!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
εδω ειναι το νημα που οι ακροδεξιοι κανουνε υποδειξεις και υψηλη αναλυση στην Γκρετα; Ας κανουνε τα αναλογα στα γελαδια που εχουνε για αρχηγους που να και ενηλικες συμπεριφορονται ως ανθυποπηθικοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Από προσωπικό ενδιαφέρον σαφώς όχι. Δεν την ξέρω προσωπικά. Απλά είναι κρίμα που καταστρέφουν την ζωή ενός παιδιού για να παίξουν τα παιχνιδάκια τους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 21:18 Ναι, όλοι εσείς οι χαχόλοι για το καλό της τα λέτε αυτά. Από ενδιαφέρον
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ωπ, ο Χέλι συμφώνησε με τη Γκρέτα.
https://www.irishtimes.com/opinion/what ... -1.4027769This is all wrong. I shouldn’t be standing here. I should be back in school on the other side of the ocean
- hellegennes
Ναι, αλλά αντ' αυτού αποφάσισε το 2019 να μην πάει καν σχολείο, όχι απλώς να λείπει.
Τι χρειάζεται το κωλοσχολείο; Ειδικά για τις γυναίκες.
Τι χρειάζεται το κωλοσχολείο; Ειδικά για τις γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Nero
Μαλάκες, τη φοβάμαι λίγο αυτή. Το μάτι της γυαλίζει επικίνδυνα. Αν κάποτε πάει μέσα για φόνο ελπίζω να μην πέσουμε όλοι απο τα σύννεφα 
- hellegennes
Έχει. Πλούσιους. Απ' αυτούς που σε έναν μήνα παράγουν περισσότερο CO2 από αυτό παράγεις εσύ σε 3-4 χρόνια.Lugozzi έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:25 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5281959998
Γονείς δεν έχει αυτό το παιδάκι?
Τι αυθόρμητα που διαβάζει το κείμενό της, στο μεταξύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κάποτε στις αρχες αυτης της φάσης, διατηρούσα από ουδέτερη/αδιάφορη στάση έως "οκ, καλο ειναι να ακουγονται αυτά έστω κι ετσι", αλλά τώρα έχει ξεφύγει εντελώς το όλο σκηνικό και καταντάει επικίνδυνο για το παιδί. Κάποιος πρέπει να το προστατέψει, στην ανάγκη να επέμβει η σουηδική πρόνοια. Είναι κρίμα.
- Dwarven Blacksmith
Κινδυνεύει να γίνει εκατομμυριούχος όπως λέει και ο OP.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Τα έχει παθει όλα η καημένη και ο λόγος της είναι τρομερά cringeworthy
Για βιντεάκια παραμένει καλή αλλά ο ΣΕ είναι ο μπάρμπας που κάθεται με τη νεολαία (με Άσπεργκερ) και θέλει να τη βλέπουμε να κάνει τέτοια
Για βιντεάκια παραμένει καλή αλλά ο ΣΕ είναι ο μπάρμπας που κάθεται με τη νεολαία (με Άσπεργκερ) και θέλει να τη βλέπουμε να κάνει τέτοια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Nero
ούτε εμένα μ'απασχολεί πολύ αλλά ρε γμτ διαβάζω ότι έχει ένα σωρό διαταραχές που φαίνονται και δε νομίζω ότι της κάνει καλό αυτό το πράγμα. Πχ τι θα γίνει όταν τα μμε βρούνε άλλο παιχνιδάκι και σταματήσει η προσοχή;vantono έγραψε: 23 Σεπ 2019, 23:57 Κάποτε στις αρχες αυτης της φάσης, διατηρούσα από ουδέτερη/αδιάφορη στάση έως "οκ, καλο ειναι να ακουγονται αυτά έστω κι ετσι", αλλά τώρα έχει ξεφύγει εντελώς το όλο σκηνικό και καταντάει επικίνδυνο για το παιδί. Κάποιος πρέπει να το προστατέψει, στην ανάγκη να επέμβει η σουηδική πρόνοια. Είναι κρίμα.
δε νομίζω ότι θα λήξει καλά όλο αυτό
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Αφού απέτυχαν οι υποσχέσεις της γριάς μαντόνας για τσιμπούκια, είπαν να δοκιμάσουν με ανήλικα μπας και τους βγει.
Σκοπός τους είναι αύριο-μεθαύριο να βάλουν το παιδάκι να μιλήσει εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών και κρατών.
Αυτοί οι ίδιοι βασανιστές παιδιών αποφασίζουν και ποιά είναι τα fake news.
Σκοπός τους είναι αύριο-μεθαύριο να βάλουν το παιδάκι να μιλήσει εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών και κρατών.
Αυτοί οι ίδιοι βασανιστές παιδιών αποφασίζουν και ποιά είναι τα fake news.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 0 Απαντήσεις