Είναι καταθλιπτικό σε βαθμό αυτοκτονικής τάσης. Ειδικά τον χειμώνα, που είναι σκοτεινά και κάνει κρύο. Τα δικά μας παράθυρα στο δημοτικό/γυμνάσιο είχαν σίδερα και το σχολείο ήταν κατασκευής του 1952. Ήταν εντελώς σαν φυλακή. Μάλιστα το λένε πέτρινο, γιατί... well, είναι πέτρινο. Είναι ισόγειο και είχε θέα απ' την μία στον δρόμο κι απ' την άλλη στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά και τους σκοπούς (τότε ο τοίχος του στρατοπέδου ήταν κοινός με τον τοίχο του προαυλίου του σχολείου.Nero έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:48σε κάποια φάση υποχρεώθηκα να μπω σε τάξη ως ακροατής για μια αγγαρεία. Στην 1η ώρα αρχαία παραλίγο να τα παίξω εγώ, όχι οι μαθητές. Εν τω μεταξύ όταν είσαι μαθητής έχεις συνηθίσει στον χώρο και δεν καταλαβαίνεις πόσο απίστευτα καταθλιπτικό είναι το σκηνικό, ειδικά το πρωί με τα φώτα σβηστά...και το πρόβλημα καμιά φορά ξεκινάει απ'έξω. Αυτό που μπήκα ήταν μέσα στην πόλη οπότε δεν είχε χώρο για προαύλιο: η αυλή ήταν εσωτερική με κάγκελα γύρω γύρω, σαν φυλακήhellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:40Το χειρότερο είναι πρώτη ώρα αρχαία. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.Nero έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:24
μαλάκα αυτό είναι θάνατος. Μην κάνεις τέτοιο πράγμα στα παιδιά. Ούτε με καφέ δεν ξυπνάνε μετά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
- hellegennes
Re: Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχω και πιο καταθλιπτικό στην Πτολεμαϊδα . Αριστερά από το Λύκειο ..νεκροταφείο και στο βάθος τα φουγάρα να καπνίζουν .hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:00Είναι καταθλιπτικό σε βαθμό αυτοκτονικής τάσης. Ειδικά τον χειμώνα, που είναι σκοτεινά και κάνει κρύο. Τα δικά μας παράθυρα στο δημοτικό/γυμνάσιο είχαν σίδερα και το σχολείο ήταν κατασκευής του 1952. Ήταν εντελώς σαν φυλακή. Μάλιστα το λένε πέτρινο, γιατί... well, είναι πέτρινο. Είναι ισόγειο και είχε θέα απ' την μία στον δρόμο κι απ' την άλλη στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά και τους σκοπούς (τότε ο τοίχος του στρατοπέδου ήταν κοινός με τον τοίχο του προαυλίου του σχολείου.Nero έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:48σε κάποια φάση υποχρεώθηκα να μπω σε τάξη ως ακροατής για μια αγγαρεία. Στην 1η ώρα αρχαία παραλίγο να τα παίξω εγώ, όχι οι μαθητές. Εν τω μεταξύ όταν είσαι μαθητής έχεις συνηθίσει στον χώρο και δεν καταλαβαίνεις πόσο απίστευτα καταθλιπτικό είναι το σκηνικό, ειδικά το πρωί με τα φώτα σβηστά...και το πρόβλημα καμιά φορά ξεκινάει απ'έξω. Αυτό που μπήκα ήταν μέσα στην πόλη οπότε δεν είχε χώρο για προαύλιο: η αυλή ήταν εσωτερική με κάγκελα γύρω γύρω, σαν φυλακήhellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:40
Το χειρότερο είναι πρώτη ώρα αρχαία. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
-
Nero
Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:15Έχω και πιο καταθλιπτικό στην Πτολεμαϊδα . Αριστερά από το Λύκειο ..νεκροταφείο και στο βάθος τα φουγάρα να καπνίζουν .hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:00Είναι καταθλιπτικό σε βαθμό αυτοκτονικής τάσης. Ειδικά τον χειμώνα, που είναι σκοτεινά και κάνει κρύο. Τα δικά μας παράθυρα στο δημοτικό/γυμνάσιο είχαν σίδερα και το σχολείο ήταν κατασκευής του 1952. Ήταν εντελώς σαν φυλακή. Μάλιστα το λένε πέτρινο, γιατί... well, είναι πέτρινο. Είναι ισόγειο και είχε θέα απ' την μία στον δρόμο κι απ' την άλλη στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά και τους σκοπούς (τότε ο τοίχος του στρατοπέδου ήταν κοινός με τον τοίχο του προαυλίου του σχολείου.Nero έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:48
σε κάποια φάση υποχρεώθηκα να μπω σε τάξη ως ακροατής για μια αγγαρεία. Στην 1η ώρα αρχαία παραλίγο να τα παίξω εγώ, όχι οι μαθητές. Εν τω μεταξύ όταν είσαι μαθητής έχεις συνηθίσει στον χώρο και δεν καταλαβαίνεις πόσο απίστευτα καταθλιπτικό είναι το σκηνικό, ειδικά το πρωί με τα φώτα σβηστά...και το πρόβλημα καμιά φορά ξεκινάει απ'έξω. Αυτό που μπήκα ήταν μέσα στην πόλη οπότε δεν είχε χώρο για προαύλιο: η αυλή ήταν εσωτερική με κάγκελα γύρω γύρω, σαν φυλακή
Μια εκπαιδευτική εκδρομή να δουν πως δουλεύει το εργοστάσιο της ΔΕΗ και δεν θα βλέπουν τα φουγάρα σαν κάτι καταθλιπτικό.Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:15 Έχω και πιο καταθλιπτικό στην Πτολεμαϊδα . Αριστερά από το Λύκειο ..νεκροταφείο και στο βάθος τα φουγάρα να καπνίζουν .
Γω ως καπνιστής δε με ένοιαζε 2 χρόνια που έμεινα ,αλλά δεν άπλωνα ρούχα στη βεράντα.Μηχανικός έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:20Μια εκπαιδευτική εκδρομή να δουν πως δουλεύει το εργοστάσιο της ΔΕΗ και δεν θα βλέπουν τα φουγάρα σαν κάτι καταθλιπτικό.Στύγιος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:15 Έχω και πιο καταθλιπτικό στην Πτολεμαϊδα . Αριστερά από το Λύκειο ..νεκροταφείο και στο βάθος τα φουγάρα να καπνίζουν .
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:15
Έχω βγάλει πρόγραμμα σχολείου ως χάρη σε φίλο και είναι πολύ δύσκολο για άνθρωπο με τους default περιορισμούς, πόσο μάλλον με έξτρα συνθήκες. Ποιος ξέρει πόσες εργατοώρες χάνονται σε αυτή τη δουλειά. Κανονικά πρέπει να υπάρχει λογισμικό του Υπουργείου.
"Έτρεξα" προχτές το timetables σε 4πύρηνο 4ghz με 16 gb μνήμη και μου έβγαλε 32 λάθη, δε φταίει το πρόγραμμα , η μαλακία του υπουργείου φταίει.
- hellegennes
Θα έπρεπε να ευχαριστείτε το υπουργείο που σας βάζει να παίζετε παζλ για να ακονίσετε το μυαλό σας. Αντί να ξοδεύετε τα λεφτά σας σε περιοδικά σουντόκου και σταυρόλεξα και να χάνετε τον χρόνο σας με το impossible puzzle 3D απλικέισο, παίρνετε ένα τσάλεντζ που είναι πραγματική πρόκληση και όταν ταιριάξουν σωστά όλα τα κομμάτια νιώθετε πραγματική ικανοποίηση αφού έχει λειτουργικό σκοπό η ολοκλήρωσή του. Το υπουργείο σάς κάνει να νιώθετε παραγωγικοί και εσείς γκρινιάζετε. Κλασικοί Έλληνες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρέπει να μετράει στην αξιολόγηση των καθηγητών, για όσους μπορούν και βγάζουν πρόγραμμα.
Mάλιστα έχω βγάλει "αδύνατο" πρόγραμμα , πότε γίνομαι υπουργός Παιδείας;Μηχανικός έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:40 Πρέπει να μετράει στην αξιολόγηση των καθηγητών, για όσους μπορούν και βγάζουν πρόγραμμα.
Εσύ πας για πρωταθλητισμό παιδί μου.Στύγιος έγραψε: 15 Αύγ 2019, 00:11Τσούκου,έκανα ρεκόρ στην πίεση ,24,8 με 15,2 πριν 3 χρόνια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τωρα που θα φυγεις, θα τους στειλω ενα telex.hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:16
-Ναι, αλλά τα λεφτά τα βάλατε στο ταμείο, πώς θα το ξέρει η ΔΕΗ ότι πληρώθηκε ο λογαριασμός;
-.....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έριξα μια "αυτοσχέδια" - αλά Ρουβίκωνας - σήμερα με 6ωρο ,6ωρο και 7ωρο και ακούστηκαν οιμωγές και κατάρες από τους συναδέλφους.Μηχανικός έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:40 Πρέπει να μετράει στην αξιολόγηση των καθηγητών, για όσους μπορούν και βγάζουν πρόγραμμα.
Φυσικά φρόντισα να εξαφανιστώ εγκαίρως
Δεύτερη φορά που μου λέει κάποια γυναίκα ότι αποφεύγει να χρησιμοποιεί το κλιματιστικό (απλό Split) γιατί η εξωτερική μονάδα έχει μαζέψει πολύ σκόνη και μπορεί να περνάει και μέσα στο σπίτι.
Πιστεύει ότι ο αέρα που βγάζει η εσωτερική μονάδα έρχεται από την εξωτερική μονάδα.
Πιστεύει ότι ο αέρα που βγάζει η εσωτερική μονάδα έρχεται από την εξωτερική μονάδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 105 Απαντήσεις