!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GNTM
Re: GNTM
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΙ ΕΞΩ !!!!!!!
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ !!!!!!
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ !!!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πάντως, εγώ δεν συγκρατώ ονόματα και τοποθεσίες σε αυτή τη φάση. Προέχει η εικόνα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:38 καλό το ημίαιμο Αρμένιο.
αυτή η παπαγεωργίου πως τη λένε είναι από Μυτιλήνη;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
η κριτήςaLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:39Πάντως, εγώ δεν συγκρατώ ονόματα και τοποθεσίες σε αυτή τη φάση. Προέχει η εικόνα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:38 καλό το ημίαιμο Αρμένιο.
αυτή η παπαγεωργίου πως τη λένε είναι από Μυτιλήνη;![]()
φαίνεται ασυγκράτητη. ελπίζω να μην εκμεταλλεύεται τα αθώα κορίτσια...
-
Nero
Δε νομίζω Απλά πέρσι της είχαν δώσει τον ρόλο της ξινής και έφαγε λίγο κράξιμο γι'αυτό δεν της άρεσε και φέτος τον άλλαξανΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:43η κριτήςaLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:39Πάντως, εγώ δεν συγκρατώ ονόματα και τοποθεσίες σε αυτή τη φάση. Προέχει η εικόνα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:38 καλό το ημίαιμο Αρμένιο.
φαίνεται ασυγκράτητη. ελπίζω να μην εκμεταλλεύεται τα αθώα κορίτσια...![]()
Ποτέ!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:43η κριτήςaLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:39Πάντως, εγώ δεν συγκρατώ ονόματα και τοποθεσίες σε αυτή τη φάση. Προέχει η εικόνα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:38 καλό το ημίαιμο Αρμένιο.
φαίνεται ασυγκράτητη. ελπίζω να μην εκμεταλλεύεται τα αθώα κορίτσια...![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Λες να υπάρχει περίπτωση να είναι κι η ίδια;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:45 Αυτη με τα γυαλια μοιαζει με μια σερβιτορα σε κεμπαμπτζιδικο στη γειτονια μου
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι.aLiCat έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:47Λες να υπάρχει περίπτωση να είναι κι η ίδια;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:45 Αυτη με τα γυαλια μοιαζει με μια σερβιτορα σε κεμπαμπτζιδικο στη γειτονια μου![]()