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao