Πάνας έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:58
Δεν τους αφήνετε να τα βρουν, όλο μπλέκεστε, πουτάνα όλα θα τα κάνετε στο τέλος όπως πάντα.
Να και ο κ.Πάνας. Απαρτία βλεπω. Να φερω το ουζάκι; θα συνοδέψει όμορφα την τηγανιά
Βλέπεις ότι δυο άνθρωποι προσπαθούν να τα βρουν καθώς αυτό επιβάλει ο πολιτισμός και πετάς ειρωνείες;
Είναι ήθος αυτό τώρα;
Χαοτικιε εχω σκεφτεί να καμω μια ολοήμερη περσονα αφιερωμένη στην μίμηση σου, οπου θα τους λεω ολους λουλουδες νοικοκυραιους και μετα θα τους περνω αγκαλιτσα αλλα με φρεναρε ο σεβασμός προς τα κοινά μας ακουσματα στον γιωργο τον τσίγκο
Να και ο κ.Πάνας. Απαρτία βλεπω. Να φερω το ουζάκι; θα συνοδέψει όμορφα την τηγανιά
Βλέπεις ότι δυο άνθρωποι προσπαθούν να τα βρουν καθώς αυτό επιβάλει ο πολιτισμός και πετάς ειρωνείες;
Είναι ήθος αυτό τώρα;
Χαοτικιε εχω σκεφτεί να καμω μια ολοήμερη περσονα αφιερωμένη στην μίμηση σου, οπου θα τους λεω ολους λουλουδες νοικοκυραιους και μετα θα τους περνω αγκαλιτσα αλλα με φρεναρε ο σεβασμός προς τα κοινά μας ακουσματα στον γιωργο τον τσίγκο
Ποτέ δεν τους λέω λουλούδες. Από πούστηδοι κι απάνω
Είναι ήθος αυτό τώρα;
Ποτέ δεν τους λέω λουλούδες. Από πούστηδοι κι απάνω
Jolly Roger έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:37
τι ακριβώς παίχτηκε μεταξύ πητερχαμμιλλάκια και γουεμπγουορικού παλαιοπασόκου; ενημερώστε και εμάς τις κατίνες που το χάσαμε.
Όσοι χάσατε εμένα με τον Χαοτικός, σας αξίζει να χάσετε και όλα τα υπόλοιπα.
Θελω να ζητήσω συγγνωμη για το μεσημερι, ήμουνα κάπως πιεσμένος και ξέσπασα ατσαλα, αλικατ σου ζητω συγγνωμη
κι'εγώ συγνώμη Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ πού σέ στεναχώρησα στή προηγούμενη σου μικρή "φορουμική καριέρα"......πυτάκλα
(όχι όμως στή προ-προ προηγ. ούτε στή προ-προ-προ προηγ αλλά ούτε καί στή προ-προ-προ-.......-πρό-προ προηγ )