!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
Re: GNTM
Κανονικα, αντι για δελτια ειδησεων, 3 φορες την ημερα θα επρεπε να παιζει αυτη η εκπομπη και σε καθε δελτιο να παρελαυνουν και διαφορετικες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:51Εισαι ευεργετης!Γάταρος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:38 Το τελευταίο το πιτσιρίκι απίστευτο μωρό. Gifάκια δε βάζετε; Πάλι εγώ θα κάνω τη δύσκολη δουλειά;

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Υπερκουλτουριάρης
-
σούπερ δημήτριος
εμένα μου αρέσει η νηπιαγωγός ανάμεσα στην νεοδημοκράτισα αδερφή και στον αλβανό
[το βλέπετε στ αλήθεια? το βλέπετε στ αλήθεια!
]
[το βλέπετε στ αλήθεια? το βλέπετε στ αλήθεια!
-
Nero
φυσικά και το βλέπουμε με θρησκευτική ευλάβεια. Έχουμε και πουλενσούπερ δημήτριος έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:37 εμένα μου αρέσει η νηπιαγωγός ανάμεσα στην νεοδημοκράτισα αδερφή και στον αλβανό
[το βλέπετε στ αλήθεια? το βλέπετε στ αλήθεια!]
-
σούπερ δημήτριος
δεν μαρέσει αλλά γενικά δεν μ αρέσουν τα μοντέλα οπότε τι να πω.δεν κάνω για επίτροπος
ΖΗΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ είναι το νήμα που ένα κάρο μαλάκες, όταν αποφασίσουν να τοποθετηθούν για το αν είναι σωστό να γαμάς στα μπουρδέλα θα πουν ότι είναι μαλάκες όσοι το κάνουν; Καλύπτοντας έτσι το γλείψιμο στις ζηλόφθονες κατίνες που θα μας ορίσουν τι είναι η καύλα μας, πότε είναι έγκυρη και πως το νόημα στη ζωή είναι να σε θέλει η γκόμενα αλλιώς είσαι μαλάκας και βιαστής; Εδώ είναι οι παπάρες που παρ' όλο δεν είναι σε παρέα με γκόμενα μπροστά να θέλουν να αφήσουν θετική εικόνα, αυτοί παρ' όλα αυτά το έχουν υιοθετήσει και το πιστεύουν μέσα τους λες και τους παρακολουθούν τη σκέψη;
Εκτός αν τρέφετε αγνά συναισθήματα για τα "μοντέλα" και είστε ερωτευμένοι οπότε πάσο
Μπαδεγουέι πόσο το κιλό σήμερα;
Εκτός αν τρέφετε αγνά συναισθήματα για τα "μοντέλα" και είστε ερωτευμένοι οπότε πάσο
Μπαδεγουέι πόσο το κιλό σήμερα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Παντως ρε παιδια, ειναι τρομερο πραγμα η σεξουαλικοτητα και οι ορμονες.
Αντε τωρα να εισαι πατερας και να εχεις κορη ΜΟΥΝΑΡΑ (οχι πουτανα, απλα ΜΟΥΝΑΡΑ) και να την βλεπεις οτι θελει να παει σε αυτη την πορνοεκπομπη και να στεναχωριεται που δεν την αφηνεις...
Δυσκολα πραγματα.
Αντε τωρα να εισαι πατερας και να εχεις κορη ΜΟΥΝΑΡΑ (οχι πουτανα, απλα ΜΟΥΝΑΡΑ) και να την βλεπεις οτι θελει να παει σε αυτη την πορνοεκπομπη και να στεναχωριεται που δεν την αφηνεις...
Δυσκολα πραγματα.
-
Ορέστης 35
Δε μπορω να τις δω πατρικα αλλα θελω να τους χαιδευω τα μαλλια με στοργη. Δεν ξερω αν ειμαι ανωμαλος.Daje έγραψε: 24 Σεπ 2019, 13:42 Παντως ρε παιδια, ειναι τρομερο πραγμα η σεξουαλικοτητα και οι ορμονες.
Δυσκολα πραγματα.
Ξέρεις αν είσαι αγάμητος;
Τρολάκι πάντως είσαι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP